ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    21. Siječanj 2020. 14:46

CureM samnom bila u predradjaoni cura s istim terminom ko ja, bio joj los ctg (slabiji otkucaji srca) pa je kao zadrzali na promatranju. Radili joj ctg svaka 3 sata i kao nema trudova i hop nju u 3 ujutro uhvate trudovi.hodala vamo tamo dva sata,otisla u box i rodila za sat vremena,prvorotka! Tako da nema pravila samo te okrene odjednom!

DeeDee
    21. Siječanj 2020. 14:50

Lavice pa nadam se da ćemo uskoro i ja i Grizli, mislim da smo obje već jaaaako nestrpljive. Ja se potajno nadam da će mi na pregledu reći da je krenulo otvaranje, kao neka od kraljica s foruma, ne sjećam se koja je otvorena 7cm rekla "ma nisaaaam" 😂
    Ovo od tvoje cimi zvuči savršeno.
    Pozdravi mi Saritu puno ❤️

[/url

21. Siječanj 2020. 14:53

Lavica27

Hvala vam puno svima,stvarno! Jedva cekam.da ovaj moj mis otvori oci,sunce mu je pa samo spava. Radili su mu krvne nalaze,sve je ok samo je pedica rekla da se jedno jajce nije spustilo al bude do 1.godine. Imala koja istu situaciju?
    A Lorija moja, nas dvije se bas pratimo,eto i rodile na isti dan🥰🥰🥰
    Sarita je dobro, bas smo se na WA cule,razmjenile smo brojeve kao joker ako nesto bude a ne javimo se na grupu.
    Ajmo Grizli i DeeDee,čekamo vas❤

Mom malom se nisu spustila nakon rodenja no pred nekih 10 dana sam primjetila da su se spustila te je to i pedijatrica potvrdila na kontroli. Sve do 1 ili 2 godine zivota se stignu spustiti.

DeeDee
    21. Siječanj 2020. 14:53

E cure, razmišljam si, da li je moguće cijelu trudnoću ne imat BH kontrakcije? Iii ja to stvarno uopće ne kužim/osjećam.. razmišljam si sad, nekad su mi pokreti bebe dosta drugačiji, možda to nisu pokreti nego BH 🙈
    Kod mene i dalje užasan pritisak dolje i dosta jak iscjedak ali ništa drugo.. e i od jučer osjećam kao neko strujanje u cicama, kao da me pecka iz korijena u bradavicu

[/url

skoljka
    21. Siječanj 2020. 14:55

Lavica Cestitam od ❤️, lijepo druzenje sa bebolincem i da se brzo oporavis 🤗

C1M4
    21. Siječanj 2020. 15:03

DeeDee

E cure, razmišljam si, da li je moguće cijelu trudnoću ne imat BH kontrakcije? Iii ja to stvarno uopće ne kužim/osjećam.. razmišljam si sad, nekad su mi pokreti bebe dosta drugačiji, možda to nisu pokreti nego BH 🙈
    Kod mene i dalje užasan pritisak dolje i dosta jak iscjedak ali ništa drugo.. e i od jučer osjećam kao neko strujanje u cicama, kao da me pecka iz korijena u bradavicu

Je, moguce je, ima puno zena koje ih nisu osjetile uopce😁
    Nadam se da je to neki znak😇😎

Lunica
    21. Siječanj 2020. 15:24

Grizli nocas i jutros me bas stezalo sad je malo popustilo.. A moj dr mi jucer kaze kako bi vas volio da me danas ulovi jer je on u dezurstvu😅

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• piba7
    21. Siječanj 2020. 15:39

Čestitke svim curama koje su rodile.. uživajte sa svojim malim strucicama 😊 mi skoro imamo mjesec dana, baš nam je jako proletilo vrijeme, istina je što svi kažu sa prebrzo rastu.
    Kako čitam svaki dan sva nova iskustva s poroda baš se s nostalgijom sjetim dana kad je naša curka stigla ❤
    Još uvijek se jako borimo s dojenjem, ali ide na bolje.

• Lala27
    21. Siječanj 2020. 15:54

Pozdrav curke, čestitke svima koje su rodile, nisam sve ispratila, samo ovo zadnje i ne mogu vjerovati da su Lavica  i Lorija rodile na isti dan, uvijek ste nekako bile povezane i imala sam osjećaj da se privatno poznajete. Čestitam cure  ❤️

Sretno vama što čekate, da vam što bolje i brže prođe i da uživate sa svojim bebicama 😄

Mi smo dobro, stvarno uživamo, imam sreće pa sam dobila dobru bebu 😂 Ne plače, nije zahtjevan, samo nas malo muče grčevi, ali nije strašno kako zna biti. Lijep je kao lutka, nije što je moj 😂 Lijepo jede, dojenje nam ide, mada mi se prošle sedmice malo upalila lijeva dojka, boli baš, ali prošlo je za dan, dva, masirala sam, izmlazala. Čekamo lijepo vrijeme da šetamo 😊

DeeDee
    21. Siječanj 2020. 16:01

Lala27 bas mi je drago da si se javila. Super za dobru, nezahtjevnu i naravno lijepu 😛 bebu

Ti fali lista? Morat ćemo naći neku treću da preuzme uskoro pa ako si nostalgična i imaš viška vremena s dobrom bebom... 😂😂😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.