Deedee hvala na detaljnom opisu... Stvarno si se expres otvarala bez trudova a i osoblje puno znaci jer atmosfera utjece na sve skupa... Divno divno... A slusaj ovo pred kraj mora malo boliti.. Ipak dijete treba izići😅 nema veze za kadu super je i ovako ispalo.. Ja cu pitati stolčić ako budu raspoloženi... Jer od 3 vag poroda koja sam imala nikad nisam imala ni 1 šava tako da ocito imam takvu kožu pa im je u to lakse na stolcicu kad nema intervencija dolje😅 to su sve opcije ako krene prirodno... Ali ovaj ljenjivac bi mogao i na carski ako se ne pokrene.. 🤪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Deedee cestitkeee!!! Super porod! Ajde da imamo i dobrih poroda, a ne samo strasnih 💪😁
Odlicno. Bas mi je drago 😊
Lavice zao mi je sto vam se to desava 😟 nadam se da ce malac bit bolje i da uskoro idete domeka. 💟 Ipak na ovom forumu na kraju sve bude pozitivno🤞
-
Ja sam jutros upoznala svoju patronaznu, simpa je i cini mi se super zenska.
-
Bas mi je drago da sam otkrila ovaj forum i pridruzila vam se u 17-18tt. Zao mi je sto ga nisam pronasla i prije :) toliko dobrih savjeta ste mi udjelile, toliko poucnih iskustava procitala... Hvala vam😊💟
Draga DeeDee čestitam, super za tako lijepo iskustvo sa porođaja ❤️
Lavice Mnogo mi je žao što prolazite kroz to ti i mali lavić, puno zagrljaja za vas, ne dajte se, sve će to proći ❤️
Lavice nemoj se bojat uzet nesto protiv bolova. Na petrivoj su svim zenama davali injekcije voltarena i ibuprofene u tableti za vrijeme dojenja. Meni je pedijatrica rekla da to ne smeta. Takoder ja sam dojila i pod gadnim antibioticima, jedino nisam smijela dojiti kad mi je temperatura bila iznad 38.
Mozda bi bilo bolje da bebu na Rebgo prebace... na Rebru takve stvari svaki dan rijesavaju i tamo su doktori izvanredni.
DeeDee cestitke!! Ovakav porod mozemo svima pozeljeti.
Grizli i DeeDee čestitam, uživajte sa svojim bebicama! Grizli udri po voltarenima što cure kažu, nema druge.. Mislim da je još rano tretirat rane s octeniseptom, ali pitaj u viziti.. DeeDee blago ti se, ja ako ikad budem drugi put rađala vočjela bi imat porod kao ti.. Lavice držim fige do neba i nazad da malac što prije ozdravi i da idete doma.. I ja sam kao beba imala upalu pluća i eto sve je ok ispalo.. Ali to je ogroman stres za mamu, pokušaj biti opuštena koliko možeš zbog mlijeka i traži za bolove. Meni su dovoljne bile voltaren injekcije.
Ja isto koristim aptamil, otvoreno su mi rekli na neonatologiji što mi dijete pije, a i vidila sam kutije.
Cure u isčekivanju sretno!
Mare i LoSa, hvala za odgovore 😊
Grizli i Lavica, držite se❤️💪
DeeDee čestitam od srca😍❤️
Mame koje dajete AD, imam otvorenu kutiju Nana onu veliku, samo jednom mislim da sam napravila bebi, nije htjela, a sad mi više ne treba.. Žao mi je baciti.. Ako koja želi platiti oko 20 kn mislim da je pt. Da pošaljem.. Ako ne, nema veze☺️
DeeDee i Grzli iskrenr cestitke na vasim mrvicama! Zelim vam brz oporavak i da Grizli cim prije 'zaboravis' taj porodaj. Uzivajte sa svojim malim ljubavima sada. ❤❤
Lavice iskreno od srca zelim da malenom stanje krene na bolje 🤞🤞
Hvala vam cure na utjesnim rjecima. Ja tu dramim,mogu samo zamisliti kako je tebi bilo LoSa. Cijelo vrijeme su u kontaktu sa Rebrom,oni sami su rekli da se slazu s terapijom i da dok nema potrebe za respiratorom ga ne transportiramo. Uzv srca jetre i slezene se pokazao uredan hvala Bogu!
Jutro curke! Ja bas dosla s rebra s vađenja krvi...
DeeDee znaci umirem na tvoje opise i komentare iz rađaone...😂😂 kao da sam citala neku parodiju😁 Svaka cast! Zelim vam brzi oporavak i da ti cim prije daju mrvu u narucje🥰🥰
Grizli uzas sta su to napravili...mozes koristit octenisept i rodilje se kunu na obloge od hrastove kore da jako brzo cijeli rez. Nadam se da ce brzo ta oteklina gdje su rezali splasnut pa ce onda i manje zatezat i bolit😞
Lavice 🥺🥺ne zelim ni pomislit sta sve prolazite i sta ti se sve mota po glavi... nadam se da cete i ti i malac biti ubrzo bolje, i ako misle da trebaju neka vas transportiraju na rebro, a ne ovak palamudit...i sto se tice dojenja, slobodno smijes popiti ibuprofen protiv bolova, a od antibiotika daju najcesce klavocin jer se ne izlucuje u mlijeko. Drzi se! Sad moras biti jaka za oboje!❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji