ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    26. Siječanj 2020. 21:50

DeeDee pa ovo tvoje fakat super zvuci! To sto ti daju i povecavaju je ocito drip za poticanje trudova i otvaranje. Javi jel pomoglo sto! Koja si to bolnica? Bas se lijepo ophode prema tebi. Sretno!!! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Lala27
    26. Siječanj 2020. 22:00

Cima Čestitam ❤️ sjećam se kako su te na početku trudnoće istraumirali, kako smo zajedno čekali nalaz, a oni nikako da jave i eto, hvala Bogu, tvoja bebica sad kraj tebe, uživajte 😊

Grizli Čestitam, žao mi je što si tako prošla, ali sad zaboravi sve ružno i prije trudnoće, a i što se porođaja tiče, uživaj sa svojom vrtirepkom jer si to i zaslužila, preko trnja si prešla da bi došla do tog novog, još ljepšeg života ❤️

Mikio Moja prijateljica je tako prestala krvariti, pa opet počela par dana, rekao joj je doktor da je to sve normalno u prvih 6 sedmica. Kako si sad sa dojenjem? 

Hrabrica
    26. Siječanj 2020. 22:28

miki0

DeeDee sretno!! Nela bude brzo i sto manje bolno! Cekamo bebicu 🥰 Steta za kadu, bas sam mislila da ces uspjeti… Lajv prijenos iz radaone, e jesmo lude sve 🙈🙈
    Cure koje ste rodile carski,kako stojite s krvarenjem? Ja krvarila 4 i pol tjedna od poroda, pa 2 tjedna nista i sad danas opet prokrvarila… Jel to moze bit menga ili je to jos ciscenje? I kak da znam da je menga…? Za sad nije jako al nije ni za dnevni ulozak, moram stavit normalni.

Kod mene je krvarenje slabo od prvog dana, ima ga ali onak tu i tamo se nesto kao pojavi.. S tim da se kod mene razvila jaka upala mjehura prije par dana (navodno posljedica carskog) i sad sam na klavocinima.. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

26. Siječanj 2020. 22:29

mom12

Pa da meni bas zao bacit…i ja sam gledala novalac ima od 400…aj oces javit kad ga nazoves…bas me zanima oce rec isto…

Moze... napisem ovdje.

Lunica
    26. Siječanj 2020. 22:31

Deedee hrabro hrabro❤️💞💪cekamo..... 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

26. Siječanj 2020. 22:31

Tonkica1

Pa ja ne razumijem zasto vam nisu htjeli reci u bolnici cime su vam dohranjivale bebe. Pa takve stvari ti i trebaju reci..
    Ja sam otvoreno pitala i otvoreno mi rekli i jos i dr sestra na otpustu mi sapnula kao…🤦‍♀️

Ne smiju rec da ne bi ispalo da nekog reklamiraju.  No ja ssm dugo bila u bolnici pa sam vidjela kakve su im kutije dostavljali 

26. Siječanj 2020. 22:35

miki0

DeeDee sretno!! Nela bude brzo i sto manje bolno! Cekamo bebicu 🥰 Steta za kadu, bas sam mislila da ces uspjeti… Lajv prijenos iz radaone, e jesmo lude sve 🙈🙈
    Cure koje ste rodile carski,kako stojite s krvarenjem? Ja krvarila 4 i pol tjedna od poroda, pa 2 tjedna nista i sad danas opet prokrvarila… Jel to moze bit menga ili je to jos ciscenje? I kak da znam da je menga…? Za sad nije jako al nije ni za dnevni ulozak, moram stavit normalni.

Meni ti je tako brljavilo 2 mjeseca i tjedan dana. Stalo pa bi nskon par dsna opet bilo malo. Bila ssm i na pregledu i sve je bilo ok. Rekao mi dok da se to jos maternica grci prilikom dojenja. 

PetraB
    26. Siječanj 2020. 23:29

DeeDee zao mi je zbog kade, znam da si si bas to prizeljkivala. Al nema veze, zvucis opusteno, sto je super. 😁Sretno draga i drzim fige da ne potraje bas dugo nego da se sto prije mazis s bebicom.
    Lunice tebe bas zaj... Nadam se da ce ti se iskoro pokrenuti nesto! 🤗
    Lavice kakva je situacija kod tebe?
    Grizli nadam se da si malo nadosla i da je bebacica s tobom sad duze malo 🤗🤗😘😘

url=https://lilypie.com][/url

• Lala27
    26. Siječanj 2020. 23:33

Sretno draga  DeeDee ❤️ 
    Ajde pa da te upišem na listu 😄 

Sretno i ostalim curkama koje čekaju da se nešto pokrene 😀

• AnnA
    26. Siječanj 2020. 23:50

Joj cure bas sam uzbudjena sta se popis polako kompletira. Ja evo skakucem na lopti i nadam se da ce se nesto uskoro pokrenuti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.