ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Kolovoz 2019. 22:30

thinkpink1

LoSa84

Ja jos imam no sad su kositni crveni pristicib🤔

Tebi se to na moru pojavilo? Jel se imalo smirilo od pocetka? Si mazes s cime?

Da na moru... mazem djecjom kremom jer ne bi rado sad u trudnoci nesto jace. Cini mi se da se povlaci no sad izgleda ko sitni crveni pristici i onako slabije je nego prije. Mislim si da me mozda nije nesto opeklo, ilj kombinacija more/sol i znoj 🤔 Bitno da se ne siri

Lavica27
    18. Kolovoz 2019. 22:48

A to ti je onda alergija na sunce/vrućinu/sol/borovu šumu...name it😂 LoSa. Evo meni izbije isključivo na moru, doma ne. Ovisi kako koji dan odluči lupiti ali izbije ili po dekolteu ili po nekom pregibu...

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 00:57

Aaaa sad znam sta je muffin. Ma to su geni i geni i samo geni. Jedino ako cete bas bas zapeti za trenkanjem i vaganjem hrane ce otici ako ste tako gradjeni. Ja nemam to, ja imam jahace hlacice, a struk mi je genetski uzak i trbuh ravan. Trenirala-netrenirala, ako imam normalnu kilazu, onda mi je trbuh cak s onim crtama od misica. Al zato bedra i bolovi i guzica, e to je moja kriticna zona.

MaRe
    19. Kolovoz 2019. 04:19

Dobro jutro..ja sam opet sova 😁 Ne mogu se točno sjetiti sta sam sanjala ali sam se toliko smijala da sam se počela na glas smijati i eto probudila se 😂
    Sretno danas na pregledima i da nam tjedan započne dobrim vijestima 🙏😊

samojed
    19. Kolovoz 2019. 05:52

Jutro cure mene od uboda ose otekla cjelq noga ali nije dolazilo do gušenja i nisam išla više na hitnu
    Što se tiče sexa mi se i dalje u 16stoj brzini sex... Do kad će bit tako nez hehe , ja se mazem nekim uljima al me baš živciraju prekasno je i tacno preskačem dosta puta jer je grozno masno pa mi ide na živce
    Anna sretno danas na amnio svi ćemo moliti za tebe
    Goga izdrži još malo  brzo će to 

MaRe
    19. Kolovoz 2019. 07:48

Uf Samojed to je bas gadno...nisam popratila dal imas kod sebe one inekcije ili tablete u slucaju da te ubode? Od sestrične muž je isto alergican na sve te ubode i bez inekcije nikud ne smije,uvijek je nosi sa sobom.

• Tonkica1
    19. Kolovoz 2019. 07:49

Dobro jutro! Sretno cure danas na pregledima i Anna sretno na amnio! 🍀🍀🙏🙏🙏
    Danas ce opet biti vruce pa se cuvajte koje moraju izlaziti. Ja evo putujem na posao i vec sunce kroz staklo auta grije 🤨
    Nadam se da ce danasnji dan proci brzo, kolegice mi se vracaju sa GO pa se ne veselim bas 😒 Bila sam zadnja dva tjedna sama i tako je bilo lijepo i mirno i sve sam radila bez stresa i umaranja 😭

Lavica27
    19. Kolovoz 2019. 07:55

Jutro cure... joj sam grozno sanjala...Što ti je podsvijest pred pregled😣 Da sam prokrvarila i da je loše završilo, tolko je bio ziv san da sam jos uvijek pod dojmom. Uzas...!
    Samojed nadam se da bude dobro s oteklinom i da će brzo splasnuti!
    Mustra mi se možda vidimo na pregledu ako se ne varam 😁😁

• thinkpink1
    19. Kolovoz 2019. 08:03

LoSa84

thinkpink1

LoSa84

Ja jos imam no sad su kositni crveni pristicib🤔

Tebi se to na moru pojavilo? Jel se imalo smirilo od pocetka? Si mazes s cime?q

Da na moru… mazem djecjom kremom jer ne bi rado sad u trudnoci nesto jace. Cini mi se da se povlaci no sad izgleda ko sitni crveni pristici i onako slabije je nego prije. Mislim si da me mozda nije nesto opeklo, ilj kombinacija more/sol i znoj 🤔 Bitno da se ne siri

Ajde super da se smiruje, bitno da ne divlja i ne širi se...🤗🥰
    Jutro curke, sretno jos jednom, tebi Anna pogotovo i mislimo na tebe u 12h ❤❤
    Goga ti si na pola puta, jos malo pa si vani...🤗🥰
    Ajme ovo sam napisala i zvuci ko da si u zatvoru i sad odrađuješ zatvorsku kaznu...🤦🏻‍♀️🙆🏻‍♀️😂

Omerta
    19. Kolovoz 2019. 08:03

Jutro! Sretno danas na pregledima!!! 
    Joj ti snovi u trudnoci su bas prerealni i obicno budu neki negativni.. valjda od silnih podsvjesnih strahova! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI