ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eleonoris
    18. Veljača 2020. 23:42

Pozdrav mame😇😇
    Čitam vas kad stignem i vidim tu ima svačega.Ja sam mislila da je moja curica zahtjevna i da mi je teško dok nisam vidjela da neke od vas imaju veče brige oko svoje bebe...priznajem da znam biti na izmaku snage.Nisam baš sve čitala šta ste pisale ali dali je netko od vas nakon poroda vidio da je malo pao u depresiju? Baby blues?
    Moja beba spava super,jede svaka 2 do 3 sata i stvarno ne plače samo vidim da voli biti pored mene inače bude nervozna..neče baš s nikim imat posla kako se kaže😂
    Ali jednostavno nekad razmišljam kako je moja curica teška,kako sam na rubu živaca,imam osjećaj da nisam dobra majka i da se snalazim nikako.
    Mi smo odkako se rodila imali 3 burne neprospavane noći ali niti tokom njih nije plakala već bila cijelo vrijeme budna i meni na rukama..bila sam umorna ,uplakana,ljuta..
    Nekad mislim da neču moč progurat ovaj početak dok je ovako mala.Nemam uopče pomoč neke ženske ruke koja mi može pomoč oko nekih stvari.
    Ima dana kad sam super i kao sve mogu..mogu biti mama,domačica,mogu radit..a onda jedan dan više ništa ne mogu.
    Mlada sam mama i ovo mi je prva beba..dali je netko ikad bio u sličnoj situaciji?😰

• mom12
    19. Veljača 2020. 00:40

Eleonoris

Pozdrav mame😇😇
    Čitam vas kad stignem i vidim tu ima svačega.Ja sam mislila da je moja curica zahtjevna i da mi je teško dok nisam vidjela da neke od vas imaju veče brige oko svoje bebe…priznajem da znam biti na izmaku snage.Nisam baš sve čitala šta ste pisale ali dali je netko od vas nakon poroda vidio da je malo pao u depresiju? Baby blues?
    Moja beba spava super,jede svaka 2 do 3 sata i stvarno ne plače samo vidim da voli biti pored mene inače bude nervozna..neče baš s nikim imat posla kako se kaže😂
    Ali jednostavno nekad razmišljam kako je moja curica teška,kako sam na rubu živaca,imam osjećaj da nisam dobra majka i da se snalazim nikako.
    Mi smo odkako se rodila imali 3 burne neprospavane noći ali niti tokom njih nije plakala već bila cijelo vrijeme budna i meni na rukama..bila sam umorna ,uplakana,ljuta..
    Nekad mislim da neču moč progurat ovaj početak dok je ovako mala.Nemam uopče pomoč neke ženske ruke koja mi može pomoč oko nekih stvari.
    Ima dana kad sam super i kao sve mogu..mogu biti mama,domačica,mogu radit..a onda jedan dan više ništa ne mogu.
    Mlada sam mama i ovo mi je prva beba..dali je netko ikad bio u sličnoj situaciji?😰

Ma svima nam dodu ponekad ti trenutci...i meni je suoper beba...isto tako par nociju nije spavala i divim se mamama koje nocima ne spavaju....isto kad pogledam dugorocno osjetim neki strah i nesigurnost...nisam bas balavica imam 27 god...al osjecam kao da mi je 18🤣...al skrecem misli...igram se sa bebicom...mama mi nije u istom gradu niti svekrva...imam od miza sestru tu koja tu i tamo navrati...al snasla sam se sama sta uspijem uspijem...ne opterecujem se kao u pocetku...samo da mi je ona sita i cista..vrime prolazi kao da sam jucer rodila a vec dva mj....necemo se ni okrenit proci ce godina....

DeeDee
    19. Veljača 2020. 00:53

Eleonoris

Pozdrav mame😇😇
    Čitam vas kad stignem i vidim tu ima svačega.Ja sam mislila da je moja curica zahtjevna i da mi je teško dok nisam vidjela da neke od vas imaju veče brige oko svoje bebe…priznajem da znam biti na izmaku snage.Nisam baš sve čitala šta ste pisale ali dali je netko od vas nakon poroda vidio da je malo pao u depresiju? Baby blues?

