ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_001
    23. Studeni 2019. 09:35

Jutro cure! Ne znam kak vi, al meni je sve teze spavat 😅 okrecem se cijelu noc ko na ringispilu s jednog boka na drugi i to brzinom kornjace, vec sama sebi idem na zivce 😔 pa mi utrne noga pa opet.. I onda se sjetim svih onih koji su mi pricali da spavam dok mogu jer zadnji mjesec je najtezi, mogli su to i presutit 😅
    Uglavnom, uzivajte u vikendu 😊😊

Lavica27
    23. Studeni 2019. 09:47

Jutto cure,aj fala Bogu da ste se raskokodakale jer sam vec mislila da bude grupa lagano ali uspjesno zamrla😅 Red fox... ne brini. Normalne su sumnje koje imas al ces samu sebe iznenaditi kako ti je to nekako sve urodjeno,kao da si to prosla. Ako je utjehe moja je tako lijepo i mirno dijete bila,uopce nije plakala prvih par mj,po noci u susu spavala 5-6 sati,nikakvih grceva. Mi smo bili skroz opusteni oko nje. Zato sad ne spava pisljivog boba al to je druga priča😂 S drugim me strah jer je musko,na curicu sam navikla i kako ce on jadan spavat ako će ona ovako lose spavat. I na kraju kad cemo mi spavat😂😂😂 Ostaje nam cekat🍿🍿🍿

Hrabrica
    23. Studeni 2019. 09:49

Dobro jutro i od nas 😊 mi konacno malo duze odspavali ali cim sam digla dupe iz kreveta pisuljica je pocela sa svojim jutarnjim akrobacijama pa trbuh plese i plese 😁 Što se tice strahova, ne usudim se razmisljat previse unaprijed nego korak po korak.. Trenutna briga je da necu suradivat na porodu tj da necu znati disati, da cu se uspaniciti, vikati i sl.. htjela bi hrabro to odradit a opet ne znam koja je to bol i sta me ceka.. A nakon toga idu i drugi strahovi, hocu znat dojit, pa njega pupka dok ne otpadne i milion drugih upitnika.. 🙄 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    23. Studeni 2019. 09:52

Zaboravih dodati, netko se pozalio na zacepljen nos.. Mene je spasio Aqua maris strong.. Nije trenutno djelovao ali nakon par spricanja je poceo djelovati i preporodila sam se 👌

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

• AnnA
    23. Studeni 2019. 10:00

Petra i meni je bio taj doktor. I ful je onako brizan. Meni je nakon pregleda pozlilo (1.put u trudnoci). Za vrijeme pregleda mi vec bilo lose al nisam nista govorila pa onda kad sam se ustala samo sam se srusila. I on je htio da zove sestru da mi donese nesto za jest da mi bude bolje. Bas je bio simpa. Sto se tice njegove strucnosti, u to stvarno nisam upucena jer ne poznajem doktore po zagrebu. Ali tebi vjerujem :)
    Sto se tice straha, ja sam u laganoj panici. Poroda se ne bojim ali se ful bojim onog sto dolazi poslije. A dragi naravno smiren samo tako. Mislim da uopce nije svjestan

MaRe
    23. Studeni 2019. 10:02

Dobro jutro svima ☺
    Ja sam sinoć zalegla i prespavala noć..digla sam se samo dvaput na wc i jednom popit lupocet jer me glava rasturala...i evo sad opet počinje 😒
    Kapi za nos i ja imam te aquamaris ali nece nista se dogoditi ako jednom spricnete i normalne kapi. Oblog od rakije je za temperaturu i nece pomoci kod kaslja.
    I mene muči strah kako cu s bebom jos kako su nam sad počele stizati bebice stigla me realnost da to i mene čeka uskoro 🙈 Netko je napisao kako romkinje voze bebe na biciklu..tak sam ja nedavno vidjela jednu sa valjda 4 djece,sve jedno drugom do uha i kazem mami eto kak ona ima za njih 4 a ja se bojim da necemo imati dosta za jednog..kaze mi mama ona ne cita po forumu sta joj sve treba za dijete 😂😂😂

Hrabrica
    23. Studeni 2019. 10:06

MaRe

Dobro jutro svima ☺
    Ja sam sinoć zalegla i prespavala noć..digla sam se samo dvaput na wc i jednom popit lupocet jer me glava rasturala…i evo sad opet počinje 😒
    Kapi za nos i ja imam te aquamaris ali nece nista se dogoditi ako jednom spricnete i normalne kapi. Oblog od rakije je za temperaturu i nece pomoci kod kaslja.
    I mene muči strah kako cu s bebom jos kako su nam sad počele stizati bebice stigla me realnost da to i mene čeka uskoro 🙈 Netko je napisao kako romkinje voze bebe na biciklu..tak sam ja nedavno vidjela jednu sa valjda 4 djece,sve jedno drugom do uha i kazem mami eto kak ona ima za njih 4 a ja se bojim da necemo imati dosta za jednog..kaze mi mama ona ne cita po forumu sta joj sve treba za dijete 😂😂😂

Hahahaha mama ti je u pravu 😂😂😂😁😁😁👌👌👌👌 Kraljica 😂😂😂😂

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

DeeDee
    23. Studeni 2019. 10:18

MaRe

Dobro jutro svima ☺
    Ja sam sinoć zalegla i prespavala noć..digla sam se samo dvaput na wc i jednom popit lupocet jer me glava rasturala…i evo sad opet počinje 😒

Ahahahh pobjednica. A tako i meni moja kaže,  malo nepristojnije 😂😂😂😂

[/url

mrgud_zg
    23. Studeni 2019. 10:21

Ja zadnje 2 noci spavam bolje nego zadnji cijeli mjesec. Nadam se da se necu ureknut 🙈
    Mene ful strah poroda 😬 ja u zivotu nisam nikad ni slomila nogu, uopce ne znam sto je velika bol 😁🙈 a onda i kasnije svega. Bas sam panicar. I tocno kazem da je to zato kaj sam tak dugo cekala, vjerojatno da sam trudna s 18 me nebi niceg bilo strah 😂 a i taj internet danas, nema stvari koju ne mozes izguglat, to ima i prednosti i nedostatke 😁

DeeDee
    23. Studeni 2019. 10:25

Damnarex sorry krivo sam jučer pohvatala, mislila sam da za ctg pričaš. 
    Opet sam sve teme zaboravila.. Mene strah i poroda i šta s tom bebicom mrvicom kad mi ju daju, kako je netko napisao, jučer prebirem robicu po brojevima i mislim si booože pa kako ću ja to navući na nju. A da ne pričamo o pelenama 🙈
    Al nekako samu sebe uvjeravam da dođe instinktima.
    Btw moja bebica poludila, inače ima vrlo jasan ritam a od jučer popodne ne prestaje skakat i rastezat se i radit kolutove (tako je osjetim pa si zamišljam šta izvodi)  :D 
    Opet je nisam po noci osjetila, doduše spavam kao cok ali od jutros opet ima party :D

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.