Cure drage evo mene u predrađaoni. Cijelu noc s trudovima ali izdrzljivim i u nepravilnim razmacima.. Otvorena 3 cm... Ali su mi se sad malo pojacali.. Ugl nema dripa ni indukcije nego se ide na prirodni skroz.. Moglo bi biti malo dulje ali imam lufta između trudova pa nije strasno...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure drage evo mene u predrađaoni. Cijelu noc s trudovima ali izdrzljivim i u nepravilnim razmacima.. Otvorena 3 cm… Ali su mi se sad malo pojacali.. Ugl nema dripa ni indukcije nego se ide na prirodni skroz.. Moglo bi biti malo dulje ali imam lufta između trudova pa nije strasno…
Sretnoooo 💪
[/url
Lunicaa superrr nadam se da će tvoja bebica pokrenut i ove nase 😍 sretno da prodje što brže i bezbolnije samo hrabro😘😘
Cure drage evo mene u predrađaoni. Cijelu noc s trudovima ali izdrzljivim i u nepravilnim razmacima.. Otvorena 3 cm… Ali su mi se sad malo pojacali.. Ugl nema dripa ni indukcije nego se ide na prirodni skroz.. Moglo bi biti malo dulje ali imam lufta između trudova pa nije strasno…
Wuhuu🥳🥳🥳
Makar nekome da se pokrece😍😁 nadam se da ce bit relativno brzo i lako, a vjerujem da oce posto ti nije prvo.
Lunice hrabro i sretno!🤞🤞🤞
Grizli mislim da je normalno da ti se vraćaju teške slike s poroda. Ja nisam imala na taj način težak porod, ali dosta dugo mi se vrtio film situacije u kojoj sam se našla kad sam završila na carskom i one neizvjesnosti hoću li ugledati živo dijete nakon što su mu otkucaji na ctg-u stalno bilo 200, to je predugo trajalo..također sam se sjetila sestre koja mi je išla nabacit krivnju zašto joj se ranije nisam javila.. I čekanja nekih 2 sata sa tim glasnim otkucajima da dođe neki doktor konačno. Čak mi se vrti film i onih hladnih sestara na neonatologiji i njihovog odnosa prema meni kad mi nije dolazilo mlijeko kako ima oduzimam dragocjeno vrijeme dojeći ga a ja sam samo htjela biti sa svojim djetetom. Mislim da se te stvari ne mogu tako lako zaboraviti, također i tvoj pretežak porod.. Ali s vremenom nekako splasne taj ružan osjećaj i možeš skrenuti misli kad ti se taj film krene vrtit po glavi.. Sretno draga, usredotoči se na svoju mrvicu i bit će sve super a s vremenom još bolje!
Lunice sreeetno.
Samojed mislim da je jedna od cura bila na pregledu beton a navecer ju ulovilo. Ne sjecam se koja. A mozda je i moj trudnicki mozak zabrijao. Ali ja se isto nadam jer evo i ja sam zatvorena bez ikakvih naznaka da bi se nesto moglo desiti. I napravila sam danas generalku u kuci i jedino sto osjecam su bolovi u ledjima koja me i inace bole kad se preforsiram.
I cure, hvala na lijepim zeljama. I ja se nadam da ce se nama terminusama konacno nesto pokrenuti
Samojed, ja sam bila petak u 15h na pregledu i uzv.. Rekao dr. Da idem doma u Slavoniju, da neću još dugo roditi.. Ali mi je puknuo vodenjak u subotu u 4h i rodila u 11h..tako da... Možeš i danas roditi.. Sretno🥰
Cure moje kod mene još uvijek ništa
Zanima me da li je moguće da eto jučer sam skroz zatvorena a porod krene večeras
Jer sam se malo zabrinula ako sam skroz zatvorena da ću se ja onda još nacekat 🤔
Moguće je, neke žene se otvore od nule do 10 prstiju u jednom danu.. Jedna od mojih cimerica sa profila je bila beton zatvorena na zadnjem pregledu. Sutra navečer oko 22 joj pukao vodenjek i otvorila se i rodila ujutro oko 8 sati..svoje prvo dijete.
Cure cime dizete mrlje od kakice? Moj mameći mozak nekad zaboravi da sam u zurbi ostavila robicu u wcu da se opere mrlja pa se to poslije osusi i ne opere kako spada...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji