ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    19. Veljača 2020. 12:34

Grizli nas ga isto s 3 tjedna nije kuzio. Nekak mu zadnja 2 tjedna postao zanimljiv. S tim da sad fakat prica s njim. Meni je to divno 😍. Mm i ja ko debili stojimo kraj kindaca i vicemo gdje su pticice, makar je 1 pticica a ostalo nisu 😂😂😂
    Gdje nam je lavica da cujemo kak je prosla noc doma 😊?
    Mare koji god da si uzela mislim da to sve isto 😁. Ja kad sam narucila je onaj sa zabicom bio na akciji, al su mi krivo isporucili 😂 na kraju mi je ovaj koji sam dobila ljepsi pa nisam nikom ni rekla da su krivi poslali 😜

PetraB
    19. Veljača 2020. 13:34

Evo cure... Javljam da sam sutra od 5 ujutro u akciji, indukcija dogovorena. Nadam se brzinskom a ne maratonskom induciranom porodu kao s malom 💪🏼🤞🏼😘

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    19. Veljača 2020. 13:45

Sretnoooo Petra, ma riješit ćeš ti to časkom , samo hrabro💪

[/url

Lavica27
    19. Veljača 2020. 13:54

Hej cure...preletila sam postove...al eto obilo mi se o glavu "joj jefva cekam nesoavanje s njim"...well...eto mi ga na. Soavao kao torba do 19h, ja ga probudila za pranje i spremanjr u pidjamu. Opet zaspao totalka i idem ga j 22h nahranit i tu krece plakanje izvijanje prdenje do 2 ujutro. Pa mu dodala jos uz cicu izdojeno opet polumaraton trajao do pola 5 i tas je napokon zaspao do nekih 7kad sam ga na cicu pristekala. Kćer je ozdravila i dosla muz nije,ja solo s njima, kaos. On od 7 samo par puta zaspao i probudi se u plaču jer nemoze isprditi,cim ga spustim gotovo je. Ne kuzim. Svaki dan kad sam kod njega u bolnici bila cijeli dan bi spavao na meni, ne pomice se. Dodala sam i AD,nije do toga... Nadam se da je nesto kratkotrajno a ne grcevi...  Petra predobar datum za roditi!! Drzim figeeee!
    Vidim da sam u istom sosu ko dio vas🙈🙈

Grizli
    19. Veljača 2020. 14:06

PetraB weeee izdrzale ste do 37tt...super! Sretno sutra...
    Sta ste cure rekle za pristice po licu kod bebe - uzrok? 

DeeDee
    19. Veljača 2020. 14:14

Grizli i moja ima masu sitnih, kaže patronažna čišćenje od mojih hormona, bo. Smanjuje se iz dana u dan pa ne dramim..

Lavice ha, šta si tražila... 🤪
    Proći će i to, bitno da ste doma zdravi. Super da je mala bolje, nadam se da će vam se i muž uskoro pridružiti da možeš predahnuti.. 

[/url

Simbalija
    19. Veljača 2020. 14:22

PetraB

Evo cure… Javljam da sam sutra od 5 ujutro u akciji, indukcija dogovorena. Nadam se brzinskom a ne maratonskom induciranom porodu kao s malom 💪🏼🤞🏼😘

Sretno!!! Držim fige da bude što brže ♥️♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    19. Veljača 2020. 14:23

Grizli

PetraB weeee izdrzale ste do 37tt…super! Sretno sutra…
    Sta ste cure rekle za pristice po licu kod bebe - uzrok?

Uzrok su tvoji hormoni, ne sekiraj brzo se očiste ☺️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mala.le.90.
    19. Veljača 2020. 14:24

Evo nakon sto sam vam se izjadala kako mi je jako tesko s malcem i grcevima, moj beban me pocastio s jednim prekrasnim danom...nosila sam ga od jutros do sad svega pola sata...spavao mi je vani u setnji i sad opet, ostatak je lezanje na kaucu i hranjenje...
    Presretna sam!!
    Nemojte se zamarat sitnim grcicima, vjerujte oni jaki i pravi dolaze nakon 6.tjedna...koga zaobidju, veliki je sretnik.
    Mi smo svasta probali, nista nije pomagalo..
    Petra, sretno!
    Cure, hvala na podrsci, uz vas nisam usamljena...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    19. Veljača 2020. 14:28

Lavice to moze bit i do promjene okoline, kaj ne? Moj je prvi dan po izlasku iz bolnice plakao cijeli dan i noc. Osjetio nasu nervozu i tak ukrug. Sljedeci dan je vec bilo sve super. Drzim fige da prode cim prije 🤞
    Grizli to ti je ciscenje od majcinih hormona. Nemoj nicim mazat, proci ce samo od sebe. Mojem je trajalo jedno 2 tjedna, bas je imao pune obraze, sad se skoro potpuno povuklo, mrvicu jos samo ima
    Petra stvarno ste izdrzale i jos k tome 20.2.2020. Preeedobro! 💪 nadam se da ce porod bit super brz i lak!
    Mojem se puuno bolje nego ujutro. Kako sad izgleda ipak nisu grcevi nego prolazni priblem s probavom. Jadan je umoran od plakanja maloprije jeo i tjesio se dobrih pola sata (vise skoro nikad tak dugo ne jede). Na kraju se potpuno smirio i izasli smo u setnju, mislim da mu moze svjez zrak samo dobro djelovat. Ja sad sjela malo u prirodi odmorit 🙈 (ipak sam i ja umorna od plakanja i nosenja 😬😊) a on blazeno spava 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.