ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Veljača 2020. 17:07

Omerta bas istraumatizirana to si tocno napisala. Ja se nadam da ce s vremenom biti bolje.
    Stella koliko znam pulsko samo s time mjeri nekoliko puta tokom boravka i ako prelazi tu vrijednost 10 onda vade krv za to.
    Samojed u petak u 10.30 na ctg 0 trudova i 100% zatvorena, a navečer mi krenulo trudovi i rodila drugi dan. Tako da sve ti je moguce. Ne moraš biti otvorena da bi porod krenuo.

Grizli
    01. Veljača 2020. 17:09

Lunice sretno

• thinkpink1
    01. Veljača 2020. 17:28

Bem ti forum...kad imam vremena za piskaranje, nemrem jer su problemi s logiranjem😤
    Ono sto sam zapamtila...Grizli mjerili su mi GUK i bio je navisi 5,7. Pitala sam danas na kontrolnom UZV sta je s tim, uglavom morat cu ga prekontrolirat nakon bar 6 tjedana od poroda, al cu jos dobit detaljne upute na prvoj gin.kontroli od poroda. Sto se tice bilirubina, mjere ga iz krvi i transkutano, tako da su vrijednosti drugacije za oba mjerenja. Moja cak ni nije tako žuta, al cu svakako to pratit pogotovo prvih mjesec dana i po tome cu se orjentirat, uz dobivanje na tezini, kako ce mi spavat i koliko cesto ce mi papat. Opskrbila sam se ibuprofenima kako bi mogla uz njih dojit. Nos cu kapat samo fizioloskom po potrebi, te ukoliko ce biti sekreta aspirirat cu ga sa onim za nastavkom za usisavac. 
    Ostalo mi je sve isparilo🙈🙈🙈
    Ajmo terminuše! Da pocnemo čistit listu😁
    Lunice tebi je ovo dijete ak se dobro sjecam 4. Tebi ce ovo biti peace of cake. U svakom slucaju nek je sretno🍀❤

• thinkpink1
    01. Veljača 2020. 17:29

E da, sutra idem doma! Jeeej🥳🥳🥳🥳

Dalindas
    01. Veljača 2020. 17:39

Cure ,čestitam na bebicama i ostalim lijepim vijestima :)
    Samojed,ja sam ti na termin bila na pregledu i totalno zabetonirana i za dva dana kad sam opet došla na pregled bila sam otvorena 7 prstiju ,a uopće nisam imala jake trudove ,mislila sam da su oni pripremni ,tako da je stvarno svašta moguće .
    Grizli ,ja sam isto imala epiziotomiju ,i evo prošlo je tri tjedna i sad mogu malo duže sjediti bez bolov,jučer sam čak i dojila sjedeći prvi put . S druge strane ,sad mi se počela javljati bol na mjestu uboda epiduralne .
    Sto se tiče sanjanja poroda ,ja sam dan poslije sanjala zvuk ctg -a 😣

Točkica37
    01. Veljača 2020. 17:40

thinkpink1

Bem ti forum…kad imam vremena za piskaranje, nemrem jer su problemi s logiranjem😤
    Ono sto sam zapamtila…Grizlimjerili su mi GUK i bio je navisi 5,7. Pitala sam danas na kontrolnom UZV sta je s tim, uglavom morat cu ga prekontrolirat nakon bar 6 tjedana od poroda, al cu jos dobit detaljne upute na prvoj gin.kontroli od poroda. Sto se tice bilirubina, mjere ga iz krvi i transkutano, tako da su vrijednosti drugacije za oba mjerenja. Moja cak ni nije tako žuta, al cu svakako to pratit pogotovo prvih mjesec dana i po tome cu se orjentirat, uz dobivanje na tezini, kako ce mi spavat i koliko cesto ce mi papat. Opskrbila sam se ibuprofenima kako bi mogla uz njih dojit. Nos cu kapat samo fizioloskom po potrebi, te ukoliko ce biti sekreta aspirirat cu ga sa onim za nastavkom za usisavac.
    Ostalo mi je sve isparilo🙈🙈🙈
    Ajmoterminuše!Da pocnemo čistit listu😁
    Lunicetebi je ovo dijete ak se dobro sjecam 4. Tebi ce ovo biti peace of cake. U svakom slucaju nek je sretno🍀❤

Mjerili su ti na taste ili svaka 3 sata? Jel jedes normalno ili?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    01. Veljača 2020. 18:05

Lunica sretnoooo 💪💪🎉🎉
    Samojed ja sam jos jedna koja je na 40+3 ujutro na pregledu bila zatvorena, popodne krenuli trudovi (otvaranje nikako nije islo 🙄)..
    Pricale smo o oblacenju beba. Ja svog obucem u ono kaj ima doma (bodi + pidjamica/komplet/sto vec+ carape) i gore medo odijelo imam neko ful debelo koje ima u komadu i rukavice i stopala+ kapa. I u kosari uvijek ima navucen onaj krov i onu navlaku za pokrit kosaru.  Mislim da mu nebi trebalo bit hladno
    Thinkpink suuper kaj sutra idete doma 🎉🎉
    E da, i pricale smo da bebaci pocinju nekontrolirano vristat. Moj usred hranjenja. I onda ga moram umirit prvo prije neg nastavi. A ja kolko vidim sam jedna od rihetkih sretnica cija beba nema grceve 😊🙈 tak da nije od toga. Njega samo povremeno zeza probava

• thinkpink1
    01. Veljača 2020. 18:08

Točkica37

Mjerili su ti na taste ili svaka 3 sata? Jel jedes normalno ili?

Nataste i nakon obroka s tim da nisam na dijabetickoj dijeti😁🥳

mrgud_zg
    01. Veljača 2020. 18:08

E da, i traume od poroda. Ja sam isto prvih tjedana sanjala porod i imala nocne more. Kak vrijeme prolazi sve se rjede sad sjetim. Osim kad krenemo pricat da bi imali jos djece, muka mi dode. Mogla bi jos stoput bit trudna kak sam se dobro osjecala al jos uvijek si nemrem zamislit da bi ponovo isla rodit 😣

Valkris
    01. Veljača 2020. 18:24

Lunica sretno 🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.