Mene isto zbunjuje moje krvarenje do te mjere da sam jučer mislila da sam dobila menstruaciju što me dosta uznemirilo pošto je prošlo 4 tjedna od poroda.
U bolnici sam jako krvarila i onda je to krvarenje stalo tj pretvorilo se u smedi iscjedak koji je bio onako oskudan.
Zadnjih dana je gotovo pa stalo sve, mogla sam komotno biti s dnevnim uloskom. I onda je jučer krenulo neko novo krvarenje, koje mi izgleda kao menstruacija. Ne znam da li je to moguće?
Mi se borimo s mlijekom, cicama, hranjenjem,... prvo mi je nadoslo naglo mlijeko kad sam tek došla doma iz bolnice, imala sam mlijeka za troje djece hraniti. A sad, bez obzira što nju uredno stavljam na cicu i uz to se uredno izdajam imam premalo mlijeka. Pijem one tiba kapi, čaj za dojilje, izdajam se nakon podoja da dam signal da trebam više mlijeka, a imam osjećaj da svaki dan imam sve manje mlijeka. Ona zna vristati i zjevati nakon što bude pola h na cici tako da ne znam što da radim. Sve što izdojim joj ponudim na bocicu, ali navečer više nemam izdojenog mlijeka i cice mi odbijaju suradnju tako da zadnji večernji obrok dobije ad zadnje 3 večeri i osjecam se užasno lose zbog toga. Strah me da skroz ne ostanem bez mlijeka.
U četvrtak imamo prvi pregled kod pedijatrice, jedva čekam da vidimo jel sve ok i da li dobiva dovoljno na težini.
Čestitke svim curama koje su rodile i sretno svima koje čekaju.
Grizli hehe...ti bi mene sutra na stol😁i ja bi, al moram cekat srijedu, nikako docekat taj dan😍
S octeniseptom stvarno ne mozes fulat jer njega mozes i u usta naspricat. Ja ga isto za sve koristim, naravno gdje ima potrebe i smisla. Hrastovu koru kupuju u ljekarnama.
Ako ne mozes sjediti, onda ti jedino ostaje lezeci polozaj na boku (lijeva cicka-lijevi bok i obrnuto), lezeci na leđima (polozaj kao kod let down mlijeka) i eventualno cetveronoski (nagnes se iznad vrtirepke). Probat cu naci neke fotke pa ti stavim. Probaj tamo sestre izdrilat da ti pomognu i pokazu, pa ne izmišljas i nije da ti je dosadno da zahtijevas neciju paznju...
piba nadam se da si krivo nspisala i da pijes majcine kapi, tibakapi su za bebe protiv grčeva. Najbolje ces na kontroli vidjeti kako beba napreduje i pitaj njih sve sto te zanima i oko cega si u nedoumici.
thinkpink naravno da su mi iz hematokulture izolirali bakteriju i dali mi po antibiogramu terapiju. Gentamicin je bio ok pa na srecu su pogodili.
Nas danas zeza malo crvena guza..m mislim da od zelene salate koju sam jucer pojela
Mikio i ti bi me pod 🔪😁😂
😘😘😘😘
Super da te Patricija uputila dalje, ona zna ljude i stvarno zna. Jel ste uspjeli kontaktirat osobu za Bowen tehniku?
mom moj ima kao.aknice po licu i celu. Pedijatrica je rekla da je fo ciscenje hormona i da ce samo proci. Da razne kremice samo smetaju.
Slazem se, moze biti od ciscenja, a i ne mora...moze biti tjemenica, seboroicni dermatitis i sl. Ja da ne znam razliku, ne bi napamet trackala kremicama ili ovako po opisu, na sljepo...
Inače kod tjemenice je odlicna mustela, ako ima netko za posudit od mama iz blizine ili ostane od starijeg djeteta jer se trosi jako malo, a veliko je pakiranje pa zna proci rok trajanja...
piba nadam se da si krivo nspisala i da pijes majcine kapi, tibakapi su za bebe protiv grčeva. Najbolje ces na kontroli vidjeti kako beba napreduje i pitaj njih sve sto te zanima i oko cega si u nedoumici.
thinkpink naravno da su mi iz hematokulture izolirali bakteriju i dali mi po antibiogramu terapiju. Gentamicin je bio ok pa na srecu su pogodili.
Nas danas zeza malo crvena guza..m mislim da od zelene salate koju sam jucer pojela
Krivo sam napisala da, pijem majcine kapi.
Cure, jel bila koja s bebom u Klaicevoj na uzv kukica s bebom? Koja je procedura, koliko se čeka u odnosu na naručeni termin i koliko traje pregled?
Pedijatrica nam je rekla da su hormoni da se kao cisti...medutim zadnja dva tri dana se pocelo ljustit kao zutilo...ma vidit cu kako ce ic..jer ima dvi tri kao te ljuskice..nista strasno..a sve mi se cini da iz tih aknica se pretvara ovo u zuto...u ljekarni su rekli da nemogu dat terapiju za lice da pitam ped...tako daa necu dirat to...
thinkpink koja mustela je dobra pjena ili ima neka kao krema sta se nanosi preko noci...
A sta se tice krvarenja ja od poroda uopce nisam nesto obilno krvarila..sve je to bilo u manjim kolicinama i pocelo smede i isto sam koristila dnevni ulozak...i oko 4 tjedna od poroda je to doslovno odcepilo to je za mene bio horor...i trajalo neka 3 4 dana i stalo..sad vise namam nista...u petak idem u gin na pregled pa cu pitat..al mislom da nije menga jer to krvarenje od poroda kakvo god da je bilo nije stalo pa da sam mogla vec dobit....
Grizli ne mogu naci nikakvu fotku za to cetveronosko dojenje da ti predočim ak nisi vidjela do sad, sorry...
Piba joj vec si trebala trazit termin na UZV kukica u klaicevoj, jako dugo se ceka...😒
Mom šampon u pjeni👍
Mikio to ti vjerujem da ne znas dal je dan ili noc, a kamoli koni dan ili datum...🙈 Super da je blizu i da ste se uspjele dogovorit. Frendica je muzu izrehabilitirala rame s Bowenom sto nisu uspjeli ni na fizikalnoj terpiji...tak da se toplo nadam da ce pomoci...🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji