Ma ja zvala cak taj centar milupa meni kazu da moze trajat kao duze od tri tjedna kao da je dobro pakiranje😣😣...koji odgovor...
Ma ja zvala cak taj centar milupa meni kazu da moze trajat kao duze od tri tjedna kao da je dobro pakiranje😣😣…koji odgovor…
Onda znaci da moze i dulje? Moj pojede svski drugi dan jedan obrok od 4 mjerice, sad su zri tjedna te ne znam jel mogu dalje koristiti ili da bacim 2/3 pakiranja.
Grizli, cestitke!! 🎉🎉🎉 Bas grozno da si se tako namucila.. doktori i forsiranje...
Brz oporavak ti zelim! 🤞🤞🤞
Di nam je DeeDee?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav ženice, ne stignem vas popratiti, kasnin dobrih 50ak stranica.. Želim svima koje su postale mame sve najbolje i da uživaju sa svojim bebicama! Mi se zadnja 3 dana patimo sa sisanjem, još uvijek desnu odbija, uopće ju ne želi, od neki dan bojkotira i lijevu, izdajam se dan i noć, ima skok i razvoju, probali mu dati i bebimil jer ne stignem izdojiti koliko on može pocuclat na bocu... Mi smo imali problema sa bebimilom, nije mogao kakati, u dmu smo našli nešto bez glutena, danas mu 2 put dali, poslije prve doze normalno kakao, u bolnici mi nisu htjeli reći s čime oni dohranjuju. Trudim mu se utrpat sisu svaki put, ali uhvati ju na 1-2 min i pljune. 😫😓 Osjećam se jako grozno što ne želi sisu a mlijeko maltene curi..
Deedee ne vidim jesi se javljala nakon pregleda... Kakvo je stanje? Kod mene pritisak... Bolovi u preponama i ledjima... Bas ko da ce izletiti vani a nikako pravilnik trudova... Imam osjecaj da ima preko 4 kg😅 koliko me svaki pokret boli
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ma ja zvala cak taj centar milupa meni kazu da moze trajat kao duze od tri tjedna kao da je dobro pakiranje😣😣…koji odgovor…
Onda znaci da moze i dulje?Moj pojede svski drugi dan jedan obrok od 4 mjerice, sad su zri tjedna te ne znam jel mogu dalje koristiti ili da bacim 2/3 pakiranja.
A tako mi je reka ovaj na liniji...al mene je iskreno strah..mislim da rokovi nisu bez razloga...ja sam svoj otvorila 7.1..cak sad istraziva na internetu ima ih drugih vrsta od 400..moram to malo jos proucit...on mi je spomenio cini mi se comfort...al to je za alergicare mislim da nema potrebe ako je sve ok sa bebom...
Tu sam tu sam. Počela mi voda dosta jače oko 15 pa smo otišli. Apsolutno ni jedan jedini trud nemam, otvorena 3cm. Za sad mi je super, proletilo vrijeme ful, ništa me ne boli, svi su jako simpatični. Dobila klistir, puuuuno gore sam ga zamisljala. Ugl. U boxu sam, od 7i30 dobivam intravenozno (zaboravilasamkakosezove) nešto za skraćivanje ušća i potencijalno otvaranje. Jedino što mi kada otpala kao opcija jer se ne može kad vodenjak popusti:(
[/url
Onda znaci da moze i dulje?Moj pojede svski drugi dan jedan obrok od 4 mjerice, sad su zri tjedna te ne znam jel mogu dalje koristiti ili da bacim 2/3 pakiranja.
A tako mi je reka ovaj na liniji…al mene je iskreno strah..mislim da rokovi nisu bez razloga…ja sam svoj otvorila 7.1..cak sad istraziva na internetu ima ih drugih vrsta od 400..moram to malo jos proucit…on mi je spomenio cini mi se comfort…al to je za alergicare mislim da nema potrebe ako je sve ok sa bebom…
Comfort je za probleme s probavom, zatvor i sl. Moj kaki cesto pa ne vidim potrebu za tim comfortom. Na nekim trzistima van EU na pakovanju Aptamila pise potrosit unutar 4 tjedna. Bit ce da je tih 3 tjedna neka zakonska regulativa. Kao sto na svim proizvodima pise rok trajanja a i nakon toga su ok.
Grizli iskrene čestitke na tvom malenom čudu! Uživajte sada zajedno <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Tu sam tu sam. Počela mi voda dosta jače oko 15 pa smo otišli. Apsolutno ni jedan jedini trud nemam, otvorena 3cm. Za sad mi je super, proletilo vrijeme ful, ništa me ne boli, svi su jako simpatični. Dobila klistir, puuuuno gore sam ga zamisljala. Ugl. U boxu sam, od 7i30 dobivam intravenozno (zaboravilasamkakosezove) nešto za skraćivanje ušća i potencijalno otvaranje. Jedino što mi kada otpala kao opcija jer se ne može kad vodenjak popusti:(
Od 17i30, ne od 7i30 :D
Puštaju me da prošetam svako toliko, odem na WC i sve... Za sad stvarno sve kul i ne računam ovo pod porod 😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji