ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    01. Veljača 2020. 20:05

Lunice ,čestitam :)

Bublica123
    01. Veljača 2020. 20:16

Čestitam Lunica od srca🎊🙏💪

MaRe
    01. Veljača 2020. 20:18

miki0

Lunica cestitke!! Dobrodosao luka!! 🥰 Bravo za skolski porod, bas je lijepo to cuti 😊
    Mi smo zadnja 24 sata koma, samo place, neda se s ruku i na rukama place. Samo dok cica je tisina a i tu usred cicanja progunda. Ne spava uopce. U ocaju sno ju szrpali u auto i vozili se sat i pol i to je jedino sto je spavala. Ceka nas jos jedna besana noc. A ja spavam otvorenih ociju 😴

Jesi joj probala grijati trbuscic? Mi smo skuzili da vristi jer ga trbuh muci i kad mu stavim toplu tetru na trbuh umiri se ili ga vodoravno stavim na svoj trbuh i tako ga grijem...barem nam je to sad upalilo xD

Omerta
    01. Veljača 2020. 20:27

mrgud_zg

Ste vidle da u dmu uz kupnju 2 paketa violeta pelena se dobije pletenica za kindac? 😁

Do kad traje to? I kakva pletenica? Kak to izgleda? 🤔

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Damnarexx 🌺
    01. Veljača 2020. 20:39

Lunice čestitaaam 🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳
    Ok, curke, sad smo mi na redu 😂😂😂 ajmo Samojed😁

Omerta
    01. Veljača 2020. 20:46

Lunica

Cure drage evo prije sat vremena stigao nam je mali Luka💙(3460 i 53) bilo je sve na moje trudove tako je islo mrvicu sporije ali sam ih oddisavala i bilo je to u globalu jedan skolski lijepi porod❤️

Ajme bas lijepo! Cesitke!!! 🎉🎉🎉
    Koja je to bolnica? Bas je rijetkost cuti da ne forsiraju pogotovo kad se predje termin. Ali valjda ni nema razloga dok je sve uredu s mamom i bebom. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lunica
    01. Veljača 2020. 20:47

Cure drage hvala vam na lijepim željama 💞💞💞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Kengurica
    01. Veljača 2020. 21:01

Lunice cestitam!
    Grizli jesi na nekoj stranici opisala porodd svoj? Bas mi je zao da ti je bio traumatičan. 😞 Hvala Bogu da je sve ok s obje.

Valkris
    01. Veljača 2020. 21:02

Omerta

mrgud_zg

Ste vidle da u dmu uz kupnju 2 paketa violeta pelena se dobije pletenica za kindac? 😁

Do kad traje to? I kakva pletenica? Kak to izgleda? 🤔

https://postimg.cc/Hj0F1Jk1
    https://postimg.cc/dDnn9G03
    2 bi popunile taman cijeli kinderbet, ovako je pola. I samo u toj boji imaju. I zamisli da ima madrac pa to onda sve skupa ljepse izgleda 😂😂
    Materijal je pliš
    Stavila je neka cura na proljetnima sliku kak je to spakirano.

beba2025❤
    01. Veljača 2020. 21:03

Lunice, cestitam ❤️🌹
    Joojj Mikio.. Oprosti mi,, ali ja sam se tako nasmijala na ovo da i usred cicanja nešto progundja😂tak i moja, papa, pa se nešto pobuni i onda nastavi😄žao mi je što imaš stalno muke.. Brzo će to sve proći, drži se❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.