ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    15. Kolovoz 2019. 13:27

Ja isto planiram sljedeće god na more s bebacem i mislim da je to čisto ok...no recimo mislim da na neka velika putovanja nije baš s tak malim bebama...za primjer, prošle god smo bili u Japanu po ljeti (dakle sparine na najjače, čim izađeš van se preznojiš do kože) i onda tipa u 13h vidim kak malu bebu raznašaju u razgledavanje (a kuži se da nisu od tamo ;)).... to mi je too much...em znaš da do Japana treba 3 dana jahanja em po tim najgorim vručinama s malom bebom hodat :/ al 100 ljudi 100 čudi  

samojed
    15. Kolovoz 2019. 13:31

Meni javila sasvim ok sa malom bebom ići na more i neke bliže destinacije 

Frajla
    15. Kolovoz 2019. 13:36

Sarita15

Mi smo izlazili na svakakve uvjete Gogaa 😂 ko ludake nas gledaju jer malog vodimo na snijeg i u blatne lokvice i ubundanog na vjetar (ne orkanski) a ne vodimo ga recimo u trgovacke centre i pustamo da juri medu ljudima. To je meni koma iskreno. Kad idem kupiti nesto a roditelji krstare kolicima okolo i setaju po hodnicima tih centara sa skoro novorodencem meni je to uzas. Svi kisu kaslju a beba bez imuniteta provodi vrijeme u tome. Pa zdraviji je zrak vani bio on hladan ili ugodan nego ti zatvoreni prostori. Uz adekvatnu robu svuda vani sa bebom :) :)

Tak smo i mi, kad se kisa zaredala, ja njega u klikanicu, kisobran i ajmo se prozraciti. Pa ispalila bi na zivce 3 dana u kucu zatvorena. A babe se na prozorima krizaju 😂
    Doduse, i u trgovine ga vucem jer ga nemam kom ostaviti, ali idem preko tjedna kad nije guzva

Angie1205
    15. Kolovoz 2019. 13:43

Jeste izvrtile tema i tema...drago mi je da ste aktivne 🥰
    E sad...kaj se tice polovnog, naslijedjenog i sl nemam bas nista protiv toga i evo vec imam dve kutije robice za malca, nesto cemo naravno i kupiti. Kindac i kolica moramo kupiti jer ih nemam od koga posuditi/dobiti i rekli smo da nek bar sad kad mozemo priustimo bebi a i sebi kvalitetnina kolica. Kindac ce kupit moja mama.
    A kaj se tice putovanja, moje cure su totalno putna djeca. Starija je vec s tj dana isla prabaki u posjet skoro 100km autom i isti dan nazad. Isla je s bakom i dedom na more (bez nas) sa god dana i par mjeseci, mladja je imala 2mj kad sam ju vodila na selo na par dana kad mi je baka umrla, s 5 mj isli s njom na more, na svaku novu godinu ih vodili sa sobom ma gdje da smo isli....al bas svuda ih vucaramo za sobom i nikad problema s njima. S tim da je mala jedan period bila pod terapijom pa pazi kad ces joj dat i sve, al u sve se uhoda covjek. Pa izludila bi sjedit doma non stop 🙈
    Svakako prilagodit se bebi/djetetu al nek se navikava od pocetka na vas ritam zivota....

• Stelle123
    15. Kolovoz 2019. 13:45

Ma nekako cini mi se da je najvaznije da prezivimo prva tri mjeseca, a da ne skupimo neku vecu raspiratornu bolest, pa kad dodje proljece ljeto lakse se dise. Moja je bila ljetna beba pa je cilu zimu provela u skafanderu. Navuces joj bilo sto i preko skafander. Al ona se bas volila vozit u kolicima.

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    15. Kolovoz 2019. 13:47

Lavica27

Stelle123 najviše sam posudjivala broj 50 jer to nitko ne želi kupovati. Točno mi nije jasno kako se zafleka beba posred prsa u broju 50😂😂😂

Bljucnila?🤔

url=https://lilypie.com]

• Seni1985
    15. Kolovoz 2019. 13:52

Cure pozdrav, evo da se javim. Odradili smo punkciju korionskih resica, nije ugodno ali sam prezivjela. Sad nam ne preostaje nista drugo nego cekati i nadati se najboljem. Prva grupa rezultata ce biti gotova unutar 5 radnih dana, ukupni rezultat za sve kromosome kroz 15 dana. Drzite nam palceve.

samonezelje
    15. Kolovoz 2019. 13:56

MaRe

Kad vec ste spomenule naknade ovo imamo sve pravo?https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/roditeljstvo/novcana-potpora-za-novorodjeno-dijete/496
    Jer vidim da od grada necu nista dobiti pošto zahtjeva prebivalište min. 9 mjeseci prije rođenja.

Kaj to onda mogh oba roditelja koristit il samo jedan?

Frajla
    15. Kolovoz 2019. 14:06

samonezelje

MaRe

Kad vec ste spomenule naknade ovo imamo sve pravo?https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/roditeljstvo/novcana-potpora-za-novorodjeno-dijete/496
    Jer vidim da od grada necu nista dobiti pošto zahtjeva prebivalište min. 9 mjeseci prije rođenja.

Kaj to onda mogh oba roditelja koristit il samo jedan?

Jedan. U maticni morate svakako oboje, jedan ispuni da se isplati na njegov racun, drugo potpise da se slaze

Frajla
    15. Kolovoz 2019. 14:06

Seni1985

Cure pozdrav, evo da se javim. Odradili smo punkciju korionskih resica, nije ugodno ali sam prezivjela. Sad nam ne preostaje nista drugo nego cekati i nadati se najboljem. Prva grupa rezultata ce biti gotova unutar 5 radnih dana, ukupni rezultat za sve kromosome kroz 15 dana. Drzite nam palceve.

🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.