Mozda bebama smeta juzina :-)
Moj zapravo danas cijeli dsn spavam i bojim se da ce noc biti budna
Stella osip ima po prsima i trbuhu, tako da bas mislim da je neka hrana. To na licu i prstima ima svako malo neke kao pristice jos od rodilista i tamo us rekli da jento kao normalno. Al ovo sam danas primjetila ujutro i ne prolazi.
Ako je alergija na hranu koliko treba da se povuce?
Uglavnom danas smo lude ocito. Ona nije spavala sve skupa danas 1.30h! Samo bi na cici bila. Placljiva je. Cak sam isla i temp mjeriti da nije u tomw problem. Bas je neka grintava. Zaspe na 5-10 min i probudi se. Zadnji put je spavala duze ujutro od 9 sati ona je takva. Bas me brine sto je s njom. Dodje mi da placem kad ju vidim takvu. A ne bi rekla da su grcevi jer se ne grci i kad joj dam cicu ili ju muz stavi blizu mene prestane na trenutak plakati, kad ima cicu u ustima prestane sa svime plakanje. Nakom 20-tak min izbaci cici, onda kao malo spava tih par min i opet ispocetka. Mislim da je jedno 10 puta vec kakala. Ja ne znam imam osjecaj ko da je sopam, i nemam pojma dal da ju slusam kako place i izduramo to ili joj davat stalno cicu. 😕😒😢Imate koji savjet?
Grizli ista stvar kod mene.. ali, iako je kao malo rano, za ovo navečer sam podosta sigurna da su kolike jer se ona baš zacrveni i doslovno izobliči sirota + ukoči rukice i nogice,m a vec cetvrti dan u isto vrijeme na isti način. sad sam malo istraživala, kao mliječni proteini bi mogli smetat tj. definitivno ne pomažu a ja od zadnjeg mjeseca trudnoće svaki dan pojedem minimalno jedan jogurt, često i više, to je jedino šta mi baš paše u bilo koje doba dana ali od sutra izbacujem bar na tjedan dana pa ćemo vidjet.. moja ti isto ima skoro svaku pelenu pokakanu, ne znam sta da mislim.. a kakica normalna ona senfasta.. recimo da dva do tri puta dnevno obilno ali na skoro svakoj peleni ima ili malo kakice ili bar tragova..
[/url
Btw ja puštam na sve strane kako ona plače, a to je stalno.. automatski čim počne jače, meni suza suzu goni, a mlijeko kroz dvije majice po podu, tragovi po cijelom stanu, ako je ne hranim onda perem pod.. 😩
[/url
Ajme cure ne bih vam htjela vadit mast, al moj je danas najbolje volje od kad se rodio 🙊 mm i ja cijeli dan cvatemo od srece. A jako je malo danas prek dana spavao, nadam se da bi noc mogla bit dobra 🤪. A taman sam se nabrijala da cu dodjelu oskara gledat ako on nece htjet spavat 😂
Grizli da joj cicku ako traži, vjerojatno je neki skok u razvoju i odgovara joj da sisa cijele dane. Mojoj povremeno tako dođe, i nije da to radi na one klasične skokove 3,6,9 dana, mjeseci već na tjednoj bazi. Dok je bila manja je imala češće takve epizode, sad su već prorijeđene, ali svejedno ponekad cijeli dan samo sisa. Dan nakon obično bude super beba.
I dok je bila manja je isto imala svaku pelenu i pokakanu i popišanu, sad je svaka popišana, pokakanih je 3 do 4. S tim da obavezno i kad prdne ostavi trag, ali to ne računam pod kakanje 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Mrgud ma neka je ❤️
Ja sam rekla da sam si sama navukla ovo jer sam prvih 8 dana svima pričala kako je mirna i samo spava i guguće kad je budna🙈
Šta ti je neiskustvo, tako naivno, tako naivno 🤪🤪🤪
[/url
Puno kakanja je normalno kod iskljucivo dojenih beba... kao sto moja patronazna veli- to su protočne kakice. Kod nas je isto tako bilo no unszad 2 tjedna se ustabiljilo i sad ima jednu kakicu dnevno. Te ceste kakice pomazu da se beba rijesi bilirubina koji moze uzrokovati žuticu.
Mene pak brine zašto moj toliko danas spava Budi se jedino da bi jeo i to bas puno pojede (po 120mLsvska 3h) i onda opet mirno zaspi. Mozda su se grcevi smirili pa sad nadoknađuje.
Puno kakanja je normalno kod iskljucivo dojenih beba… kao sto moja patronazna veli- to su protočne kakice. Kod nas je isto tako bilo no unszad 2 tjedna se ustabiljilo i sad ima jednu kakicu dnevno. Te ceste kakice pomazu da se beba rijesi bilirubina koji moze uzrokovati žuticu.
Mene pak brine zašto moj toliko danas spavaBudi se jedino da bi jeo i to bas puno pojede (po 120mLsvska 3h) i onda opet mirno zaspi. Mozda su se grcevi smirili pa sad nadoknađuje.
Moj ima mjesec ipo i jede 120 svako 4 sata po noci, a po danu mi trazi svako 2 do 3 sata. Prejedam li ga?🤔
Rijetko kad da sve ne pojede, bas hlapljivo mazne bocicu
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Btw, po danu mu cesce dajem 90ml ako je ispod 2-3 sata..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji