Sad sam pročitala sve zaostatke s razumijevanjem. Lavice jako mi je žao, nadam se i vjerujem da će na kraju sve ispasti super 🤞💓💓💓
Grizli a boze pa kako su to zasiili, strasno.. neka ti donesu brufena onih od 600, meni je to inače super za bolove a znam da moze uz dojenje.. drzim fige da se što prije oporaviš.
Meni su donijeli malenu oko 9. Puno je papala i sad vec skoro dva sata tvrdo spava. Tako je mirna i dobra. I dalje mi je nestvarno da je to moja mala bebica 💓💓
Ja sam sad popila jedan brufen od 400 nek mi se nađe jer me malo peckaju šavovi i osjetim ubod od epiduralne pa kad već stalno nude..
[/url
Thinkpink pa I osjećala sam se kao u nekoj parodiji hahah, ma vrh stvarno, što više razmišljam to sam zadovoljnija. a svi tako mlaaaadi, ne znam ako je netko osim glavne sestre i doktorice koja je zapravo mentorirala ovoj mojoj imao preko 30. Kad sam dosla sam rekla mm, ajme ima tu netko punoljetan 😂😂😂
[/url
Thinkpink pa I osjećala sam se kao u nekoj parodiji hahah, ma vrh stvarno, što više razmišljam to sam zadovoljnija. a svi tako mlaaaadi, ne znam ako je netko osim glavne sestre i doktorice koja je zapravo mentorirala ovoj mojoj imao preko 30. Kad sam dosla sam rekla mm, ajme ima tu netko punoljetan 😂😂😂
Mogu ti reci da imas napredno dijete...u jednom danu izraslo u dijete na dijete od godinu dana...😂😂😂ispravi si podatke na lenti🙊🤭😁😂🤣
Deedee stvarno porod za pozeljeti. Svima bi pozeljela takav. Jesi ti pricala da si citala onu neku knjigu koja je pisana za ljude koji nemaju pojma bit roditelji? Oprosti ako sam te zamijenila, ali totalno mi se to uklapa u tvoj opis i poroda 😁
Lavice bas mi strasno zao kroz kaj prolazite. Al ako vas nisu prebacili na rebro onda pretostavljam da i oni nisu tolko zabrinuti. Drzim fige da cim cim prije svi nalazi budu ok 🤞❤️
Mikio ti si pisala za krvarenje.. evo meni sutra 4 tjedna od poroda, jos krvarim. Sve nesto po malo.. onaj kombinacija krvi i iscjetka. Stvarno ne jako al vec po malo iritantno 🙄
E i ja jucer isla nes van pa se izdojila. Onda predvece hranila malog samo iz jedne cice, bio je jaaaako nervozan i puno plakao pa valjda od iscrpljemosti zaspao bez kasne vecere. I po noci se probudila natopljena od mlijeka. Ta druga iscurila, sva kvrgava, nabubrena 🙈. Ja sam mislila da se te upale mogu samo na pocetku dogadat, da kad se uspostavi nemre vise. Ugl srecom izmasirala sam i malo izdojila da popusti i onda je on jos jeo i sve ok, al bas sam se iznenadila...
A vidim thinkpink al odbija suradnju lenta 😁
Nek stoji malo tako, zbunjivanje neprijatelja 🤪
Hahah mrgud jesam, jesam, i još je čitam ponekad haha
[/url
Evo me zene😁 bebac i ja smo super, cicamo, mazimo se i spavamo😇 porod je prosao tako da nisam imala svoje trudove pa sam dobila gel da me otvori do kraja i to je potaknulo i trudove, gel san dobila u 12:30, u 17h epi, a u 17:15 sam vec bila skroz otvorena😁 pokusala sam tiskat da ide mali van, ali nije islo nikako i dosla me gin pregledati i vidjeli su da beba ne ide dalje jer ne izlazi na tjeme van nego sa celom prema gore.. pitali su me zelim li da me rezu dole ili carski, ja sam se odlucila za carski cisto da se ne napatimo bebi i ja i da on svejedno ne zapne🙄 u 18:30 je doslo moje malo cudo od 46cm i 3180g😇 btw, bio je procijenjen na 3650😅
Cestitam, uzivajte i drago mi je da je sve dobro proslo 🤗
Macuticakoja nocna mora.. brz oporavak ti zelim i da ti ne ostane prevelika trauma!
Ti si na Sv.Duhu? Pitam se jel i tamo trenutno zabrana posjeta ili ce mozda biti u sljedecih 2-3 tjedna?
Grizli 🤞🤞🤞C1M4
Nema traume, brzo su me uspavali, ni ne mislim na porod otkad sam ju dobila 😊 Bilo i proslo, bitno da je cura super. Mi smo jucer i pustene, a do tada nije bilo nikakve zabrane niti spomena o tome. Samo je jedna zenska na odjelu babinjaca malo stvorila opasnost pd zelucano crijevne viroze koliko sami cula, jer zbog obnove wc sa patologije cure dolaze u wc od babinjaca jer su tako organizirali, a nije nikome spomenula svoje probleme i time je ugrozila rodilje i bebe koje su tamo. Sestre su to brzo rijesile i stavile wc u karantenu samo za nju.
Znaci ja sam imala dogovoreni CR 28.01., ali mi je u cetvrtak nakon zadnjeg ctg-a prije spavanja, na piskenju pocela curiti plodna voda, da bi mi nedugo nakon toga i testiranja u bolnici sve krenulo, odmah me pregledali, uvjerili se da je zadak i dalje, spakirala se i brzo u salu na operaciju.
Obradili su me i dali spinalnu, ali kad su krenuli rezati i rukom povlaciti bebu pocela sam plakati i grciti se od pristiska i boli, znam za pritisak, ali bol nisam smjela osjecati. Primjetila sam da su doktorica i kirurgice vrsile malo pritisak na anesteziologicu da se pozuri sa postupkom jer je beba, kako oni to zovu lijepo i utjesno, u zastoju i jer je plodna voda otisla, a da brzo ide van, pa su ocito malo prerano krenuli, a i tko zna da li su i dali dovoljnu dozu, pa su me dodatno uspavali, jos su vikale da uspavaju zenu, da sto ceka. Cupam plahte, tresem se, grcim i placem da stanu jer me boli to cupanje bebe, ma joj. I ajde mozda sam na pola sata zaspala, kad sam se probudila pitala sam gdje je beba i onda su mi je donijeli da joj dam pusu i rekli da je maza, pokazali je muzu ispred i prve slike sam od njega dobila kad sam ju mogla malo bolje vidjet dok mi ju ne donesu na kontakt, to je sve bilo malo iza ponoci, kad su me i ostavili na odjel i u 5 ujutro su me pitali mogu li ili da ju samo vidim i odmaram, ali nisam mogla je pustiti, imale smo kontakt 2 sata, od operacije do tada nisam spavala od uzbuđenja i iscekivanja.
Dobila sam ju i tako sam zaboravila na sve, cudo jedno..
Čestitam ti na bebici🌹🥰
Tvoja priča me podsjeća na moj prvi porod.. hitni carski.. Jako strašno iskustvo, bila sam budna, naravno, epiduralna nije počela djelovati niti se smjelo čekati.. Naravno, hvala Bogu, pa znaju procijeniti da se nema vremena zbog bebice, ali točno se sjećam tog čupanja bebe, boli i tuge, straha.. Još nije zaplakala.. Tresla sam se.. Svezali ruke i noge da se ne pomičem..proslo je točno devet godina jučer.. A kao da je bilo nedavno.. I to što kažeš.. Kad su mi je prinijeli licu da joj dam pusu.. Samo na sekundu, ali sve je nestalo☺️
Uživaj u svojoj bebici🥰🥰🥰🥰
Hvala ti, tek tvoje je horor, vezanje 😨😨😨
Ma meni su brzo reagirali srecom, a sve se to i brzo zaboravi..
Dok cekamo Grizli i izvjestaj… Cure carice (a moze i ostale)…da li ste prvi dan pisanja nakon sto su vas digli iz kreveta pri kraju pisanja skroz nisko u stidnoj kosti osjecale onako bol/pritisak? Meni je to bilo prvi dan, pa par dana nije i od jucer navecer opet. Sve mi muka ici pisati. Pijem puno tekucine zbog dojenja,ne pisam ucestalo (tipa po noci po malo),nema pecenja i zarenja samo ta bas neugodna bol.
Meni je tako bilo, jos uvijek mi zna malo biti pritisak, vjerujem da je to sve normalno. Bitno da pijes puno tekucine..
Cure moje hvala svima na čestitkama i lijepim zeljama. Meni svako malo nose bebu ca da dobim snage. Nocas nije ni bila uz mene, pa sam bar malo uspjela spavati.
Vrtirepka opravdava svoj status… I dalje mlatara i glavu dize ko velika, pokusavamo se upozbat sa cicom. Al jos je jako uspavana i mirna od svega.
Ukratko ja sad do 23.30 cekala doma, i onda smo isli jer su trudovi bili na 3-5 min vec i sve jace sam ih osjecala. Kad smo dosli nalaz zatvorena skroz, al trudovi postojani. Do 13h imala full jake trudove prakticki na 1 min razmaka, zatvorena i dalje. U 14h trudovi se prorijedjuju na 20 min. I onda krece filovanje svim i svacim, kretanje, pilatea, cucanje, lezanje svega. Trudoci opet krneuli al nepravilni od 2min do 20 min, u 17h otvorena 1 prst, beba vec glavicom nabijena u usce. Gornje se skroz otvorilo donje zabetonirano. Dobila 3 puta epi i drip maksimalno dopustenu dozu za moju kilazu. Prva epi djelovala samo na dio trbuha, druge dali jace doze pa me umrtvilo skroz al sam bar predahnula. U 20h gin odlucuje da probije nekako vodenjak, na silu otvaranje na 3 prsta srecom nisam osjecala bas jako, popustila epi nafilovali me dripom otvaram se puzevim korakom. Gin dlucuje do kraja me otvoriti na silu jer carski vise nije bio moguc. I nakon muke u 23.21 jedva se porodim. U međuvremenu skoro ubim babicu koja je dosla u smjenu jer je bila bezobrazne, mm joj ocitao bukvicu i poslao van iz sobe i drugu je onsa pozvao gin. Popucala iznunutra komplet cak i usce, izvana sve popucalo i rezana na 3 mjesta. Preko sat vremena me sivali i danas ne smijem nigdje iz kreveta bez pratnje. Ne znam dal cu ikad to zboraviti, al mogu samo muzu biti zahvalna jer je 30 sati dbio iznad mene i nisam morala nista ni rec vec je znao sto trebam. Podrska i snaga nevidjena mi je bio. Dok su me sivali on se sa curkom mazio. Naravno sve je lakse kad me ona pogleda i boli manje i mislim na sve ruzno iza nas manje, al bas smo se namucile. Kad me pogledala sa onim okicama nakon poroda stao je sav moj svijet i zapoceo jedan novi se vrtit.
Sad cekam da mi ju vrate pa da se jos mazimo jer obozava nasloniti glavicu na moju ruku i kad zaplace smiri se ako joj pjevusim melodiju pjesme koju sam cesto pjevala u trudnoci.
Uuf draga, bas su te rastegli, ali bitno da je na kraju sve super, zaboravit ces brzo na to. Cestitam 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji