I curke,da vas čujem, tko je još bio s procjenom velike bebe?
Nama danas kažu da smo 3445 g…
Moja sefica je bila procjenjena na 4100 g a rodila se s 3900 g… Cimerici iz rodilista je bila ista procjena pa je mali bio 4300 g…
Izgleda sve brodske bebe neke velike 😀😀
i u koju veličinu je stala tvoja curka na izlasku?
Ja sam priredila 56, a sad razmišljam da možda i 62 priredim.. pogotovo jer muž od početka govori da će trebati veća veličina ( iako nije ni znao na što ss odnose te brojke veličina) 😀
Moj ima 4100 g i 54 cm panosi velicinu 56
Pa tvoj malac se odlično popunio u 2mj:)
Vecinom sve bebe stucaju...samo joj daj da se malo napije...pa bi trebalo prestat...a za kolike neznam...probaj je malo stavit na stomak onako na sebe...mozda se smiri..meni je to rjesenje za svaki plac🙈..ako zmam da nije gladna
Nasty skoro 3 No eto hvala Bogu papa i raste
Skoro je utrostrucio porođajnu težinu
Grizli kad je moj mali dosso iz bolnice bila sam preneražena jer je stslno štucao. No s vremenom se smanjilo. Isto je i s prduckanjem.
I curke,da vas čujem, tko je još bio s procjenom velike bebe?
Nama danas kažu da smo 3445 g…
Moja sefica je bila procjenjena na 4100 g a rodila se s 3900 g… Cimerici iz rodilista je bila ista procjena pa je mali bio 4300 g…
Izgleda sve brodske bebe neke velike 😀😀
i u koju veličinu je stala tvoja curka na izlasku?
Ja sam priredila 56, a sad razmišljam da možda i 62 priredim.. pogotovo jer muž od početka govori da će trebati veća veličina ( iako nije ni znao na što ss odnose te brojke veličina) 😀
Hehe…bome jesu 🤣
Nisam 50 ni probavala iako sam imala pripremljeno…odmah 56 😀 S tim da nam je 56 iz HM-a super, dok su pidjamice iz pepca na knap…kad ispruzi nogice budu skroz nategnute. E da…bila je 53 cm duga. C&A odjelca su joj dobra po duzini ali malo siroka.
Ali 62 je bas veliko…sa 56 ne mozes fulati.
ma ja sam sebi zabrijala u gkavi da ce ona biti bucka i u buducnosti, a to joj nikako ne zelim...
jer ja sam bucka ( iako nisam takva rođena) pa znam koliko minje to u zivotu smetalo i koliko mi smeta ovih 21 kg sto sam dobila vec sad!!!!
tako da eto, a muz mi ko baletan i cijela njegova obitelj i koliko god su super njegovi , skuzila sam da im smetaju " debeli ljudi" pa ne bih voljela da ju zovu debela, buca, sarmica ili tako nesto, pogotovo jer im je prva unuka bas mala mrsavica ( jetrva ima jedva 50 kg na 175 cm). .eto, gluposti nam svima svima prolaze kroz , pa tako i meni. .
naravno da jedva cekam da s emi mazimo i da ju napokon ugledam, samo eto,zuta minuta zna uhvatiti
Nasty skoro 3No eto hvala Bogu papa i raste
Skoro je utrostrucio porođajnu težinu
Grizli kad je moj mali dosso iz bolnice bila sam preneražena jer je stslno štucao. No s vremenom se smanjilo. Isto je i s prduckanjem.
Predobro :)
Mame...svima su nam bebe centar zbivanja.. Pa mi sve glupo napisati, ali.. Ipak hoću..
Da li ima koja problema sa kilogramima?
Ja više ne bih bila debela.. Prije prve trudnoće sam imala 55kg i tako oduvijek.. Sad sam preeooogromna!
I ne djelujem toliko ogromna, jer se rasporedilo po svuda!!
U ovoj trudnoći sam dobila 21kg..
Isla roditi sa 110kg. Sad imam 92kg.i više ne ide dolje.. Ne jedem slatko i ne pijem sokove.. Pokušala sam manje jesti, pa mi se vrtilo..jer ionako ne jedem baš puno..
Vidim iz prijašnjih vaših postova, sve neke manekenke..
Da li ima još ijedna debeljuca ovdje ili sam sama?? 😭😭
Mame…svima su nam bebe centar zbivanja.. Pa mi sve glupo napisati, ali.. Ipak hoću..
Ja više ne bih bila debela.. Prije prve trudnoće sam imala 55kg i tako oduvijek.. Sad sam preeooogromna!
Isla roditi sa 110kg. Sad imam 92kg.i više ne ide dolje.. Ne jedem slatko i ne pijem sokove.. Pokušala sam manje jesti, pa mi se vrtilo..jer ionako ne jedem baš puno..
Htjela sam napisati, ne djelujem toliko ogromno, ali kad stanjem na vagu, plače mi se!
Joj Beba ne brini se zbog kila, kad budeš mogla idi malo na vježbice neke.. Blizu kuće, neki aerobic, totalworkout, pilates i sl..barem 2xtjedno.. I ja sam bucka.. Zakođer djelujem manja, reklo bi se da imam 10kg manje, ali vaga ne laže na žalost! Da nisam imala gestacijski u trudnoći vjerojatno bi došla i ja do 110. Ovako sam dobila samo 3kg..ali nisam stala na vagu nakon poroda i čini mi se da sam dobila koje kilo jer sam jela ko smuk da nadoknadim izgubljeno a izvlačila se na dojenje🤦♀️
Probaj jesti manje obroke više puta na dan.. I nemoj preskakati obroke..
Mame…svima su nam bebe centar zbivanja.. Pa mi sve glupo napisati, ali.. Ipak hoću..
tu sam, nazalost
Sortiraj odgovore
Najstariji