Anna postoji bljuckanje i povracanje...povracanje izgleda ko povracanje...beba u luku ili vecem neprekinutom mlazu izbaci van pod jacim pritiskom...moja curka je znala ponekad bas povratit al ne svaki dan i ne vise od 1 put dnevno..ugl prati i pelene dal su piskane i pokakane i reci doktorima broj te ako povraca naglasi da povraca i koliko puta na dan...ugl ne guglaj dijagnoze al da te utjesim ne mora biti nes strasno...mozda zeludac jos raste a mozda alergija na kravlje mlijeko koja ce vj proc a u meduvremenu ces davati hipoalergeni ad ili izbaciti mlijeko iz svoje prehrane...
Ima li budnih?
Mene sad oko 3 probudilo neko grcenje dolje i lagani bolovi (ledja, trbuh, noge) pa zavrsila dva put na wc-u. 💩"Smrdi" mi na pocetak trudova, al vidjet cemo, lezim i pratim.. definitivno drugacije no inace kad znam imati one obicne bh kontrakcije koje jesu neugodne, al nimalo bolne.
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 javljaj razvoj situacije i sretno
Nista.. Popustilo i zaspala. Sutra opet ujutro u TA. Ako ne krene prije..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
AnnA moj isto bljucka i nekad i povraca. Evo nocas sam ga nasla sveg izbljuckanog i mokrog. A fino je podrignuo poslije jela. To se dogodi svakih par dana. Neki dan me doslovno zalio za vrat kad sam ga drzala da podrigne. Nekad bljzcka i 1.5 h nakon jela. Pedijatrica veli da je to svenormalno do 6 mjeseca života.
Grizli moj je stariji, ima mjesec i 5 dana. Mozda je to jucer do juzine bilo 😂 i moj je zaspao oko pol 12 i noc nam uvijek supee prode, nit plakanje niti ista tak da se bar po noci stignem odmoriti :)
Pozdrav svima ☺️čestitke novim mamama😄🌹
Mame, kakve je konzistencije kakica vaših bebi?
Moja kad god jaka, to je toliko rijetko, sve izađe iz pelene do pola ledja!
Sve smo pelene isprobali, sve nam propuštaju😔
Jel joj stegnes vise one trakice…i meni je tako bilo par puta…al sam stegla da bas jedna do druge budu trakice i digla joj je bas ja ledima…
Stegnem, koliko smijem da ju ne stisne, spojene su, ali dzabe😏
Pozdrav svima ☺️čestitke novim mamama😄🌹
Mame, kakve je konzistencije kakica vaših bebi?
Moja kad god jaka, to je toliko rijetko, sve izađe iz pelene do pola ledja!
Sve smo pelene isprobali, sve nam propuštaju😔
Mi smo imali takvu par dana i onda se smirilo.
Mojoj bebi je već dva mjeseca tekuća.. Al normalne boje..
Jel koja od vas probala pampers aktiv baby 2...dakle pocela sam koristit ima dva dana...to je katastrofa...dakle pelene propustaju vlagu...prvo sam mislila da je zbog toga sto joj po noci nisam mjenjala...iduci dan nakon sat ipo dva osjetim pidamicu da je kao vlazna...dakle nije mokra nije propustila al robica joj bude kao malo vlazna na guzi...a pelena uopce nebude puna puna...bas bude tanka...
Jel koja od vas probala pampers aktiv baby 2…dakle pocela sam koristit ima dva dana…to je katastrofa…dakle pelene propustaju vlagu…prvo sam mislila da je zbog toga sto joj po noci nisam mjenjala…iduci dan nakon sat ipo dva osjetim pidamicu da je kao vlazna…dakle nije mokra nije propustila al robica joj bude kao malo vlazna na guzi…a pelena uopce nebude puna puna…bas bude tanka…
Meni se to događa kad ne stavim pišu prema dolje ili ne zategnem dobro pelenu... ili jer je nemiran ili jer je premalen broj. To mi se s vremena na vrijeme dogodi sa spsolutno svim pelenama, a isptobalasam skoro sve na tržištu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji