Btw. Ne znam ako ste cule za to, meni danas prvi glas. Postoji ta mrezica za kadicu na koju stavis bebu kad se kupa pa ju ne moras drzat na ruci. Bas fora mi se cini i fendica bila odusevljena s tim. Mi odmah narucili s neta, trebala bi stici ovaj tjedan.
Ovako nesto imam https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=1025053
Mrgud tnx na info o vrtuljku :)
Anna u kojoj si ti to bolnici? Ti mozda jesu prijatelj djece al su brate mili neprijatelj majki xD Ja sam ono tjedan dana bila u Os u bolnici i jos su me sestre poticale da mi ga uzmu u ponoć da odmorim do pola 6 dok ga ne donesu...pa moramo i mi malo doći sebi.
Nasem zna bit prerijetka a i zelena stolica kad jede kratko pa se najede samo onog prvog mlijeka il kad zivcano jede pa se naguta puno zraka. A zeleno moze bit i ak je mama jela neko zeleno povrce.
Moj je na pocetku inao svaku pelenu pokakanu (cak i po 10 na dan) mm mu je tepao da je ko protocni bojler. Onda sam se ja pocela izdajat da dode do tog punijeg mlijke pa se stolica izregulirala. Sad ima 5-6. A ja sam se prestala izdajat, izreguliralo se cini mi se
Anna normalno je da te peru hormoni. Ak stvarno mislis da nes nije u redu sigurno je svako jutro djecja vizita pa reci pedijatru sto te muci, bolje neg sestrama
A kaj nemres pitat da ti ga odnesu po noci? Koja je to bolnica? Obicno postoji ta opcija bar da malo odspavas..
Nekad se mame boje pitati da odnesu bebe, a i sestre budu nezadovoljne sko su bebe kod njih. No to km je posao. Nekad u bolnicama se pretjera s tim forsiranjem da je beba odmah s mamom. Trebaju se mame oporaviti.
Moj malac bas i nije raspolozen za spavanje... no srce mi otopi kad dodem pred njegov kindac i kad me ugleda se od uha do uha nasmije. Odmah mi lakse pada to sto ne spava. On lezi u svom krevetu i cujem ga da glasno duda dudu. Ne place vec budan lezi. Mozda se uspava.
Ima li budnih?
Mene sad oko 3 probudilo neko grcenje dolje i lagani bolovi (ledja, trbuh, noge) pa zavrsila dva put na wc-u. 💩 "Smrdi" mi na pocetak trudova, al vidjet cemo, lezim i pratim.. definitivno drugacije no inace kad znam imati one obicne bh kontrakcije koje jesu neugodne, al nimalo bolne.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
I Anna grozno je u bolnici no izdrzi se… vidi mene, ja sam bila 6 tjedana nakon poroda u bolnici. Svaki dan isla spavati u ponoc nakon zadnjeg izdajanja, a ujutro u 5 bi me sestre budile zbog suludog mjerenja temperature i zatezanja posteljine… i kroz dan nisam imala vremena odmarati. A cimerice su obicno imale bebe kroz noc u sobi tako da ni taj period spavanja nije bio bez prekida. Dosla ssm doma iz bolnice sva umorna a onda je tek krenulo nespavanje
LoSa ovo ko da sam ja pisala,doduše ja sam bila samo 8 dana u bolnici i ono znale su me i u pola 5 budit da mi prislone toplomjer na celo plus obavezno upadaju u sobu ko faking racija, uvijek sam se izbezumljena probudila. Nije neka sreca stp smo sad odvojeni pa putujem k njemu na Rebro svaki dan,al realnp puno sam vise s njim nego dok aam u rodilistu bila 10 soba dalje.
Anna sasvim je normalno da te peru hormoni,ali da skuzit ce oni ako nesto ne valja. Obično dva tri dana gube na kilazi pa zadnji nesto dobiju,to je sve normalno,vjeruj mi.
Mene i dalje peru hormoni i nekad se pitam hocu li poluditi,iskreno. 5 dana sam super, onda mi dva dana bude bas koma a tu je i kcer pred kojom.ipak trebam biti normalna
Tipa jucer mi je užas dan bio,on je bip nervozan,plakao stalbo kad sam bila kod njega,urlao. Vise ni oni nisu znali kak da ga smire pa kad sam odlazila zamotali su ga (zavezali)u tetru da ne mase rukama i smirio se i zaspao,meni je muka bila ic doma,uzas. Najradije bi skinula sve žice s njega i uzela ga doma😕
Grizli pitala si za kcer,ima 2g i 10mj i stvarno je fantasticna. Mi je vozamo od jedne bake i dede do drugih,ujutro i navecer smo s njom,pa je na igranje prijateljima vodimo i slicno jer nr smije u vrtic da njemu ne donese nesto kad se vrati. Ona pita za njega svaki dan, svima.prica o njemu,, svaki dan mu nesto nacrta anrealno jednom ga je vidjela...
Omerta bit ce nesto 😍
Lavice i Losha svaka cast..bas ste hrabre i pravi primjer lavica no vi to vec znate :)
Odmah moje pada u vodu kad cujem vase, al eto...
Sretno 💕💕
Anna imenjakinjo, takodjer drz se. We can do it 💪
Jutro cure...
Omerta sretno ako je to to...
Anna cure su već sve napisale, al samo da ti kazem kad god imas potrebu istresi to negdje jer lakse zvacemo sve sto nas muci onda.
I sama sam nekad dosadna sebi koliko pitanja i upitnika u glavi imam, i strahova oko bebe, pa mi je drago kad tu na forumu procitam vasa iskustva i savjete jer trenutno me najbolje razumijete koliko god to zvucalo kao floskula.
Ajvi koliko tvoja beba ima? Vidim da imaju nam slicne muke.
Moja je sinoc zaspala tek u 23.30...dakle budna je bila od 9:00... Mislila sam da ce mi cice se raspast. Cicala nocas i sad nešto malo i spava, al cijelo vrijeme u snu ima ko neke zvukove cudne, ko da zacvili. A i skuzila sam da hropce. Nedavno ste pisale nesto o tome, ja sam joj cak i usisala nosic al nema nista unutra. Samo se nadam da se nije prehladila.
I isla se izdojiti jer su se cice prepunile, valjda kako je jucer puno vukla pa danas ima vise. Uglavnom nije ni cudo da se zagrcne moja. Imam mlaz koji siklja doslovno na izdajalici cim ju upalim onaj impulsni mod kao to mlaz ide i tako svih 10 min sta sam se izdajala. 🤔 Nisam do kraja ispraznila ih pa ne znam kako na kraju izgleda mlaz al ovo na pocetku prvih 5 min po cici izdojila 80 ml.
Sortiraj odgovore
Najstariji