Mikio i mi se s nasim vozamo🤣🤣 to smo radili kad je bio skok u razvoju, nismo vise znali sta cemo...i auto je bilo ucinkovito, zaspao bi..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
E da, i traume od poroda. Ja sam isto prvih tjedana sanjala porod i imala nocne more. Kak vrijeme prolazi sve se rjede sad sjetim. Osim kad krenemo pricat da bi imali jos djece, muka mi dode. Mogla bi jos stoput bit trudna kak sam se dobro osjecala al jos uvijek si nemrem zamislit da bi ponovo isla rodit 😣
Pita mene sveki - a kad ćemo drugo? Kažem ja- u sljedećem životu🤣
Hrabrice - može fotografija jastuka? Zanima me model. Meni je moj premekan, kao da ima premalo punjenja... 🙄
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hej cure... Imam pitanje.... Jel nekoja od vas možda imala slično ili isto iskustvo u ranoj trudnoći a to je jaka bol u ljevom jajniku te bolna križa? Nekada me tako zna zarezati kao da me netko piknuo sa nožem u ljevi jajnik.... Ima nekoja slična iskustva?
Lunica cestitke!! Dobrodosao luka!! 🥰 Bravo za skolski porod, bas je lijepo to cuti 😊
Mi smo zadnja 24 sata koma, samo place, neda se s ruku i na rukama place. Samo dok cica je tisina a i tu usred cicanja progunda. Ne spava uopce. U ocaju sno ju szrpali u auto i vozili se sat i pol i to je jedino sto je spavala. Ceka nas jos jedna besana noc. A ja spavam otvorenih ociju 😴
Jesi joj probala grijati trbuscic? Mi smo skuzili da vristi jer ga trbuh muci i kad mu stavim toplu tetru na trbuh umiri se ili ga vodoravno stavim na svoj trbuh i tako ga grijem…barem nam je to sad upalilo xD
Potpisujem. I meni pali kad ga potrbuške stavim na svoj trbuh ili na prsa s glavom na ramenu.. Taj položaj definitivno umiruje grčeve..
Lunice čestitam na malenom Luki, uživajte skupa💖
Također vožnja u kolicima u stanu tamo - amo kad ne možemo bit na zraku. Kuhinjska napa mi radi stalno, povremeno usisivač..
Također vožnja u kolicima u stanu tamo - amo kad ne možemo bit na zraku. Kuhinjska napa mi radi stalno, povremeno usisivač..
I fen! 😁😁
Preksinoć se nikako smiriti pa sam na kraju na YouTube stavila hair dryer sleep tricks i tu se umirila, a snimka traje valjda 9 sati, budi me ovaj moj nakon sat i pol ako bi mogla ugasit taj fen 😂😂
[/url
I fen! 😁😁
Preksinoć se nikako smiriti pa sam na kraju na YouTube stavila hair dryer sleep tricks i tu se umirila, a snimka traje valjda 9 sati, budi me ovaj moj nakon sat i pol ako bi mogla ugasit taj fen 😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Cure drage evo prije sat vremena stigao nam je mali Luka💙(3460 i 53) bilo je sve na moje trudove tako je islo mrvicu sporije ali sam ih oddisavala i bilo je to u globalu jedan skolski lijepi porod❤️
Ajme bas lijepo!Cesitke!!! 🎉🎉🎉
Koja je to bolnica? Bas je rijetkost cuti da ne forsiraju pogotovo kad se predje termin. Ali valjda ni nema razloga dok je sve uredu s mamom i bebom.
Zadar
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Joj nama su ti fenovi i usisivaci palili dok smo mislili da su grcevi jaki...a ispostavilo se da su to bili samo grcici...kasnije su dosli strasni grcevi kad nista od toga ne pomaze...jadnicak se zaceni, bude ljubicast i premoren od plakanja...skoro nista ne pomaze...svi smo na rubu snaga..i ja i muz, obe bake...i u tom svemu se navikao na ruke...
Meni otpadaju ledja, ramena, koljena...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji