ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    30. Siječanj 2020. 23:16

LoSa84

Nita9999

DeeSB

Nita9999

I curke,da vas čujem, tko je još bio s procjenom velike bebe?

Nama danas kažu da smo 3445 g…

Moja sefica je bila procjenjena na 4100 g a rodila se s 3900 g… Cimerici iz rodilista je bila ista procjena pa je mali bio 4300 g…

Izgleda sve brodske bebe neke velike 😀😀
    i u koju veličinu je stala tvoja curka na izlasku?
    Ja sam priredila 56, a sad razmišljam da možda i 62 priredim.. pogotovo jer muž od početka govori da će trebati veća veličina ( iako nije ni znao na što ss odnose te brojke veličina) 😀

Moj ima 4100 g i 54 cm panosi velicinu 56

nemas pojma koliko mi je drago sto je tvoj tako napredovao i zelim vam svu srecu dalje, iskreno od srca vam to zelim ...

MaRe
    30. Siječanj 2020. 23:17

Beba ja sam isla roditi s 94...izasla iz bolnice s 83..sad dal sam sta izgubila od tad ne znam jer se nisam vagala ali ne izgledam kao da imam toliko i uopće se time ne zamaram...samo cekam da trbuh malo splasne da vidim sta moram tu poduzeti 😁
    Kakva vam je koža nakon poroda? Ja sam inace imala premasnu i kosu i kožu a sad je suha da susa ne moze biti...znaci kosu operem jer se uprlja a od masti ni m...za kosu super al koža me svrbiii,samo se trackam kremom.

• Lala27
    30. Siječanj 2020. 23:34

Grizli Moj beban je štucao često i dugo u stomaku, a tako je i kad se rodio. Vremenom to prođe. Ako dugo štuca, možeš je staviti da povuče malo mlijeka, popije koji gutljaj i prođe, samo je bitno da lijepo uhvati bradavicu i areolu, da ne bi gutala vazduh. 

DeeDee Bravo 💪 Ako ti mogu dati mali savjet, meni je mlijeko tako najednom nadošlo i onda sam dobila malu upalu, nisam bila na antibioticima, ali boli jako, pa ti ne želim to iskustvo. Budi pametnija od mene i redovno masiraj, ali onako detaljno, da na vrijeme osjetiš  ako se stvore kuglice ispod. Ja sam onako malo pipala, kao nema, međutim trebala sam malo detaljnije i odmah da ih razbijem, a ne da zapustim tako, pa da se 2 dana mučim. Opet kažem, nije strašno kako su neke cure prošle, ali svakako bolje nikako da ne osjetiš taj bol

Nasty Sad kad si rodila, kakav ti je šećer?

Omerta
    30. Siječanj 2020. 23:41

Petra, sretno sutra u TA!!🤞
    Ja sam isto na redu u 8:30, al sam mislila doci ranije, bar sat vremena, iako pise da rade od 8h.  Ima li jos netko da je na Sv.Duhu?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    30. Siječanj 2020. 23:49

Ps: ovo za stucanje, i moja je tako bas cesto stucala u trbuhu, a i kad se rodila, prva snimkica u rodilistu, jutro nakon poroda, eto nje, stuca! Preslatko!  I druga isto tako sad, bar 2-3 puta dnevno u trbuhu.. tako da mislim da je to skroz normalno. I pridruzujem se savjetu, neka malo povuce mljekeca ili mozda dudica..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Nasty
    31. Siječanj 2020. 00:12

Lala27 nisam još mjerila šećer..aparatić mi se pokvario pa mi ne pokazuje realno stanje. Malome je šećer uredan a ja bi trebala ponovit ogtt test uskoro pa ću znati sigurno.. Sad jedem sve, pa vidit ćemo..malo ću ipak pripazit prije testa.. 

Nasty
    31. Siječanj 2020. 00:17

MaRe meni obrnuto.. Inače mi se kosa masti, u trudnoči mi je bila super, tako sam sretna bila, a sad se opet počela mastit🤦‍♀️ Koža mi je ok, osim ruku koje su suhe ko barut.. Ali to je od pretjeranog pranja.. 

DeeDee
    31. Siječanj 2020. 00:27

Grizli

Cure help jel jos kojoj beba stalno stuca? Moja prakticki 4-5 puta na dan. I veceras opet seansa sa teskim kakanjem i prduckanjem. Premala je da bi imala kolike bar mi se cini. Neki savjet iskustbo…

Ja sam ti samo dosla rec da i Vita (naravno 😂) štuca minimalno 3 puta dnevno, a prdi konstantno..i to su takvi zvukovi i smrad da mi se koji put desi da sam uvjerena da je krcata pelena, a bude samo trag kakice ili čak ništa.. prošlu noć smo imale dramu jedno dva sata dok se napokon nije uspjela podrignut, isprdit sve i napunit pelenu. Danas nam je bio famozni treći dan, cijeli dan je malo njurgavija bila al ništa strašno ni nepodnošljivo, da nema foruma bi vjerojatno umirala od brige, ovako sam joj lijepo objasnila da je treći dan i da joj nažalost ne mogu pomoć ali da će proći brzo 😁 pa je pretežno njurgala sebi u bradu. Jedino je nakon hranjenja u 19i30 nisam mogla smiriti nikako a pojela je baš puno, na kraju ju je tata preuzeo i spavala je na njemu a kad god bi je probao u krevetić stavit drama. Oko 21 joj je dao bočicu, pojela je 10ml koji su joj očito falili, podrignula kao prosječni bauštelac nakon pive i zaspala. Jedva sam je bila probudila za iduće hranjenje i sad opet ćori, tako da za sad odlično prolazi noć..

Nemam savjet nikakav, pokušaj se smiriti jer osjete.. ja se znam unervozit i točno vidim da tek onda počne vrištati..a kad je uzme smireni tata, mir 

[/url

DeeDee
    31. Siječanj 2020. 00:33

Hvala cure puno na savjetima i podršci 🥰
    Ja sam se u bolnici i danas dok nije došla patronazna svakih sat vremena ali mi je to dugoročno apsolutno nezamislivo, izgorila bi na živce.. još su mi rekli da je hranim svakih sat i pol tako da doslovno nisam ništa drugo radila, uzela sam si jednu noćnu pauzu od 2 i pol sata i to je to. Patronazna mi je rekla da sam očito uspješno navukla mlijeko i da se prestanem tako mučit + bebu sam predozirala s tako čestim hranjenjem. Tako da od jutros preko dana jede svaka dva do dva i pol sata (osim ako traži prije ali to se do sad desilo jednom jer je jaaaako uspavana i uvijek je moram budit za hranu), a po noći svaka 2 i pol sata. I tako se nekako i izdajam..

[/url

Lavica27
    31. Siječanj 2020. 00:35

Hej cure, nikako se ne stignem javiti pa eto me u nocnoj sihti izdajanja...
    Danas je puno bolje! Za saf su mu nasli dvije bakterije (klebsiellu pneumoniju i stafilkok) pa su krenuli s novom terapijom, on treba minimalno kisika da bi bolje disao sto je odlicna vijest, puuuno manje sekreta,rekla bih isto minimalno. Jedino mu je taj trbuscic napuhnut i dalje i ima u danu svega 2-3 stolice. Kako vasi? Kazu da ce to biti sve dobro samo pricekat sad rezultate s novom antibiotskom terapijom🙏🤞
    Sretno svim cekalicama Petra, Lunica,nita, Samojed,omerta, damnarexx...❤
    Mi mljekarice i nama sretno.. ja krenula s cajem piskavics i maminim kapima,ocekujem proizvodnju naveliko mamicu im...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.