Grizli super da postoji mogucnst da ste sutra kuco. Ovo za kilažu vrtirepke nije nista alarmantno. Normalno je i uobicajeno da novorođenčad nakon poroda padne na kilaži 5-10%. Mogu ti reći da mi bolje zvucis. Sta su oni tebi napravili kad ne mozes ni lezat na leđima🤨😤😠
Joj, uzivajte u maženju🥰🥰 i ja jedva cekam sa svojom🥰🥰
Ciao cure, ulijetavam vam s Jesenskih beba 2019, došla sam provjeriti da li nam je Grizli rodila, sjetila sam se da si imala termin krajem 1. mjeseca a vidim da nisi ništa pisala na temi Rodilišta u Puli :) Drago mi je da si živa i zdrava i da ti je bebica dobro! Traume s poroda se brzo zaborave! Ranu si nemoj ničime tackati samo ispiri s vodom, već će ti se to sve riješiti samo redovito toplom vodom peri i Chicco uloške koristi, a za bolove slobodno rokaj brufene.Cure toplo preporučam FB grupu Rodina SOS grupa za dojenje gdje možete stvarno sve pitati savjetnice koje su zbilja stručne, iako ponekad i malo stroge ali zbilja pomognu. Evo mi već gotovo puna 4 mjeseca uspješnog dojenja, mogu i ja uletiti sa savjetom iz osobnog iskustva ako vam nešto treba! Sretno svima cure!
Hvala na sugestiji za grupu!
I mi se narucili u kalicevu prosli tjedan online scan otpusnog pisma i uputnica je trebala i dobilii za 10 dana termin. Bas javite kako je bilo Piba i Beba.
Bila nam bowen terapeutkinja al je curka bila toliko nervozna i derala se da nije nista uspjela napraviti pa ce doci i sutra probati.
I bili smo opet u savjetovalistu za dojenje, curka dobila 260 g u tjedan dana 😊😊 sad smo na 3600 g! Dobila je vise u ova dva tjedna nego u prvih mjesec dana tako da sam jako sretna da se moja patnja s dojenjem isplati 🥰
Super za termine! Cekalo se po 2-3 mjeseca, uzas, pa su roditelji isli privatno da stignu napravit uzv...ocito su napravili reda, napokon!
Bravo za kilažu!😊
Grizli, bas si se namucila, zelim ti sto brži oporavak😘
I ostalim mamama čestitke🤗🤗
Valkris, tebe čekamo😁
Kod mene od prvog dana mlijeka ko u prici, izdajala sam se i nosila na neonatologiju. Bebac je pusten prije pet dana, sisa ko veliki, s tim da me zadnja 2 dana uzasno boli kad vuce, sise su ogromne, strepim kad ce se probudit😱😬😁 Ne znam dal da se izdajam prije ili nakon dojenja🤔sto mislite?
Mom bebacu je nadena srcana mana i rekli su nam da mora na operaciju sa 6 mj. Bas sam bila ukomirana svo ovo vrijeme, ali otkad je doma s nama, ne sumnjam da ce sve biti ok, smirenija sam. I uzdam se u happy endove ove grupe😉🙏
Hani drzim fige da bude sve uredu, sto ce i biti 😊😊🤞
-
Bas nas je malo ostalo koje moramo roditi! Uff, uzbudjenje na najjace 😁 a na prethodne stranice se nemam na sta nadovezati kad se sve tice hranjenja, dojenja i pregleda bebe🙈
Grizli,i ja isto dojim samo na boku ,ne mogu drukčije zbog šavova . U bolnici mi nisu dobro pokazali pa su me jako boljele bradavice ali mi je patronažna doma pravilan polozaj i puno puno mi je lakše . Svi kažu da je najlakše dojiti sjedeći tako da jedva čekam da mogu sjesti kako spada i probati
I mi se narucili u kalicevu prosli tjedan online scan otpusnog pisma i uputnica je trebala i dobilii za 10 dana termin. Bas javite kako je bilo Piba i Beba.
Bila nam bowen terapeutkinja al je curka bila toliko nervozna i derala se da nije nista uspjela napraviti pa ce doci i sutra probati.
I bili smo opet u savjetovalistu za dojenje, curka dobila 260 g u tjedan dana 😊😊 sad smo na 3600 g! Dobila je vise u ova dva tjedna nego u prvih mjesec dana tako da sam jako sretna da se moja patnja s dojenjem isplati 🥰
Cemu sluzi ta Bowen terapija?
url=https://lilypie.com]
Mame, da li koja bila sa bebom na ovom cijepljenju sa dva mjeseca?
Kako je prošlo?
Nisam bila… Idemo sredinom 2.mj.
OK, tnx.. I mi sredinom veljače idemo..
Pustili oni mene doma posto sam 5 min od bolnice, napomenula je da bi me po protokolu trebala ostaviti 🤷♀️
Otvorena 1cm 😂😂 sta cu im tamo.. Kaze da je krenulo i da se mozda vidimo za 2h a mozda za 2 dana 😐
Krvarim i dalje malo, vise kao svjeza krv ne smedarenje i zato sam se uplasila, jer u ovih 15 godina nikad nisam krvarila nakon pregleda (a s obzirom na povijest obavila sam ih fkt puno, svaka 3mj).
Al eto. Cekamo 😊 hvala na podršci 😉😘 ona zena iza mene dramila i rodila u 5 minuta 😃
Hani, ne sumnjam da ce s tvojim bebacem bit sve ok 🤞🤞🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji