ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    02. Veljača 2020. 08:03

I svim ostalim terminusama naravno da se sve danas porodimo, pa da i mi pišemo ove teme inače samo čitam i ništa ne razumijem haha ko smarsa da sam pala 🙃🙃

Grizli
    02. Veljača 2020. 08:35

Jutro cure... 
    Lunice cestitam na malenom Luki! Nek ste sretni i zdravi! Jako mi je drago da je porod isao svojim tokom bez forsiranja. Brz oporavak. 
    Samojed moze biti da imas pripremne trudove. 🤞 
    Jos vas je bas malo ostalo. Nadam se da cete sve uskoro. 
    PetraB kakva je situacija kod tebe? 
    Kengurice joj ne znam na kojoj stranici sam pisala o porodu, al skracenu verziju sam napisala i curama na temi pulsko rodiliste. Uglavnom tu sam pisala o zome ja mislim 26.1.popodne, al puno se tipka pa nezam broj stranice. 
    Za traumu s poroda pricam s muzem cesto, on i dalje ne vjeruje da smo to svi troje zapravo izdrzali jer svima nam je bilo tesko. Naravno on nije trpio bolove, al njegove poglede ja necu nikad zaboraviti. Kad su me sivali mala je bila na njegovim rukama i on je plakao a ja sam bila kao drvena valjda od svega. Ja sam njemu drugi dan rekla ako ikad budemo imali jos koju trudnocu uspjesnu ja cu dogovoriti si privatno carski. Kazu duzi oporavak i od ovog će biti jednako dug ja mislim, al bar necemo 24h strepiti dal ce sve zavrsiti dobro.
    Moja buhtlica ima problem sa spavanjem od 22 do 2-3h. Ostatak dana lijepo zaspe, uspije se umiriti i sve supet. Al to nocno uspavljivanje nikako. Probali sve zivo. Zaspe na cici al kad ju dignem za ppdrignut se probudi. Inace kad sisa nakon 5 min zatvara oci i onako opustena bude, u tom periodu oci siiirom otvorene i ne bi se umirila nikako. Bas bude njurgava, onda pokusavamo sve zivo da ne place previse jer kad jako place se naguta valjda hrpu zraka pa dobije grceve i onda je jos gore. Imate ideju sto bi moglo biti. I da skuzila sam da ju zna probuti ako mm zahrce, pa sad sam ih zatvorila same u sobu nek spavaju oboje i nek malo se nauci na hrkanje, jer ne mogu bas ni njega stalo udarat da ne hrce, a uskoro ce morat pocet na posao ici pa se mora moc i odmoriti. Vidim ju na kamerici kako se uznemiri kad ga čuje al pustit cu je dok ne plače valjda nije strasan tretman od mene mame terorista. 

Damnarexx 🌺
    02. Veljača 2020. 08:48

Jutro curke 🤞
    Samojed bila bi steta da se ni jedna ne porodi na ovaj divan datum 😂🤞 a meni su ti cijelo vrijeme neki menga bolovi/trnci po preponama al nista se ne desava.. tu i tamo stvrdne se trbuh..bolova nema. Kao da je i cep prestao ispadat...jucer mi je palo na pamet da mozda ni nije bio cep? 🤔😂😂🤷 Lude zene.
    Ali da, feeling koda nema kraja trudnoci... Da  je bar poslozeno po prirodi da bebe na termin idu van. To bi bilo kul :D
    .
    Mame, drzite se 🤞🤞 bas mi je zao procitat da se vecina pati s grciicima..i nas ceka isto, vjv. 😟

kl1v
    02. Veljača 2020. 08:49

Lunica

Cure drage evo prije sat vremena stigao nam je mali Luka💙(3460 i 53) bilo je sve na moje trudove tako je islo mrvicu sporije ali sam ih oddisavala i bilo je to u globalu jedan skolski lijepi porod❤️

Cestitke Lunice!!!🎉🎉🎉🎉 Dobro nam dosao 🍼Luka. Sad se brzo oporavite i mazite💙😘

beba2025❤
    02. Veljača 2020. 08:52

Grizli, nije strašno, kažu da se bebe treba naviknuti na sve što ih okružuje 😊
    Moja prije isto nije spavala u tom periodu, a nema grčeve, hvala Bogu.. Noćas spavala od 22h do 5h..ja sam se budila da joj dam paprati, ali ona je prespavala  cijelu noc❤️ tako da.. I to će proći.. Drži se.. 🤞😊

beba2025❤
    02. Veljača 2020. 08:53

Cure u terminu,, sretno da se sve do zadnje danas porodite🤞😄

mrgud_zg
    02. Veljača 2020. 09:20

Nema ti to grizli pravila. Danas je tak sutra ce mozda prespavat u komadu 😉. A drugo, to trzanje i navikavanje na zvukove... meni je bas patronazna u bolnici super objasnila. On je spavao i poceo se trzat i ja sam krenula prema njemu da ga umirim. I ona je rekla da ih uopce ne treba dirat, da oni isto sanjaju ko mi. Pa razmisli kolko puta tokom noci se mi trznemo il okrenemo il nes. Ne znaci to da ih nes boli. A na zvukove se isto treba naviknut, postat ce joj normalni. 
    Moj se nocas budio jest svaka 2,5 sata, cesce nego obicno. Al cim bi podrignuo zaspao bi nazad u svom kreveticu. Bas sam htjela rec kako je super noc prosla. I ujutro se probudimo, on najbolje volje. Uzmemo ga k sebi i on pol sata se smije, guguce, idila ❤️  I idem mu dat jest i promjena za 360. Pol sata svade s cicom. Deranje plakanje. Sad sam ga ususkala sebi na prsima i ne znam jel bi probala opet il ostala ovak zarobljena do daljnjega 😬

Valkris
    02. Veljača 2020. 09:25

samojed

I svim ostalim terminusama naravno da se sve danas porodimo, pa da i mi pišemo ove teme inače samo čitam i ništa ne razumijem haha ko smarsa da sam pala 🙃🙃

Jutro cure.
    Sretno nam pa neka barem jedna danas rodi  datum je fkt super 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Kod mene isto nista. Cep ne ispada (valjda ispalo sve sto je trebalo). Bolovi menstrualni. 🤷 sutra je pregled, pa bar cu znat na cemu sam....
    --
    Ostalim curkama sretno s grcevima i ostalim boljkama ❤️❤️ 

MaRe
    02. Veljača 2020. 09:51

Terminuše ajmo nek se nešto pokrene da imamo koju bebicu danas 🤞🤞
    Al iako vas sve boli uzivajte jos dan dva u tom miru 😁😁 mi imamo besanu noc iza nas i ukomirani smo a malac kao na speedu 🙄 cak je mm rekao da ga vratimo odkud je izašao...bili bi prvi 🤣🤣🤣 Pustili mu neki zvuk vlaka i to ga ušuti al ne spava...reko vec je vlak dosao iz Os za Rijeku a ovaj jos ne spava 🤣🤣🙄

• Nita9999
    02. Veljača 2020. 10:18

Jutro, curke! 
    Čestitam na malom Luki i držim fige da se nekome nešto pokrene 😀 
    Datum je predivan, ja sam si ga " priželjkivala", ali pošto muž ujutro ide na put i vraća se nekad u srijedu navečer- onda prepuštam svoje mjesto 😀😀 
    Mislim da smo sve u terminu i želimo se riješiti, osim Petre, njoj držimo fige da još neko vrijeme izdrži u komadu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.