Napisala i slučajno obrisala, umorna sam, sutra ću.. samo kratko sad, porod prošao od li čno, skoro mi bed s obzirom na sve truame koje sam tu pročitala 🙈
Ja apsolutno ništa do 22 sati ne smatram dijelom poroda a bebica je došla u 1i15. Mrvica procjenjena u hram, ima 3200 i 50cm je duga. Sve riječi pohvale za svaku divnu ženu koju sam srela od ulaska u bolnicu u 15i30 do sad. Apsolutno svaku. Odmah sam je dobila na kožu, kašike se do 3i40cca, onda je uzeli na pregled pedijatra i sve što treba detaljno a mene u sobu. Čekam da mi je donesu.
Jedino što su me zaredali pa me malo strah šavova, za sad ne osjetim apsolutno ništa. Hvala svima na podršci 💓
Netko je pitao, radi se o riječkom rodilištu
Divnoooo cestitke 🤗💕
DeeDee cestitke na bebacu.
Ja dosla s pregleda i prokrvarila i vratila se na hitnu. Snimaju mi ctg, ociitava trudove, ja ne osjetim nista..
Neka zena rađa iza mene, to je toliko urlanje da me totalno strah i panika 🙈🙈🙈🙈🙈
Loshapodloge su skroz ok. Nisu debele al ok upijaju.
Ajme ja nisam jos obavila narucivanje za uzv kukova. Zaboravila da se kod nas sve zivo ceka 🙄. Koja je uopce procedura za narucit se u klaicevu?
Ja sam se mailom naručila. Poslala sam uputnicu i to je to. Dobila sam termin u roku od 8 dana od dana narudžbe.
DeeDee cestitke na bebacu.
Ja dosla s pregleda i prokrvarila i vratila se na hitnu. Snimaju mi ctg, ociitava trudove, ja ne osjetim nista..
Neka zena rađa iza mene, to je toliko urlanje da me totalno strah i panika 🙈🙈🙈🙈🙈
Ja sam krvarila nakon svakog pregleda od 36 tjedna pa na dalje. Ništa nije potaknulo trudove ni ništa.
E piba super puno Ti hvala. Mi jos nismo ni kod pedijatra bili jer su nam tekli kad napuni mj dana da cemo dobit termin. Onda cu se sljed tj nadam se narucit kad dobijem uputnicu
Valkiris krvarenje ne mora nis znacit al ak imas trudove onda mozda kreceeee 💪💪💪 sreeeetno 🎉🎉 drzim fige da bude sto brze i sto bezbolnije 🤞💪
Ciao cure, ulijetavam vam s Jesenskih beba 2019, došla sam provjeriti da li nam je Grizli rodila, sjetila sam se da si imala termin krajem 1. mjeseca a vidim da nisi ništa pisala na temi Rodilišta u Puli :) Drago mi je da si živa i zdrava i da ti je bebica dobro! Traume s poroda se brzo zaborave! Ranu si nemoj ničime tackati samo ispiri s vodom, već će ti se to sve riješiti samo redovito toplom vodom peri i Chicco uloške koristi, a za bolove slobodno rokaj brufene.Cure toplo preporučam FB grupu Rodina SOS grupa za dojenje gdje možete stvarno sve pitati savjetnice koje su zbilja stručne, iako ponekad i malo stroge ali zbilja pomognu. Evo mi već gotovo puna 4 mjeseca uspješnog dojenja, mogu i ja uletiti sa savjetom iz osobnog iskustva ako vam nešto treba! Sretno svima cure!
piba nadam se da si krivo nspisala i da pijes majcine kapi, tibakapi su za bebe protiv grčeva. Najbolje ces na kontroli vidjeti kako beba napreduje i pitaj njih sve sto te zanima i oko cega si u nedoumici.
thinkpink naravno da su mi iz hematokulture izolirali bakteriju i dali mi po antibiogramu terapiju. Gentamicin je bio ok pa na srecu su pogodili.
Nas danas zeza malo crvena guza..m mislim da od zelene salate koju sam jucer pojela
Krivo sam napisala da, pijem majcine kapi.
Cure, jel bila koja s bebom u Klaicevoj na uzv kukica s bebom? Koja je procedura, koliko se čeka u odnosu na naručeni termin i koliko traje pregled?
Mi sutra idemo.. Imamo termin u 15h.. Javim koliko smo cekali😊
Samojed receno mi je da ce mi kod otpusta dat sve info za to ovisi o bebi kako ce piskiti. Dat ce nam termin za uzv bubrega i ostalo sto treba.
Nadam se da sutra idemo doma.
Thinkpink hvala ti puno. Nazalost ni 4-noske ne mogu stajati, ni lezat na leđima ostaje mi samo bocno ovako lezati. Usjele smo danas 3 puta obaviti dojenje iako ne znam sto je uspjela navic. Cak zadnji podoj je bio 50 min 30 mindesna 20 lijeva a meni se cinilo da nema nista. Nakon toga krenula se igrat i traziti bradavice da je seatra tu donjela AD jer kao nemam mlijeka ocito. Na kraju ona se samo htjela maziti i onda sam joj dala dudicu. Dudnula 3 puta pljunula ju i zaspala. Da se ne ureknem super mi je za sad, samo sto je puno izgubila juttos na vagi 2850, a u subotu kad se rodila 3110. Nadam se da ce sutra biti bolja vaga nam. 🤞
A za dna sorry krivo datume gledala.
Loshapodloge su skroz ok. Nisu debele al ok upijaju.
Ajme ja nisam jos obavila narucivanje za uzv kukova. Zaboravila da se kod nas sve zivo ceka 🙄. Koja je uopce procedura za narucit se u klaicevu?
Nas je naručila pedijatrica..
Mame, da li koja bila sa bebom na ovom cijepljenju sa dva mjeseca?
Kako je prošlo?
Sortiraj odgovore
Najstariji