ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    27. Siječanj 2020. 02:27

Deedee nadam se da se već mazis s bebom 😍😍
    Lunice kod tebe još mir? Ti bi nam mogla kao Annika..skuhat rucak pa skoknuti roditi. ☺
    Da niste pricale o roku trajanja pakiranja dohrane ja to ne bi ni pogledala 🙈😂 Eto jos nesto sam naucila hahaha

Grizli
    27. Siječanj 2020. 04:15

Hej cure popratila sam da mi je DeeDee u niskom startu... Sretno i da ti i sam porod prodje tako bezbolno kao ova prva faza. Mozda se vec i mazuljate. 
    A i Lunica kod tebe jel krenulo? 🤞🤞🤞
    Ostale cure nadam se da ste sv3 dobro. Na brzinu sam procitala sto ima kod vas. Meni sinoc u 22 uzeli malenu, dali mi infuziju i lijekove za bolove i sad se probudila i pocela sam plakat jer mi fali a tu jedna beba place i samo se nadam da nije ona. Dojenje nam je cak kao i nesto krenulo, bole me malo bradavice al naspram savova mila majka. Dakle to dole me boli da ja nemam pojma kako cu doma doci u autu a jos manje kako cu se popest na 2 kat. Obicno okretanje s boka na bok mi je drama. Ima koja kakav savjet sad se vise ne mogu sjetiti s cime to mazat, spricat nesto da bude lakse? 

DeeDee
    27. Siječanj 2020. 04:31

Napisala i slučajno obrisala, umorna sam, sutra ću.. samo kratko sad, porod prošao od li čno, skoro mi bed s obzirom na sve truame koje sam tu pročitala 🙈
    Ja apsolutno ništa do 22 sati ne smatram dijelom poroda a bebica je došla u 1i15. Mrvica procjenjena u hram, ima 3200 i 50cm je duga. Sve riječi pohvale za svaku divnu ženu koju sam srela od ulaska u bolnicu u 15i30 do sad. Apsolutno svaku. Odmah sam je dobila na kožu, kašike se do 3i40cca, onda je uzeli na pregled pedijatra i sve što treba detaljno a mene u sobu. Čekam da mi je donesu.
    Jedino što su me zaredali pa me malo strah šavova, za sad ne osjetim apsolutno ništa. Hvala svima na podršci 💓
    Netko je pitao, radi se o riječkom rodilištu

[/url

DeeDee
    27. Siječanj 2020. 04:33

Ove "kašike" su mazile 🙈😂😂😂😂
    Zaredali - zarezali 😂

[/url

annika
    27. Siječanj 2020. 04:54

DeeDee cestitke! Uzivajte ti i tvoja curka!
    Grizli uf kako mi te zao. Možeš sprejati s octeniseptom,bon ti je za bolnicu najzgodniji

[iimg]

Grizli
    27. Siječanj 2020. 06:17

DeeDee čestitam i uzasno mi je drago da ti je porod bio odlican! Predivno i sretno sa malenom. Vidis bebe nam se cak i u dimenzijama skoro prate. Drago mi je bas bas da smo se tako pratile i jos uvijek sumnjam da si me kopirala, al da ono najvaznije porod nisi. Drzi se, brz oporavak i uzivajte sada.
    Annika budem rekla mm da mi to donese pa cu probat. A i pitat cu danas u viziti dal so daju preporucaju. Mozda mi daju intravenozno ketonal prije puta ili nesto jace morat cu pitat

mrgud_zg
    27. Siječanj 2020. 06:20

Deedee ceeestitam! Neka si imala lak porod, pa to uvijek prizeljkujemo svima 💪🎉🎉. Bas kao i beba od grizli, super velicina 💪. Brz oporavak i zelim vam sto prije da se nastavite maziti 😁
    Grizli nemam savjet za ranu jer sam ja isto na carski, al moj savjet je trazit u bolnici cim vise svega za bolove, pogotovo ako su voljni dat (a ne ko kod lavica). Nama su fakat davali i tablete i injekcije i iskreno ne znam kak bi prezivjela bez toga. Prvi dan kad sam doma dosla bez tableta mi je bas bilo grozno 🙈..
    Kad ste pricale o dohrani, meni su u petrovoj bez problema rekli kaj su davali bebi. Naravno da im svima daju, ja nakon carskog nisam 2 dana dosla k sebi, nit mi je mlijeko doslo, jos ta borba s bradavicama.. samo kaj svaka patronazna ima svoju spiku, jedna mi je preporucila da ako treba se nastavi s isfim, druga je predlozila nes drugo...
    E a kaj se tice izdajalica.. jel vi to stetilizirate nakon svakog izdajanja? Il samo perete? Kolko je to posla... 🙄 

mala.le.90.
    27. Siječanj 2020. 06:37

Dee cestitam, bravo!
    Grizli mene je rasplakao tvoj porod, pogotovo kad si napisala za savove. Ja sam malo sivana pa mi je bio kaos 2 tjedna, bas mi je zao radi bolova. Nece ti nista pomoc, peri se mlakom vodom koliko god mozes. Znam da je uzas, al proc ce...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Točkica37
    27. Siječanj 2020. 06:57

Čestitke DeeDee💙♥️

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    27. Siječanj 2020. 07:01

Deedee cestitam od srca i hvala Bogu na lakom porodu!
    Grizli,pisanje pod mlazom vode jer peci ce te jako... octenisept,kad malo zacijeli kantarionovo ulje taftat. I bit ce bolje svakim danom.
    Ja sam dobila brufene treci dan ipak al nista ne pijem za bolove da mi ne ide u mlijeko ista buduci je mali vec na terapiji s tri vrste antibiotika. Ne osjecam bolove, ponekad peckanje.
    Cure ja sam bas jako u raspadanju. Jucer navecer su mi rekli da se stanje pogorsalo, upala je djelovala na uvecanje jetre i slezene pa i neki sum na srcu. pa su razmisljali o tranportu na rebro nocas,al ipak je stabilno kroz noc pa su ga ostavili,sad rade pretrage i mene isto testiraju na citomegalovirus i torch... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.