Samojed između ketonala mozes nesto uzet od buprofena, rapidol ili tako nešto. Ja sam cak bila dobila 2 tablete rapidola od 400 za bolove odjednom, a iduci put su dali buprofen prasak od 600. Lijekovi na bazi paracetamola ne pomazu to cu ti odmah rec, bar meni nisu i jos vise sam krvarila od njih.
Cure koje ste sivane dole najbolje je nakon piskanja smocite wc papir hladnom vodom i tapkajte se dole. Pomaze i spricat sa octeniseptom. Ja sam znala onaj vir ulozak smociti sa hladnom vodom i staviti kao oblog pa chicco ulozak pa mrezaste.
Dal je normalno da i nakon 15 dana jos svako malo imam ugruske jos, a nema vise krvi tu i tamo sukrvica se pojavi?
Lavice bas mi je zao da nikako kod vas poboljšanje. Stalno ko da se u rikverc vracate. Bas mi krivo zbog toga. 😕 Drzi se! Kako ti kcer to sve podnosi? Ako nisam fulala curicu imas stariju.
Normalno je. I ja sam imala ugruske, jaka krvarenja, slaba krvarenja.. sve naizmjenicno, malo jedno malo drugo i to sve je tak sad ajmo rec prestalo. Al nebi se zacudia da bide jos malo uskoro
Kad vidim da nas ima jos kojima jede toliko vremenski lakse mi je. Jer sve sto citam citam kak se bebe najedu za 5-10 min 😂 a mom nekad ni pola sata nije dosta🤦🏽♀️ Sto se tice kilaze on super dobiva i prvi pregled kod pedijatra smo obavili tako da je sve super 😁 nego ja razmisljam kako cemo kad budemo isli negdje npr trgovacki centar a on meni dugo doji m. Sjediti negdje u wcu pol sata dok ne podoji ili? 😂
Moj ti doji minimalno 20 min neki prosjek je 45:) drugacije je od bebe do bebe. Ja sam si mislila uzet one marame za dojenhe za dojenje po vani. Izgleda bas korisno:)
Hej cure… Evo kod nas se izgleda sve smirilo. Jedva cekam sutrasnju vizitu jer ovi prek vikenda su leteci samo.
Valkris kaj je bilo na ctg-u sinoc? Ili sam pobrkala pa si danas narucena popodne? 🤔
Jos uvijek ne mogu vjerovat da se blizi trenutak kad cu se prikljucit u teme o dojenju, spavanju (citaj nespavanju 😅)…
I da naravno… Mm mi nemre uopce doc i donosit i odnosit stvari jer je naravno mali zakurio jucer 🙈🙈🙈🙈.
Hvala na pitanju, jucer je bilo da. Ctg biljezio pravilne trudove svakih 10 minuta koje nisam osjetila.. Pa je došao drugi primarijus i odlučili smo da idem doma cekati prave i osjetne trudove.. I eto me doma, cekam i dalje 😂
Sutra pregled opet pa ćemo vidjeti za dalje 🤷♀️
..
Drago mi je da se kod tebe smirilo 🤞🤞 neka ostane jos malo smireno 😊
Mi smo srecom ozdravili i muz i ja pa ce moci sa mnom na porod.. Toga me bilo najvise strah..
--
Tockica i Petra drzim fige da svi brzinski ozdrave i da muževi mogu sudjelovati i pomagati 😉😉
Lavice super vijesti!! 💓 Bravo za malenog 🦁
Moje dijete konacno spava nocas i sad kad bi i ja mogla konacno spavat ja se zaje…sa sisama… Oblozi, izdajanje, zelje… Bemti sve!! 😡😵
Ajde super da spava:) citala sam da im je vrhunac plakanja 6. do 8. Tjedan i nakon toga da bi se polako trebali pocet smirivat, kuzit stvari oko sebe i tak. Drzim fige da i kod mog tak bude:) ova je Murphyjev zakon s cicom sad:D
Nita, Samojed, Ana, Damnarexx Čestitam ❤️
Ne stižem pisati, a ni izbrisati ove što se ne javljaju. Nas muče grčevi na najjače i to neko napinjanje kao da će kamen iskakiti, a stolica tečnija. Nisam navikla da plače, pa mi je to sad baš stresno 😢
Imali istu situaciju kroz cijeli jedan tjedan. Proci ce :)
Nadam se da će uskoro, baš mi je teško gledati ga jadnička kako se muči sa stomačićem. Traje to već nekih 10-ak dana, a oni klasični grčevi su još od prije, ali nisu bili strašni, nije plakao i imao je stalno stolicu bez problema
Kratak izvjestaj od danas.. Posto je vikend, isla sam gore gdje je radjaona (ona nova na Sv.Duhu). Bas je lijepo uredjeno i moderno sve. Ctg i uzv uredni, plodne vode dovoljno, pa kao nije bilo potrebe za pregledom dole. Osjetila sam (i vidjela) par onih bh kontrakcija kao i inace, al to je ocito skroz normalno i nista za uzbunu. Za dva dana (na termin) ponovo u TA, ako ne krene prije.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mikio bas mi te zao koliko se mucis. Druge mame bi vec 20 puta odustale. Svaka ti cast zeno.
Meni je nekih 10 dana dosta krv isla, sad zadnjih par bad malo al vidit te ugruske a u rodilistu su napravile sestre mi frku kad su vidile ugruske koje sam imala velike pa me zato to sad zabrinulo.
Moja je bas imala fazu grintanja i cendranja, sako cica pomaze i to je to. Al ja ne kuzim meni onda spava cca 9 sati dnevno, ostalo je dobra al ne spava. Sta nije to premalo za bebu tako malu?
I drugo pitanje nakon koliko se bebi pojavi osip od hrqne koju ja pojedem. Misli jel koze se danas pojaviti osip na nesto sta sam jela jucer ujutro ili prekjucer?
Pozz ,imam pitanje..nakon bete 443,pa za dva dana 1119.6 ( nakon potpomognute 2 blastice) zakazan mi je uzv u utorak...danas sam 6+2,malo me stomak.bolicka,nemam mucnine...nista eto..
Alii boli me.u plecakma jucer i danas...da to nije mozda nesto loše..a i boiim se uzv da doktor kaze srce ne kuca...aa tako sam prestavljena:( jel koga tako bolilp.a da je sve ok :(
Mikio suosjecam. I meni zastoj u lijevoj.. Ali ja imam temperaturu 37.5. Brufeni... Oblozi... I ono sto mi on izdoji. Izdajalica mi se nije pokazala dobra kod zastoja jer on to bolje izvuće. Nastojat cu proci ovo bez antb ako uspijem. Inace imam vec iskustva i morfološki su mi kanalici suženi i to je jako tesko predvidjeti i spriječiti. Vazno je maskirati dok beba doji da izvuče dobro. Moj je spavalica zasada i dobro je da bar mogu uz njega odmoriti. Klinci su skoro cijeli dan kod bake i djeda koji zive odmah zgradu pored nase tako da mi olaksaju da malo predahnem. Ma nema odustajanja zbog malo zastoja... Ja sam svih dojila po godinu ipo do dvije a imala sam ove krize ali to sve prođe. 💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Grizli citala samda je ono sto pojedemo zapravo jako brzo u mlijeku... nakon nekoliko sati. No vjerojatno to ovisi.
Kod nas su se isto grcevi smanjili. Nadam se da nece tek poceti po korigiranoj dobi Makar mi to nema smisla jer je njegov probavni sustav u funkciji od rodenja i trebao bi biti povezan sa kronoloskom a ne korigiranom dobi. On mi sad spava nocu 2× 4h i izmedu hranjenje i to mi je super. Brzo zaspi nakon hranjenja. Bitno je i da tsj dan secemo. Tocno vidim razliku kad idemo u šetnju i kad ne idemo. One dane kad smo cijeli dan u kući je razdražljiv i loše noću spava. Kad šećemo fino spava. Evo danas smo prema mobitelu 5 km odšetali. Korisno za njega ali i mene :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji