Lunice ne znam dal si probala ali evo ja ti napapis3m kako sam ja. imala sam dosta kvrga u lijevoj cici bolnih jako, pa sam dok je izdajalica radila ja masirala kvrge pulsno u ritmu izdajalice i bas sam vidila kad su ti kao ugrusci iz kanalica izasli. Bolilo je dok sam to masirala al je pomoglo za odstopati. Tocno se na izdajalicu pojavilo kao komadic maslaca kad sam osjetila olaksanje. Ja sam sa dva prsta stiskala svaku kvrgu posebno i onda lagano placem prema izdajalici kao gladila to mjesto. Probaj tako ako nisi do sada. Prije toga sam topli oblog drzala na cici. Sad cim vidim da su tvrdje odmah to masiram tako sa izdajalicom malo. Meni zapravo samo za to sluzi izdajalica u zadnjie vrijeme.
Losa nadam se da su grcevi iza vas. A ovo za hranu sam i ja citala kao 2-6h, al meni nema smisla jer mala je jutros bila osuta a ja nisam jela 8 sati. A za veceru jela bas ono sta sam jela već puno puta.
Dal je moguce da na neato nije imala reakciju al se sad pojavi
Deedee mozda je kod vas i skok u razvoju. Vidin 5/6 tjedan. Tak da moze bit to 😉 proci ce
Mikio i lunica ja mislim da bi ja vec stoput pdustala da imam probleme s cicsma ko vi. Svska vsm cast, skidam kapu 💪. Meni ovo moje izdajanje, pa dojenje, grickanje cica vec ide na zivce 🙈 nemrem si zamislit da jos imam probleme ko vi. Ja moram priznat da se nisam u potpunosti nasla u tome. #nemajka. Planiram dojit dok mogu, mislim da apsolutno ima koristi, i lakse je, al bumo vidli do kad 🤭🤐
Petra super da se stanje smirilo. 🤞 da jos malo izdrzite
Onerta i valkiris oce to svaki cas 😉😁💪
E ja kad se sjetim koja sam ljencina bila prijr. Nebi mi se dalo do ducsna koji mi je 200 m od kuce. 🙈 a ovo uzivam, svakidan setnje. Jucer i danas mm i ja po 6 km. Uopce mi ove zime na fali snijeg 😁 sto se mene tice moze se na ovo vrijeme samo nastavit proljece 😁
Ne znqm tko je napisao za maramu i dojenje vani.. jel prakticira to netko? Meni se nekak cini da je jos ipak prehladno i da je premali.. budemo vani do max 3 sata da doma dobije jest...
Losa nadam se da su grcevi iza vas. A ovo za hranu sam i ja citala kao 2-6h, al meni nema smisla jer mala je jutros bila osuta a ja nisam jela 8 sati. A za veceru jela bas ono sta sam jela već puno puta.
Dal je moguce da na neato nije imala reakciju al se sad pojavi
Mozda se pocela cistiti od hormona. To je osip po licu, prsima, vlasistu.
url=https://lilypie.com]
Mikio suosjecam. I meni zastoj u lijevoj.. Ali ja imam temperaturu 37.5. Brufeni… Oblozi… I ono sto mi on izdoji. Izdajalica mi se nije pokazala dobra kod zastoja jer on to bolje izvuće. Nastojat cu proci ovo bez antb ako uspijem. Inace imam vec iskustva i morfološki su mi kanalici suženi i to je jako tesko predvidjeti i spriječiti. Vazno je maskirati dok beba doji da izvuče dobro. Moj je spavalica zasada i dobro je da bar mogu uz njega odmoriti. Klinci su skoro cijeli dan kod bake i djeda koji zive odmah zgradu pored nase tako da mi olaksaju da malo predahnem. Ma nema odustajanja zbog malo zastoja… Ja sam svih dojila po godinu ipo do dvije a imala sam ove krize ali to sve prođe. 💪Lunice a kolko cesto ti se to znalo dogadati? Ja cu poludit ak ce to bit svako malo… A ne zelim odustati. I meni najbolje ona izvuce, izdajalicu koristim za drugu cicu da popustim pritisak jer sad forsiram tu lijevu upaljenu prvo pa onda tek desnu.
I bas nemozes predvidjeti, sve mi je bilo ok i onda kroz 2 sata se upali. I prvi puta mi je bilo tako i sada.
Pa recimo imala sam ovako dok se nije uspostavio ritam dojenja par puta u prva tri mjeseca i onda mi je jednom bilo i s godinu dana kad su imali pakadsam skuzila damu je samo lijeva problem prestala sam na nju dojiti i samo dojila iz desne. Ali to su vec bile velike bebe koje su sve jele.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja sam nocas osjetila da me boli lijeva dojka. Kad sam ustala bole me noge mišici glava.... Osjetim da imam temp... Popila brufen... Stavila tople obloge dala mu da izdoji a on bas halapljivo jede i izvukao je uz masiranje dosta... Nakon toga hladne obloge.. Brufen i mirovanje... Evo sad mi vise nije crveno... Manje boli i nemam temp... Ista stvar mi je prije 3 dana bila ali na drugom mjestu i proslo je... A gle ja ti ne forsiram dojenje jer se onda i vise stvara nego normalno dojim izmjenjujem jednu pa drugu...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mislila sam reci ne forsiram dojenje iz jedne... Nego izmjenjujem normalno. A ti vidi kako ti više paše.
I još nesto... Ja sam imala bas mastitis kad bi mi cijela dojka bila crvena i imala temp 40..to je bilo bas za antb. Tako da ipak postoje stupnjevi tih upala od zastoja pa do pravog teskog mastitisa..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mrgud ne znam da li su grčevi ili skok ili kombinacija ali evo danas je cijelodnevno deranje od 9 ujutro do sad, bila je mirna 20 minuta dok sam usisavala, šuti tih 15 - 20 minuta dok jede i spavala je od 13i30 do 16. Ostalo prije i poslije strašno. Ujutro je bilo više stenjanje i plakanje, sad je opet deračina iz petnih žila i lovljenje zraka 😐😐😐
Meni se do sad dva puta napravio zastoj i to s povećim kvrgama al stavljam ledene obloge i kupus između podoja, a pod vrelim tušem masiram otvorenim dlanom da izađe. I prije podoja znam stavljati tople obloge. Prvi put je bilo bolno i počelo se crveniti pa sam pila brufene dva dana, ovaj put sam bez tableta uspjela. Još je par kvrgica ali to razbijam dok se izdajam
[/url
DeeDee ako ce ti biti lakse ni kod nas nije danas bolje..ako je od pola 7 ujutro odspavao dva sata danas...i to sve na rukama..ostalo je bilo cjelodnevno vristanje a da ne kazem da ne znam koliko je puta jeo xD Sad smo ga okupali,najeo se i zaspao...vidjet cemo dokad 😏 Izmori taj plač a ne mozes mu nikako pomoći 😔
Tako da dns nemam pojma koje su teme iako sam citala al nista procitala nisam hahahaha Mislim da cu u krpe ako se ovaj ne probudi za 5 minuta.
Tomorrow is a new day 💪
Pozz ,imam pitanje..nakon bete 443,pa za dva dana 1119.6 ( nakon potpomognute 2 blastice) zakazan mi je uzv u utorak…danas sam 6+2,malo me stomak.bolicka,nemam mucnine…nista eto..
Alii boli me.u plecakma jucer i danas…da to nije mozda nesto loše..a i boiim se uzv da doktor kaze srce ne kuca…aa tako sam prestavljena:( jel koga tako bolilp.a da je sve ok :(
Znam te sa te druge teme, drago mi je što imaš takvu betu, odlična je. I mene je tako boljelo, srculence je kucalo i evo ga sad pored mene, ima nepuna 2 mjeseca 😄 Sa srećom u utorak, a i dalje naravno ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji