Cure ja oka nisam sklopila…cak mi dali apaurin al nula bodova. Prvo dosla neka sretnica rodit i u 45 minuta rodila (u predradjaoni sam) a onda cimerica dobila trudove i radili joj 3 puta ctg i nemozes spavat… da nadodam +850 stupnjeva u sobi a ne smijem nist piti…
Ionako krecem za pola sata sa klistirom i ostalim radostima pa sam odustala od spavanja,a bas se poveselila kao ubit cu oko nocas🙈
Beba samo ti pisi pozitivna iskustva;zene je uglavnom strah jer većinom cuju negativna…
Mikio imam ko LoSa izdajalicu,samo pohvale. Svaka cast ko rucno izdaja al spiskala sam 500kn na takve gluposti u zivotu da mi iskreno nije ni lipe zao…
Sretno Lavice! Mozes ti to :) 💪🏻💪🏻💪🏻
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lunica jesi ti sljedeca 😉💪
Cure, jal vasa djeca “lijepo pristojno” jedu ? 🙈😂
Mi smonakon nekih tjedan dana uspjeli izbacit sesirica, al nisu te moje bradavice skroz idealne. On kad krece treba mu par pokusaja da uhvati, a meni mlijeko cuuuuri 🙈. Pa mu tijekom dojenja bar nekoliko puta ispadne, pa dok se opet narihtamo.. jos uvijek nemre sam. Koristimo one podbratke inace bi ga morala presvlacit nakon svakog dojenja, a i ja si tetru uguram u potkosulju 🙈. Jel to postane bolje? Jel nauce oni? 😁
Tako je i moja na početku, znala sam se i rasplakati, jer nisam znala nariktati ju niti je ona znala primiti, pa se i zraka puno nagutala, jer kad napokon jadna ulovi, sva se uznemiri, pa halapljivo papa...
Sad je to sve prošlo.. Dizem ju pet puta da podrigne dok papa, jer sad znam da će bez problema nastaviti papati..
Prije sam bila sva u grcu i molila se da ne pusti dok se ne najede😂
Opusti se i sve će doći na svoje, pa ćete oboje uživati.. I suuper da si se riješila sesirica, tek sad će ti biti lako nahraniti bebicu🥰
Da vam javim da cekamo i Lorijinu bebicuuu🙏 prokrvarila je jutros i otisla u bolnicu, posteljica je nisko ocito jer je bebica udarila glavom u nju pa od tud krv i javila je da ju pripremaju za carski😁😁😇
Lunica jesi ti sljedeca 😉💪
Cure, jal vasa djeca “lijepo pristojno” jedu ? 🙈😂
Mi smonakon nekih tjedan dana uspjeli izbacit sesirica, al nisu te moje bradavice skroz idealne. On kad krece treba mu par pokusaja da uhvati, a meni mlijeko cuuuuri 🙈. Pa mu tijekom dojenja bar nekoliko puta ispadne, pa dok se opet narihtamo.. jos uvijek nemre sam. Koristimo one podbratke inace bi ga morala presvlacit nakon svakog dojenja, a i ja si tetru uguram u potkosulju 🙈. Jel to postane bolje? Jel nauce oni? 😁
Moj je dosad uvijek iz prve uhvatio i dok se ne najede ne bi pustao i sad od jucer tako zeza...kao da ju prvo cmace pa tek onda kasnije ju uhvati...a mlijeko na sve strane 😂 🙈🙉
I cini mi se da si me ti pitala za pedijatra..pise u otpusnom da idemo na k kontrolu za dva tjedna...mislim da je to zbog toga sto mu je falilo kalcija jer pise da mu daju vitamin k..tako da cemo sigurno one kapi dobiti.
Annika pojma nemam kak se zove...tu je u Domu zdravlja u Retfali..mislim da je Šimić..imam tamo papir sto je muz uzeo pa cu pogledati.
Lunica kod mene za sad nista, nema bolova za sad, al vecinu vremena od kad sam budna vegetiram pa vidit cemo.
DeeDee hehehe kopiramo se. Al vidis kako nam se poklapa sve zadnjih par dana. Mozda stvatno istovremeno budemo rađale. 😁
Mrgud citam ja beba pristojno jede i mislim si pa kako beba vec drzi pribor za jelo 🤪. A stvarno sam mutava dosla
Sretno Loriji! I ostalim curama drzim fige da se nesto pokrene 🥳🥳🤞🤞
Znaci dobro je imati u planu el.izdajalicu...ja cu poslat mm da ide kupit ako mi bude trebala, a vidim da oce. Da mu mogu mlijeko ostavit da ju nahrani, kad mama uspije zbrisat😅
Grizli proplakala s ovim priborom za jelo 🙈😂😂😂😂😂
Sretno Lorija 🤞💓💓💓
[/url
Nama isto u otpusnom pise da kod iskljucivo dojene djece ide k1d3. A dal netko zna do kad bi im to trebalo davati?
Kad odete na prvi pregled pedijatru, dr ce ti reci da li nastaviti k1d3 ili samo d3. To ovisi od dr do dr..
Jutro curke!
Sretno svima!
Lorija drzi se!🤗🥰
Lavica bi mogla sad vec izaci iz sale. Navijamo da je op.zahvat isao po planu🍀❤
Ja ujutro nemrem oci otvorit. Prvo se probudim prije 6 dat si injekciju, nakon toga zujim do cca pol 8 i onda zaspem ko klada...🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji