ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    19. Veljača 2020. 04:23

Mrgud ma pusti kuću u pm.. sreća pa mi mlijeko curi pa bar pod operem svaki dan hahah
    Ona spavala od 21 do 00:30, mozda bi bila i još ali sam je digla jer sam skužila da je u polusnu. Sad se isto nešto meškolji pa ću je dići da se ne probudi za pol sata kad ja zaspim. Najdraže mi kad se probudim prije nje pa imam 10 minuta da shvatim di sam, šta sam i zašto sam 😁

[/url

mrgud_zg
    19. Veljača 2020. 04:38

Deedee tocno tak i ja. Najsretnija sam kad uspijem otvorit oci na prvi kme, koji je ustvari samo meskoljenje u polusnu. Onda ga uspijem i presvuc u polusnu i do hranjenja se uopce ne uspije razbudit da bi poceo vristat. U pocetku  kak sam bila preumorna od svega bi kao pokusala malo “odgodit” to budenje i samo je bilo jos gore, jer bi preglasnio i onda kaos 😁
    Evo ga sad vec spava dalje 💪🎉 idem i ja. Noc 😁😴

Red Fox
    19. Veljača 2020. 04:49

Evo moj je tocan ko sat s budnjem 😊
    Kakica je pocela smrditi prije dva tjedna🤷🏼‍♀️ I sad kaka jednom, dva puta na dan,ne vise 3,4 puta ko prije.
    Mrgud mene isto to muci🤦🏼‍♀️ Nikak da se uskladim sa kucanskim poslovima i sa kuhanjem.
    A kaj se tice depresije, mene nekad zna uloviti poneki ispad🤦🏼‍♀️ Tak sam se rasplakala jer je mali povracao nakon kaj ga je muz nahranio. Jer kao ne bi da sam ga ja hranila, a ja sam za to vrijeme sredivala kucu. Bas ko zesci pms jer nakon pola sata skuzim da tulim bezveze 🤦🏼‍♀️

DeeDee
    19. Veljača 2020. 05:18

Mikio čestitke na maratonskom spavanju 😁😁😁
    Moja isto budna kao da je podne, nema šanse je uspavati ali mirno leži pa sam i ja nemajka legla nazad bez da je uspavam, vidjet ćemo ako će zaspat ili dići pobunu.. red fox a hoće to ovaj post trudnički mozak, hoće.. 🙈

[/url

• Zarica
    19. Veljača 2020. 06:05

Nered u kuci, evo moje teme:) Znaci tolki je nered da se stalno zabijam u nesto. Jednostavno ne stizemo, vrhunac je slaganje sudja u perilicu ili punjenje ves masine, ne ide dalje od toga
    Meni bi sigurno bilo ljepse da ima malo reda s obzirom da sam sam cijele dane po kuci al jos nikako ne stizemo. Bas smo neki dan dan pricali da bi mozda mogli jednom tjedno platit nekog da dodje pocistit, nemam pojma

mala.le.90.
    19. Veljača 2020. 06:52

Cure vidim da vas vecina ima problema sa spavanjem. Ja nemam jer beba spava od 8 do 7 s dva hranjenja...al ja sam sama s njim cijeli dan a vec mjesec ipo ima UZASNE grceve. Moj vam se dan sastoji samo od visesatnog nosanja bebe po kuci, njegovog vristanja, neutjesnog placa i masiranja stopala. Cijeli dan oka ne sklopi...moze jedino ako ga ja treskam na rukama, a i tada ga grcevi bude, ne moze sastavit pola sata. 
    Svi mi govore budi sretna sto spava noc...sve znam, noc je noc...al biti sama s malom bebom pod jakim grcevima, nksit ga non stop u nekim ludim polozajima, jer samo to pomaze, biti mrtav gladan jer nemas kad ni vode popit a kamoli kuhat i jest, trpit pun mjehur i stolicu jer ti je na rukama i nadas se sa ce zaspat...cekas 4 da ugledas muza i predas bebu..
    Stvarno je tesko ali proci ce, dani brzo idu...
    Pored toga kad ga legnem u 8, nezz otkud nadjem snagu, al znat usisat i ocistit wc, muz uredi kucu...
    Imam dnevno mozda satak al ne u komadu kad mogu sjest ili lec, ostalo je sve hodanje s njim na rukama...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    19. Veljača 2020. 07:18

Ajme mala pa to zvuci uzasno 😣 bas mi je zao da se malac tolko muci. Sve ste probali? Kapi? Ne znam sto sve ima jer se mi srecom nismo borili s tim al ono sve sto su cure preporucile? Ti se onda apsolutno nebi trebala opterecivat kucom kad nemas vremena ni za sebe..
    Ja sam sretna kaj mi mama kuha. Ja priznam da nisam neka vrana kuharica😂. I mm  i ja imamo menzu na poslu pa mi ni inace bas ne kuhamo. A sad mi mama poslje posla skuha i donese za 2 dana. Sva je sretna da moze pomoc (ja sam jedinica i ovo je prvi unuk, mozda joj se vec s drugim nece tolko dat haha 😂). A svi ostali poslovi su mi manji problem 😜

samojed
    19. Veljača 2020. 08:07

Jutro cure 
    Lavice bas mi je drago što ste došli kuci,da malena i muž brzo ozdrave pa da ste svi skupa 
    Mene su isto hormoni prali prvih dana kao sta kako ali srećom popustilo je nije dugo držalo 
    Mi sinoć hranjenje u 12 pa u 3 pa u 5 pa u pola 7 i sad evo cekam da zaspe da se mogu i ja naspsvat 😄

• mom12
    19. Veljača 2020. 08:08

Moguce je da je i od ad...jer joj ga nisam damima davala a zadnja dva tri dana trazi nenormalno jest pa joj ga dam i dva tri puta...a nisam ni ja neka kuharica dok sam radila rijetko bi kuhala...sad cak i skuham cesto al ako sam umorna ili moram nesto oko male samo sve ostavim...na kraju nadem vremena i opet sve sredim...ne opterecivam se kome smeta neka makne...a bolje mi je da sam sama svak ko dode ili cak na telefon samo svi pametuju...a valjda ja znam kako je najbolje za bebu....pa se prebacim na ignore...a u pocetku mm mi je govorio jedva sam ceka da rodis pa da te hormoni popuste a sad si jos luda 🤣🤣....a i inace sam eksplozivna jos dodatak hormona i cirkus nastaje🤣🤣🤣...al eto sve prode..

• Zarica
    19. Veljača 2020. 08:18

Ja jucer bila na pregledu. Sve se vratilo na mjesto, woohooo. Jedino kaj nije bas dobro je sto mi je doktor rekao da mi se na ulazu u rodnicu na mjestu sava zadebljalo tkivo kod zarastanja i da ce mi mozda smetat kod odnosa pa ako tako bude da se to cvakne i stave dva sava (neeeee). Jel se desilo to kojoj kada? Sada sam se zapitala oce li mi to smetati kod poroda iduceg? Nebi opet onako popucala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.