Lunica cestitke!! Dobrodosao luka!! 🥰 Bravo za skolski porod, bas je lijepo to cuti 😊
Mi smo zadnja 24 sata koma, samo place, neda se s ruku i na rukama place. Samo dok cica je tisina a i tu usred cicanja progunda. Ne spava uopce. U ocaju sno ju szrpali u auto i vozili se sat i pol i to je jedino sto je spavala. Ceka nas jos jedna besana noc. A ja spavam otvorenih ociju 😴
Jesi joj probala grijati trbuscic? Mi smo skuzili da vristi jer ga trbuh muci i kad mu stavim toplu tetru na trbuh umiri se ili ga vodoravno stavim na svoj trbuh i tako ga grijem...barem nam je to sad upalilo xD
Ste vidle da u dmu uz kupnju 2 paketa violeta pelena se dobije pletenica za kindac? 😁
Do kad traje to? I kakva pletenica? Kak to izgleda? 🤔
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lunice čestitaaam 🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳
Ok, curke, sad smo mi na redu 😂😂😂 ajmo Samojed😁
Cure drage evo prije sat vremena stigao nam je mali Luka💙(3460 i 53) bilo je sve na moje trudove tako je islo mrvicu sporije ali sam ih oddisavala i bilo je to u globalu jedan skolski lijepi porod❤️
Ajme bas lijepo! Cesitke!!! 🎉🎉🎉
Koja je to bolnica? Bas je rijetkost cuti da ne forsiraju pogotovo kad se predje termin. Ali valjda ni nema razloga dok je sve uredu s mamom i bebom.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lunice cestitam!
Grizli jesi na nekoj stranici opisala porodd svoj? Bas mi je zao da ti je bio traumatičan. 😞 Hvala Bogu da je sve ok s obje.
Ste vidle da u dmu uz kupnju 2 paketa violeta pelena se dobije pletenica za kindac? 😁
Do kad traje to? I kakva pletenica? Kak to izgleda? 🤔
https://postimg.cc/Hj0F1Jk1
https://postimg.cc/dDnn9G03
2 bi popunile taman cijeli kinderbet, ovako je pola. I samo u toj boji imaju. I zamisli da ima madrac pa to onda sve skupa ljepse izgleda 😂😂
Materijal je pliš
Stavila je neka cura na proljetnima sliku kak je to spakirano.
Lunice, cestitam ❤️🌹
Joojj Mikio.. Oprosti mi,, ali ja sam se tako nasmijala na ovo da i usred cicanja nešto progundja😂tak i moja, papa, pa se nešto pobuni i onda nastavi😄žao mi je što imaš stalno muke.. Brzo će to sve proći, drži se❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji