Mikio bas sad pitam svog muza jel on nekad zamislja kak budemo mi to sve znali i kak ce to izgledati. Veli on da ne, da razmislja kak sutra mora sastaviti kinderbet 😂 cini mi se da je nekad stvarno teze imati zenski mozak 🤦🏼♀️
Sigurno je teze imat zenski mozak 😂 kaze meni danas mm da je procitao na aplikaciji da da sutra rodim bi sve bilo ok, pa kao zakaj ne, pocela sam kukat, tesko mi je, pa bolje nek krene uskoro. Kazem ja neeeeeee, pa kaj te nije strah 😂 kaze on pa ceg, svi su prezivjeli, budemo i mi 🙈. Al opet, nece on dojit, nece kraj njega bit kinderbet, i vjerojatno jos sto drugih stvari koje ni ne znam da dolaze 😂🙈
Lucille i Reserved čestitam od srca na bebicama vašim! 🎉🎉🎉💖💖💖 Nek su bebe zdrave i sretne a vama brz oporavak želim!
Bok cure jutros malo izad 8 je rođen ne bas tako mali Toma od 4.700 i 54 dug preko spinalne anastezije. Ja sam dobro na intenzivnoj samo bez bebe i bez trbuha. Nadam se da ce mi ga bar malo veceras spustit iz odjela jer sam ga vidila na minut
Ajme čestitke!!! ♥️♥️♥️♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Muž nažalost nije stigao na porod. Dogovor je bio, da dok ću biti otvorena 6-7cm da će ga zvati, pogledana sam tek dok sam već bila 10cm i teško su nalazili bebine otkucaje tak da nismo imali više vremena. On je sav u bedu tipa 'kakav je tata', nije bio kćeri na porodu. S prvom je bio i često si je znao puštat na mob njen prvi plać.
Mislim da je CTG bio ispravan no moje trudove nebih opisala kao kontrakcije maternice nego je bol išla od kičme prema zdjelici, pretpostavljam za širenje cerviksa, a maternica mi se kontrahirala 2-3x pri tiskanju bebe. Evo, tak je sada ispalo…bitno je da je dobro završilo.
Bitno da je sve super ispalo i da nije dugo trajalo iako šteta za muža čisto i zbog tvog mira, a i vjerujem da i tatama puno znači biti uz mamu i bebu na porodu.. Moj je često na putu pa se nadam da će uspjeti skombinirati da bude uz mene iako je to tako komplicirano kad ti ginekolog kaže da se mogu poroditi od 37.tjedna po procjeni.. A ta procjena može biti i 42.tjedan na kraju...
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Dobro jutro cure. Nadam se da ste se naspavale.
Petra mene isto zanima koji dr te pregledao? Nasa K tamo radi preglede za svoje srceko.
Jucer su zvali s Rebra da bi nas ugurali u nocnom terminu kad je prim dezuran za 10ak dana. Ali dobili smo termin ranije kod dr Bitanga. Meni je onna bila extta temeljita kad je K bila mala. Tad je u Sk radila. Uzv je trajao po 40ak min. Baas me zana kak ce mi biti.
Jel zapamtio tko one savjete s rakijom oko grla??ak tko zna nek javi ...jer evo puna 2tj kasljem i smrcem. I to ne prolazi.
Jutro drage moje, nadam se da ste se naspavale i odmorile. Jel mi smijemo u trudnoći koristiti neke kapi za nos? Jutroa se probudila, začepljen nos.
Jutro cure! Moja velika i mala beba spavaju, velika je prehlađena pa sam malo na iglama.
Red fox- meni je druga trudnoća bila stresnija, s prvom imam dojam da sam ostala trudna i rodila, ovog između se ne sjećam. A sa drugom sam stalno bila u strahu. I sve mmi je opet novo; kak da ju primem, pa joj je hladno, pa će se zagrcnut...onda se sjetim romkinja i kak voze tek rođene u košari sprijeda na biciklu pa im ništ nije. Al si valjda nemremo pomoći. Tak su mali, nezaštićeni.
Prezadovoljna sam sa cicanjem, baš si gušta cura i poslije je u nekom svom zenu, okrene oči...ma mislim da uživa. A cice su mi ko kod one na supertalentu, mogla bih lupat stvari njima....
Kapi za nos- meni su one aquamaris strong bile super.
Jutro zenice!
Lucille kako je lijepo provitat da malena uziva sisat! Nadam se da ce velika beba brzo ozdraviti. 🤞
Lorena meni najvise pomogne obicn fizioloska i jedna sprica. Kupis u ljekarni malu fiziolosku i jednjunkomplet injekciju 5ml.na bodes i povuces tih 5ml otopine, zacepis jednu nosinicu i u drugu ustrcas, pa ponovis postupak s drugom. Malo pustis da djeluje i ispuses nos. Neugodno malo al efikasno.
Jutro svima ..
Jel ima koja problema sa usima?
Mene vec duze vrijeme svrbe nenormalno uha,a sad su pocela i boljeti😔kaze dr.da je to normalno u trudnoći, treba lijeciti,ali ja bih izbjegla antibiotik..
Ako netko zna nesto prirodno da bar malo olaksa,javite☺
Sortiraj odgovore
Najstariji