ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    19. Veljača 2020. 14:44

Petra sretno i da zatvorimo listu 🤞💪❤
    Lavice i ja bi rekla da je do promjene okoline..moj je bio prvi dan sav nervozan. Brzo cete se uhodat doma 😊
    Mala.le bas si me utjesila 🤣

samojed
    19. Veljača 2020. 15:03

Petra sretno sutra da prodje što brže i bezbolnije
    Znači nisam jedina kojoj brbac muči muku sa  prduckanjem moj mali je doslovno od 6sqti do sad samo 3puta po 10min odwpqvao ostalo sve plač urlanje i samo hoće da ga nosam užas 

• piba7
    19. Veljača 2020. 15:12

PetraB sretno sutra :)
    Mislim da ćemo svi ovdje sutra čekati vijesti od tebe i svecano zatvaranje liste :)

mala.le.90.
    19. Veljača 2020. 15:15

Eee Lavice  jesi ti nama ostala duzna pricu o cimerici ciganki?? Daj molim te kad stignes, kako me to onaj dan nasmijalo🤣🤣🤣
    Koliko se sjecam ti si bila u toj sobi

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Damnarexx 🌺
    19. Veljača 2020. 15:31

PetraB sretno sutra! 😍😍😍
    .
    Da,daa i ja ocu cut pricu!
    Hvala bogu, od 4 cimerica koje su mi se izmjenjale u sobi nije bila ni jedna ciganka👍

Damnarexx 🌺
    19. Veljača 2020. 15:32

Ja uopce ne znam dal sam pisala danas, al mi muku mucimo sa trbuscicem od 4 ujutro.. sad se smirila napokon💕

Macutica
    19. Veljača 2020. 15:34

Pozdrav cure, malo sam zaboravila na forum, uhodavali smo se u novi zivot 🤗
    Uspjela sam uloviti zadnje malo da Petra ide sutra na porod, sretno 💕
    Cure koje ste u međuvremenu rodile, cestitam od ❤️
    Moja malena je dobra, dosta se trudimo oko hranjenja i dojim od prvog dana na sesirice jer joj je tako lakse s obzirom da je sitna i da treba dooobro papati. Mlijeka ima, cak izdajam ono prvo koje je manje hranjivo da joj dodje masnije, patronazna je zbog slabijih prirasta uvela navecer jednu dohranu, a sada bi trebala i nakon svakog dojenja, sto malo teze ide jer zenska zaspe nakon dojenja, pa nekako između ubacim. Pocela je zbog tog sopanja malo vise bljuckati 😣 Od rođenja je dobila cca 200g, a odlicno jede (svaka 2-3h), ima pokakanih i popiskenih pelena i po svemu je super, al slabo dobiva, a nama se zaokruzila, izduzila i sa broja 46 dosla do 50/56, tako da ne znam sto bi mislila na to sve. Zilavica je i dize glavicu i prati vec sve okicama, nije placljivica, isto je muce sitni grcici dok ne prducne, nista strasno, nocu ni ne zaplace za hranjenje, cujem komesanje i mljackanje, a i budim se vec na određene sate.. Moze li mi netko kome je beba rođena sitnija reci kako su isli vasi prirasti prve tjedne?
    Nekako sam mirna jer vidim da je kod nje sve skolski i ok, beba je super, a ne kuzim to sopanje silno koje ona jednostavno ne moze pratiti, meni je vec dojenje od cca pola sata svakih 2,3 sata, nekad i na zahtjev za nju vec super.. 

Angelly
    19. Veljača 2020. 16:02

Joj ja kad citam ovdje zapravo mogu biti jako sretna sa svojim malcem a mislila sam prvih tjedana da je ful zhtjevan... al zapravo on si cesto prek dana odspava, pod obavezno ako ga se seta vani a noc spava od 21 do 2,3 pa onda slj put oko 5,6 ili 7 cak xD a sad i kad je budan se zna igrat u kindi ili gymu sam neko vrijeme dok mu ne dosadi 😝

MaRe
    19. Veljača 2020. 16:10

Cure znam da smo rekle da je bljuckanje i sve normalno al dal se kojoj dogodilo da bljucne i malo smečkastog? Danas mi poslje svakog sisanja bljuje,ne place ni nista samo bljucka i sad zadnje mislim da je skoro sve povratio sto je pojeo i bljucnuo u skoku te ima malo smeđeg. Ne znam dal se moram brinut ili je to normalno..možda je povukao krvi s rane na bradavici 🤔

• Zarica
    19. Veljača 2020. 16:28

Macutica, moj izasao iz bolnice sa 2760. Bio je jako sitan. Pattinazna rekla da moramo dojiti prvi mjesec svaka 2 sata sto je zapravo znacilo doslovno cijelo vrijeme s obzirom da je bio mali i slabasan pa je slabije vukao pa bi ga ja razbudjivala i tak...zavrsim podoj, evo vrijeme je za novi. Takodjer mi je rekla jedan podoj, jedna cica (ne znam dal je bitno). Uglavnom mali je dul brzo narastao. Ovaj tempo smo uspjeli odrzati neka 3 tjedna a onda je stvarno vec puno dobio pa smo poceli normalno jest na zahtjev. Porodjajnu tezinu (2980) je vratio u tjedan dana. Na zadnjem vaganju u cetvrtak prosli je imao 4800. Tako da mislim da je to mrcvarenje na pocetku sve pokrenulo. Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.