Beba2019 svrbe te iznutra ili izvana. Probaj s kokosovom masti. Jestiva je i masna. Pa ak je od suhoce ublazit ces. Kolegica je imala taj problem pa joj je ginicka tak rekla. Na stapic za uho stavis masti i premazes.
Ja ju kupim u dm-u. Tamo na bio polici dolje stoji. Koristim ju za lice i tijelo. Lice mi je uzasno suho. Prije se znalo perutati oko obrva. Ovako namazem predvecer, ostavim pol sata i obrisem visak
Beba2019 svrbe te iznutra ili izvana. Probaj s kokosovom masti. Jestiva je i masna. Pa ak je od suhoce ublazit ces. Kolegica je imala taj problem pa joj je ginicka tak rekla. Na stapic za uho stavis masti i premazes.
Svrbe iznutra,onako dublje..bila sam kod dr.u ranoj trudnoci i ispirala je uha,ali ispalo je bespotrebno, rekla je da nije bilo ništa..
Nadala sam se da ce prestati,ali sad bole unutra i vani,ne mogu ih dodirnuti!!
Hvala puno za savjet,pokusati cu s time😊
Probala fiziološkom, al je kratkog trajanja 😣
Valjda će proći za koji dan..
Anna i kl1v da, da ehokardiografija... Radio mi je onaj stari brko Saric ja mislim, on je navodno jako dobar. Ma ne sumnjam ja u strucnost, vjerujem da je sve ok al kad pogledam, sve duze od mene s jednom bebom 🤷🏻♀️...
Lucille bas mi je drago da uzivas 😊
Zabrinute curke...sve ce vam doc prirodno kad rodite, necete bit ni svjesne da sve obavljate bez nekih problema. Meni je kao kod Lucille bilo, s malcem sam imala puno vise straha i nedoumica nego s curkom, vjerojatno jer je proslo 6 godina izmedju njih dvoje... Sad me strah al zato jer su dvije pa googlam o dojenju blizanaca, spavanju, porodu... A valjda cemo se snac... Neki dan sam razmisljala o nocima, jutrima, vikendima... Ja s klincima nisam nikad muza nocu budila preko tjedna jer se on dizao za posao pa mi je to bilo bedasto 🤷🏻♀️ al svaki petak je on bio onda dezuran po noci (kad su presli na bocice cijelu noc, a dok sam kombinirala cicu i bocicu onda bi jedan podoj zamijenili flasom) tak da ipak i ja nesto odspavam, ili ak nije bilo budjenja puno po noci on bi se dizao ujutro s njima pa sam bar jutra vikendom znala malo "produzeno" odspavat... I tak se ja tog sjetim i pomislim aj pa kak smo s njima tak cemo i sad... I onda BUM... "reality check"...nece nitko spavati 😅 dvije su...🤣🤣🤣
Eto to su moje brige trenutno... Osim naravno toga da uopce izguramo do kraja nas tri 🤞🏼💪🏼
url=https://lilypie.com][/url
Jutro cure
Reserved cestitam na bebacu,nadam se da će ti ga uskoro donijeti da se mazite 🎊🎊🎉🎉🎇🎇
Damnarexx pa onda onaj moj doktor nije normalan stvarno takvu mi je frku napravio oko bebine kilaze a eto tvoja je par dana manja i 1400 i idealno e pa stvarno je lud onaj moj doc
Jutro cure
Reserved cestitam na bebacu,nadam se da će ti ga uskoro donijeti da se mazite 🎊🎊🎉🎉🎇🎇
Damnarexx pa onda onaj moj doktor nije normalan stvarno takvu mi je frku napravio oko bebine kilaze a eto tvoja je par dana manja i 1400 i idealno e pa stvarno je lud onaj moj doc
U kojem si tjednu? Meni prije 2 tjedna na UZVu dr rekao da je trbuščić malo manji, tj da zaoataje za oatalim razvojem tjedan dana, pa sam zabrinuta, idem 2.12.pa cu valjda više saznat.. Pisala sam već da sam u brizi...
Lorena Ja sam 30tt bila sam prekuce na kontroli i beba 1600gr on meni kao da je veća beba ha hu odmah me poslao na ogtt ugl isprepado me samo tako
A ne trebaš da se brineš kod mnogih cura je tako a i odstupanja u tjedan dva su sasvim ok , ali oni to tako loše kažu da nas istrave doslovno
Ja sam 33 tjedna, kad sam bila na UZVu 31 +par dana, pa je rekao da je beba oko 1800 grama, al da je trbuščić malo manji, da se svi organi lijepo razvijaju, nisam isla na ogtt, niti me je dr preko HZZOa slala niti mi je privatnik išta rekao.
Jutro curke!
Ja vec budna i doruckovala s tim da sam zaspala tek poslje 5 🙄
Grizli sorry kaj te gnjavim, al sam gledala ta kolica (ukoliko ih ne dobijemo) i iz magic baby su mi odgovorili da na njih ide iskljucivo samo maxi cosi jaje. A znam da je netko uzeo takva, samo nisam bila sigurna dal si ti ili neka druga curka, a mozda i obje... Iskreno, bilo mi malo cudno da ne postoje adapteri za jos neke druge proizvođače...
Sortiraj odgovore
Najstariji