ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    21. Siječanj 2020. 18:44

Evo me s pregleda, ništa novo.. dobila D uputnicu, sutra zovem rodilište i naručujem se za petak. Uzv mi nije radio, kaže da je cerviks dosta smeksan, ali nema naznaka otvaranja, kaže nije beton ali nije ni prst :D
    Opet na ctg-u preko 40 minuta jer gospođica odbija suradnju tj.  čim me spoje na ctg se prestane micat i strogo se drži toga dok ne otkače 🙈
    Otkucaji stvarno svakakvi, od 120 do 140 u mirovanju, a do 180 kad mlatara.. gin kaže da je to sve ok. Ja bez trudova, tj oni lažni na špic se vrte oko 20, par puta do 40 i to je to.
    I i dalje sam na +8kg jeeej 🤪

[/url

DeeDee
    21. Siječanj 2020. 18:45

I mare pun mjesec tek 10., gledala ja, ne daj bože da ga dočekam 🤪🤪🤪🤪🤪

[/url

DeeDee
    21. Siječanj 2020. 18:52

Simbalija

DeeDee ma nema na čemu ☺️ ako se sjetiš još nečeg slobodno pitaj..
    Njihove spavaćice su ti ogromne, baš neki veliki univerzalni brojevi i na vezanje, tako da je meni to sve bilo preotvoreno da bih išla na primjer na wc u hodnik.. A nedjeljom nemaju ni plahte za promijeniti pa pretpostavljam niti spavaćice.. Za druge dane ne znam, možda i dijele 😁
    E, i uzmi žličicu za puding ili jogurt jer eto donesu ti jogurt bez toga pa se ti misli. 🙈

Haha najbolje da i plahte uzmem. Ili bar izbjegnem nedjelju 🙈🙈

Žličicu sam spremila, poučena iskustvom iz drugih bolnica 😂

[/url

DeeDee
    21. Siječanj 2020. 19:38

Grizli

Ta koliko je pametna rodit ce na cesti i zaboraviti pokupiti dijete.

Ahahahaha 😂😂😂😂😂😂

[/url

Valkris
    21. Siječanj 2020. 19:48

Čestitke Lavica i Lorija 💞💞 uzivajte 🥰🥰🥰

Grizli
    21. Siječanj 2020. 22:07

DeeDee mi se zbilja kopiramo cak nam se i curke kopiraju u ponasanju na ctg-u. Ja se zezam da kad dodjem na ctg glumi da je glinena. 

PetraB
    21. Siječanj 2020. 23:33

Lorija cestitam i tebi od ❤️
    Lavice zvucis bas ok i jako mi je drago zbog toga. Nadam se da ce oporavak biti brz i da ce malac brzo izbacigi tu vidu i kreniti cicati.
    I bas mi je fora da ste rodile isti dan vas dvije. 🤗🤗
    Danas su curke bas aktivne i ova desna koja je kao malo blize povrsini, da se tak izrazim, jako reagira na mm. Bio je na putu od jucer i danas ga klinci zovu da vide kad se vraca pa je na speakeru obicno, mala je skroz podivljala. Bila bas susjeda i nije mogla vjerovat. Kad sam ga maknula sa speakera smirila se odmah. Kak je usao u kucu i stavio ruku na trbuh, odmah akcija ☺️... Presmijesno mi je to. Sad se nas tri mazimo i bas razmisljam kak jedva cekam da ih vidim, jos pogotovo jer se lista pregleda smanjila a lista s porodima popunila...jos 4 tjedna 💪🏼😎

url=https://lilypie.com][/url

DeeSB
    21. Siječanj 2020. 23:57

Hej cure....evo da se napokon javim! Krenula sam par puta ali dok sve procitam, krenem tipkati i smizla se probudi...pa zaboravim, pa opet citam i tako u krug 😀
    Vama koje ste rodile cestitam od srca!!! A ostalina sretno! 🤗
    Mi smo jucer izasle iz bolnice, sve je ok...danas nam bila patronazna. Super zena, sve nam objasnila, pokazala - okupali lopuzu, sredili pupak, pokazala mi kako da si masiram cice i da to napravim bar malo prije podoja da joj bude lakse vuci. Mlijeko je nadoslo i ona vuce ko velika ali eto da nije danas dosla do sutra bi mi se sve upalilo, vec su se bili napravili cvorici. Treba joj nekad da uhvati kako treba pa mi je malo nacela bradavice, pa prvih par sek kad krene vuci zvjezde vidim ali i to se popravlja.
    Sve u svemu - lopuza je super, ucimo se, upoznajemo...samo se mm jos treba malo opustiti. Cim malo zakmeci on se unervozi. 🤣 

L 💛

• Lala27
    22. Siječanj 2020. 01:18

DeeDee Vrati mi moju listu 😂 Može, preuzeću opet, pa valjda ću biti ažurna. Samo javi kad preuzimam.

Grizli Želim i tebi, a i ostalim curkama takve rode 😄

Beban ima lijepe pune obraze, pune usnice, plave okice, čisto lice, kosicu, pa vi probajte zamisliti tu slatkoću 😍

Lavice Jesi li dobila spinalnu? Mene je glava poslije nje boljela, to mi je jedini bol nakon porođaja, ranu doslovno nisam osjetila. 

DeeSB To sa bradavicama je samo na početku, vremenom su jači i ljepše uhvate, pa ih ne načinju. Moj sad bradavicu uhvati u letu 😂 

• Stelle123
    22. Siječanj 2020. 02:51

Cestitke Lorija.
    Ja uopce nisam znala to za jajca, ali muz kaze da je pedica rekla da je ok. Navodno znaju oni to malo i rucno sami povuc. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.