ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    30. Siječanj 2020. 14:32

samojed

Lunica a zašto carski? Jer to zato što si prenijela ili

Pa kao to bi vec bilo 41. Tjedan plus koji dan i on ne bi više zavlačio..a kako sam zadnji put imala carski ne smije inducirati a otvorena sam samo prst tako da ne moze nista osim carskog. Sutra cemo detaljnije dogovoriti a ja se toplo nadam trudovima jer me svaku noc krene nesto boliti pa stane. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Lala27
    30. Siječanj 2020. 15:00

Mala.le Koliko je trajao skok ili još traje? I nama je samo espumisan preporučila, ali nije rekla dozu, nego smo vidjeli tek kad smo kupili, pa stvarno zvuči puno, ali sa druge strane nije bezveze tako, neko stručan je to napisao 😀 Vi ga tek sad počinjete koristiti? 

Grizli Samo polako guraj, tvoja vrtirepka će polako vremenom izvući bradavice i ručkati kao prava cura 😄

mala.le.90.
    30. Siječanj 2020. 15:14

Lala27

Mala.leKoliko je trajao skok ili još traje? I nama je samo espumisan preporučila, ali nije rekla dozu, nego smo vidjeli tek kad smo kupili, pa stvarno zvuči puno, ali sa druge strane nije bezveze tako, neko stručan je to napisao 😀 Vi ga tek sad počinjete koristiti?

GrizliSamo polako guraj, tvoja vrtirepka će polako vremenom izvući bradavice i ručkati kao prava cura 😄

2 do 3 dana je trajalo, s tim da je jedan cijeli dan bio bas uzas...po danu bi spavao sve skupa cca satak...
    I onda se treci dan poceo vracat na svoje...daji bebi cesce a manje obroke...da lakse podnese...
    Bili smo na Epsumisanu nedavno i onda mi dosta ljudi reklo za Biogaiu pa presli na nju...a onda se krenuli strasni grcevi i vratili se na Eps...
    Stavim u bocu 25 kapi i brzo krene s prduckanjem...a tek je drugi dan da ga opet koristimo.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Lala27
    30. Siječanj 2020. 15:19

Mala.le I ja planiram uzeti biogaia, pa u kombinaciji sa espumisanom, rekla je doktorica da može tako. A sebi ću uzeti hippov čaj za dojilje, u njemu su kim, anis i komorač, to bi trebalo da umiruje bebin stomačić. Pa vidjećemo, nadam se da će ublažiti, jer sam sinoć plakala zajedno s njim 😞

Nasty
    30. Siječanj 2020. 15:41

mala.le.90.

Lala27

Mala.leKoliko je trajao skok ili još traje? I nama je samo espumisan preporučila, ali nije rekla dozu, nego smo vidjeli tek kad smo kupili, pa stvarno zvuči puno, ali sa druge strane nije bezveze tako, neko stručan je to napisao 😀 Vi ga tek sad počinjete koristiti?

GrizliSamo polako guraj, tvoja vrtirepka će polako vremenom izvući bradavice i ručkati kao prava cura 😄

2 do 3 dana je trajalo, s tim da je jedan cijeli dan bio bas uzas…po danu bi spavao sve skupa cca satak…
    I onda se treci dan poceo vracat na svoje…daji bebi cesce a manje obroke…da lakse podnese…
    Bili smo na Epsumisanu nedavno i onda mi dosta ljudi reklo za Biogaiu pa presli na nju…a onda se krenuli strasni grcevi i vratili se na Eps…
    Stavim u bocu 25 kapi i brzo krene s prduckanjem…a tek je drugi dan da ga opet koristimo.

Curke vidim da i vi muku mučite s grčevima.. Nama su počeli grčevi sa 15 dana. Mi koristimo također biogaiu i espumisan.. Prvo smo krenuli s biogaiom pa smo uveli espumisan.. Otkad koristim espumisan grčevi su pali sa 5-6 sati dnevno na 1-2 sata.. Također stavljam 25kapi u svaku bočicu. Također su dobri čajevi s anisom, kimom i komoračem za mamu, manje više većina čajeva za dojilje ih ima. Ja na žalost više ne dojim, pa više ne pijem.

Nasty
    30. Siječanj 2020. 15:43

Lunica i Samojed pa vi ste u teškom terminu, puno sreće vam želim!😘

Nasty
    30. Siječanj 2020. 15:46

Damnarex također i ti sitno odbrojavaš.. sretno!

Nasty
    30. Siječanj 2020. 15:52

Thinkpink čestitam od💖!

samojed
    30. Siječanj 2020. 16:07

Lunica onda želim da trudovi krenu što prije i da bebica stigne do kraja vikenda 
    Nasty hvala pumo, i super što si se javila 
    Joj cure ja sam danas napravila baš generalku na cijelom spratu sam oprala prozore u kupatilu pločice ma sve živo nadam se da će nešto pomoć 😀

mala.le.90.
    30. Siječanj 2020. 16:11

Lala27

Mala.leI ja planiram uzeti biogaia, pa u kombinaciji sa espumisanom, rekla je doktorica da može tako. A sebi ću uzeti hippov čaj za dojilje, u njemu su kim, anis i komorač, to bi trebalo da umiruje bebin stomačić. Pa vidjećemo, nadam se da će ublažiti, jer sam sinoć plakala zajedno s njim 😞

Meni Hippov caj nije pomagao, pili smo ga i beba i ja. A ja mislim da ti grcevi jednostavno moraju odradit svoje, da treba istrpit tih par tjedana, koliko vec..
    Nasty, ni ja ne dojim ali sam rijesila to u svojoj glavi, bila sam tuzna kad sam prestala, al bila sam tad sva jos hormonalna, sad sam nacisto s tim. Moj mali je aptamilić i super je beba❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.