ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Veljača 2020. 18:42

Grizli hvala na savjetu za pelene. Te Bipine nisam probala. Njemu su sve oko nogica uske... i Lidlove. Jedinica mu se vec na 3.5 kg gadno urezivala. Sad sam probala Babylove trojku i cini mi se ok, jedino mu malo visi. A u trbuhu je bas uzak no nogice debele. Sve mu u noge ide. Ima debele noge na mamu 

mrgud_zg
    18. Veljača 2020. 19:36

Losha jesam sigurna sam za doktora. Al isto kuzim da moze vise ljudi imat razlicito iskustvo. Moje je bilo preuzasno
    Mikio da ja sam na istoku, bas steta da smo daleko. 
    Moj sad nosi pelene violeta double care 2. Te su od 3-6 kila. I taman su mu. Pampersice je 2 preraso. Ima blizu 5 kila. Meni su ove violeta skroz ok. Babylove su mi jako plitke, on ima neku prcastu guzicu 😁

18. Veljača 2020. 19:51

mrgud_zg

Loshajesam sigurna sam za doktora. Al isto kuzim da moze vise ljudi imat razlicito iskustvo. Moje je bilo preuzasno
    Mikioda ja sam na istoku, bas steta da smo daleko.
    Moj sad nosi pelene violeta double care 2. Te su od 3-6 kila. I taman su mu. Pampersice je 2 preraso. Ima blizu 5 kila. Meni su ove violeta skroz ok. Babylove su mi jako plitke, on ima neku prcastu guzicu 😁

Moguce megud ti doktori su svi kako vjetar puše 

PetraB
    18. Veljača 2020. 20:19

LoSa84

Grizli hvala na savjetu za pelene. Te Bipine nisam probala. Njemu su sve oko nogica uske… i Lidlove. Jedinica mu se vec na 3.5 kg gadno urezivala. Sad sam probala Babylove trojku i cini mi se ok, jedino mu malo visi.A u trbuhu je bas uzak no nogice debele. Sve mu u noge ide.Ima debele noge na mamu

Probaj HelenHarper ako vec nisi. One jesu nesto skuplje (recimo kao puffies) no nasem su te jedino odgovarale uz babylove. 

url=https://lilypie.com][/url

• Katy123
    18. Veljača 2020. 21:10

Pozdrav, procitala sam da za  pregled plodne vode moram biti otvorena pa me zanima kakva su vasa iskustva s obzirom da mi ginekolog nije nista detaljno objasnio a zatvorena sam 😮

Red Fox
    18. Veljača 2020. 21:27

Lavica uzivajte sad doma 🥰
    Taani (sorry ak nisam dobro napisala nick🤦🏼‍♀️, tesko pamtim zadnjih dana 😂) mi imamo omni 360 cool air i prezadovoljna sam.
    Kaj se tice pelena, mi smo na pampers premium 2, al mislim da bumo uskoro na 3. Ima sad 5400

Red Fox
    18. Veljača 2020. 21:29

Inace sa znate samo kakva sam”nemajka” 😂 ostavila sam ga tati koji ga je okupao i uspavao, a ja sam otisla
    s mamom u shoping vece robice😂 i bas sam skuzila da je namanji izbor te robice broj 62.u h&m sva fora robica pocinje od 68.jedva cekam da ga pocnem oblaciti u kosuljice i traperice 🥰

DeeDee
    18. Veljača 2020. 21:32

Kreveeet 😍
    Odoh u horizontalu u nadi da će šutit bar dva sata, spava mi se za unrijet 🙈
    Spavala je od 12:30 do 16:30 ljubi je majka, ali je zato nadoknadila kad se probudila. Izgleda da smo ipak u skoku, do 21 je jela manje više svakih sat vremena po 20 minuta a između hranjenja vikala da je gladna 😐

Laku noć i da sve ulovite malo sna želim 😘

[/url

18. Veljača 2020. 21:45

Ja ga redovno ostavljam s tatom kad idem u shoping ili cak s frendicama na kavu  Bili smo vec muz i ja u izlasku a on je bio kod mojih... ja sam se samo jednom dosla izdojiti.
    Petra bas sam mislila ici sutra po te pelene ili Puffies. Probala sam Babylove 3 no jos su mu prevelike. 
    Moj malac je sav pospan i razdrazljiv od cijepiva.bas mi ga žao 

• mom12
    18. Veljača 2020. 23:32

Jel vama smrdi kad se beba pokaki...meni do sad nije smrdilo...al zadnja 2 3 dana smrdi ajme i jos je vodenastije nego prije...nije proljev jer kaki jedan put dnevno navecer...idemo sutra kod ped pa cu i nju svakako pitat al eto cisto da cujem jel normalno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.