💓
    Nemoj se opterećivati, realno mislim da se većina nas kojima je prva bebica bar svaki drugi dan zapitamo kako izdržat i postoji li išta šta dobro radimo. A ti si još i sama tako da.. sve radiš najbolje što možeš i bravo za sve

[/url

MaRe
    19. Veljača 2020. 01:20

Katy da,za pregled plodne vode moras biti barem malo otvorena inace na uzv samo procjenjuju kolicinu vode.
    Eleonoris to je sasvim normalan osjećaj pogotovo sto si sama s bebom..meni je bas neki dan mama rekla kako sam bila nemoguća prvi tjedan kad sam došla iz bolnice(sva sreća ona je bila tu)..ali bas su me perjali hormoni i bila sam zivcana ko pas,na svaku sitnicu sam režala,još kako mi mali rane napravio bilo mi muka svaki put kad ga moram hraniti. Na kraju me ipak sve prošlo i sad sam nevjerojatno mirna,čak i kad plače pa mi ga lakse smiriti. Sve su to hormoni i umor..proći ce 🙂
    Sad jedino sto mi se place kad vidim kako brzo vrijeme leti i kako ce proletiti ova godina...ja bi da sto duze bude mala bebica 😔 Morat cu odmah na drugo 🤣

19. Veljača 2020. 01:23

mom12

Jel vama smrdi kad se beba pokaki…meni do sad nije smrdilo…al zadnja 2 3 dana smrdi ajme i jos je vodenastije nego prije…nije proljev jer kaki jedan put dnevno navecer…idemo sutra kod ped pa cu i nju svakako pitat al eto cisto da cujem jel normalno…

Ako ti je beba ssmo dojena ne bi smijelo smrditi. Ako ne ad smrdi uzasno. Ja mu dajem jednu bocicu ad-a svakih nekoliko dana i dan nakon smrdi i kad prdi i kakica.
    Eleonoris ovo sve sto opisujes je skroz normalno. Mislim da ne bi bilo normalno ne se tako osijecati. 

DeeDee
    19. Veljača 2020. 01:40

mom12

Jel vama smrdi kad se beba pokaki…meni do sad nije smrdilo…al zadnja 2 3 dana smrdi ajme i jos je vodenastije nego prije…nije proljev jer kaki jedan put dnevno navecer…idemo sutra kod ped pa cu i nju svakako pitat al eto cisto da cujem jel normalno…

Meni u platnenima uopće ne smrdi ali kad mu ponekad stavim pampersicu molim Boga da se ne pokaka jer mi se želudac diže momentalno, i to dok je obučen, a da ne pričamo dok ga presvlačim, bljak. Ne kužim na koju foru, zaključila sam da možda imaju nešto šta reagira s kakicom da znaš da je pelena puna, bo. Ugl. to dvoje mi je neusporedivo, mozda je i tebi do pelene 🙂

[/url

• Zarica
    19. Veljača 2020. 03:10

mom12

meni isto tako smrdi i vodenasta je. Nije uvijek, ali bude cesto. Nemam pojma zasto. Bilina pregledima vec u medjuvremenu, malac kao super. Reci akti pedica objasni nesto u vezi toga...

• Zarica
    19. Veljača 2020. 03:13

Evo moj mali jeo zadnje u 9 i ia ga sada morala buditi u 15 do 3 i i opet malo sam pojeo i zaspao.Gulp. Nemam pojma odkud sad to da je tako nezainteresiran. Pricala bih jos podosta o tom odjecaju nemoci s malomb ali gibam ga jos malo usopat:) 

• Zarica
    19. Veljača 2020. 03:13

s malom bebicom*

mrgud_zg
    19. Veljača 2020. 04:17

Di ste nocna ? 😁 mi sinoc obavili kupanje i prvi put ga je tolko izmorilo da sam ga jedva uspjela bagranit kak je bio pospan. Zaspao u 11. Oko ponoci nes poceo njurgar, uvalila mu dudu. I spavao do 4 💪. Nadam se da se opet vracamo na “dobr staze spavanja” 😊
    Sto se depresije tice, nemam klasicnu al cesto se pitam dal sve dobro radim 😁. Sigurno ne radim al trudim se najbolje sto mogu. Vise se svadam s mm oko ciscenja kuce gdje smatram da bi on trebao vise potegnut al onda u drugu ruku, briga me. Vec mi je ovaj mj i pol proletio. Zelim uzivat a ne trosit vrijeme na glancanje kuce 🙈😁 #nekucanica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.