ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    30. Siječanj 2020. 18:25

Lala27 hvala ti😘 Ja ti stavljam 25 kapi espumisana na minimalno 3 sata razmaka, nekad bude i 4 sata.. Kad ćešće dojiš onda nema smisla davati 25kapi na svaki podoj.. Daj mu prije ili poslje svako nekih 3-4 sata. 

Nasty
    30. Siječanj 2020. 18:27

Malo izdojiš i to pomješaš sa kapima i na žličicu, tako sam ja prije.. 

• Lala27
    30. Siječanj 2020. 18:35

Nasty Da, tako sam i ja mislila, na svaka 3-4h uz obrok. Hvala ti 😘

mala.le.90.
    30. Siječanj 2020. 18:59

Nasty

Mala.le i ja sam tako..nastavila kao u bolnici što daju.. Prijateljica jedna koja ima dvoje klinaca mi je rekla da aptamil i novalac imaju najmanje šećera i da je njih koristila. Druga koja je nedavno rodila 3.dijete mi kaže da je koristila hippov combiotic zbog probiotika a da bi sa bebinih 5-6mj.prepla na babylove i da je sa babylove bila jako zadovoljna, da joj drugi klinac samo od babylove nije jako bljucao a inače da se jako mučila s tim.. To je sve individualno, treba probati ciljano ali treba paziti na postepeni prijelaz..

Moja prijateljica isto koristi Hipp Combiotic, kaze da joj malac nema grceve. Al ja stvarno mislim da je to samo do djeteta, da hrana ne utjece toliko...
    Moj ne bljuca, podrigne za cas, i to ko stari covjek haha. A spava mi i po 9 sati po noci, probudi se 2x papati i odmah zaspe. Zlatno dijete😊

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Nita9999
    30. Siječanj 2020. 19:09

Grizli

Hej curke kako ste vi sto ste nam jos 2u1? Bebe i mame?
    Lavice kako je s malenim? Nadam se da ide na bolje.
    Lunica nadam se da ce uskoro krenut.
    Thinkpink super da je sve tako lijepo kod vas. 👍 Za ime! I tocno znam o cemu pricas kad kazes da neke stvari koje su bile bitne su postale tako nevazne u tom trenu.
    Mi smo nocas imali tesku noc. Malena se magutala zraka pa nije mogla kakat i prducnut pa smo do 5 ujutro imali plac i grčenje. Ocajna sam bila, grizla mi je bradavice ko luda pa smo joj dudu dali bolje da nju izgrize jer bradavice nam trebaju za pametniju stvar. Spavala nisam nista tako da jedva cekam da rucamo i da idemo malo odmoriti svi tri. Sad je super, toliko je dobra da ja ne znam cime sam to zasluzila. Place jedino malo ako se naljuti kad ne moze uhvatiti likevu bradavicu koja je uvucena, al to plakanje ni tako kratko vise kao njurganje. Za presvlacenje je super. I da ako kome treba aspirator ovas elektricninsta sam uzela je fantastican i uspjeli smo uspisat dok je ona drijemala. U 1 dan dobila 55 grama tako da smo super s dojenjem na svakih 2.5h cca. Pijem caj iz bio&bio i od kad sam njega pocela mlijeko vidim da se cicke fino pune izmedju podoja i da se uspostavlja laktacija kako treba. Meni bolovi i dalje grozni, opet mi sve nateklo jer mi je najlakse dojiti u polisjedecem pa je pritisak mi na taj dio. Tako da sam odlucila isporbati terapiju bioenergije po domancicu od danas. Budem vam znala rec iskustvo, vise puta sam bila na tim terapijama za druge probleme i pomoglo je sad cemo vidit kako na ovo funkcionira.

draga Grizli, stvarno mi je drago da ti je curka tako dobra i naravno da si zasluzila svu srecu ovog svijeta!!! 

jeste odmah krenuli s aspiracijom nosa? 
    Kapas li fiziolosku pa izvlacis pred spavanje ili kako?

I koji caj si kupila? 

Nek ti je bar taj pomogao kad već ona malina nije nešto naročito

• Nita9999
    30. Siječanj 2020. 19:33

I curke,da vas čujem, tko je još bio s procjenom velike bebe? 

Nama danas kažu da smo 3445 g...

Nasty
    30. Siječanj 2020. 19:39

Mala.le super, baš mi je drago za tebe i tvog malca:) i moj spava po noći, da kucnem o kakvo drvo da tako i ostane.. jer po danu prilično malo spava.. 

Nasty
    30. Siječanj 2020. 19:43

Nita9999

Nama danas kažu da smo 3445 g…

Nitta, meni je mali bio procjenjen oko 3200 sa 36+5, sutra ujutro je rođen sa 3750. Znaju ti oni često falit pogotovo u tim zadnjim tjednima.. I u obrnutom smjeru.. 

DeeSB
    30. Siječanj 2020. 19:50

Nita9999

Nama danas kažu da smo 3445 g…

Moja sefica je bila procjenjena na 4100 g a rodila se s 3900 g... Cimerici iz rodilista je bila ista procjena pa je mali bio 4300 g...

L 💛

• AnnA
    30. Siječanj 2020. 19:51

Lavica se danas nije javila, jelda? Ili mi je promaknulo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.