ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    21. Siječanj 2020. 05:45

Lavica mozda vec uzivas sa bebulincom 😘😍💖
    Samojed pa ne mogu vjerovat da ti se to desilo kod njih, oduvijek je ta bolnica slovila za najbolju i najbolje doktore. Uzas. Sad ces bit u bolnici bas samo za porodiljstvo pa se nadam da su rjecitiji, mada i njih hvale 🤷🏻‍♀️ al nikad se nezna. Sretnooo, da sve bude uzaludna panika i stres 😉

mrgud_zg
    21. Siječanj 2020. 05:50

Lavice sretno 🎉🎉🎉
    Nama evo 3. Dojenje kroz noc, mislim da mi to pada najteze od svega. Kak inace imam jipotireozu i hashimoto, uvijek mi je bilo bitno da odspavam prek noci. Sad se probudim na njegov plac a jedva oci otvorim 🙄
    Ja sam evo taman u 2 tj doma potrosila kutiju hippovog caja za dojenje koju sam dobila na poklon. Bas mi je fin. Nisam primjetila da bebi smeta.. 
    mikio tebi fkt svaka cast na upirnosti 💪 ja bi odustala vec 10 puta.. 🙈

Macutica
    21. Siječanj 2020. 05:56

Lavice sretno 🤞
    Jutro cure, jedva zaspala sinoc, iznad je rađaona i live prijenos, uh sto je tesko slusati kad se zene pate 😣
    A neke se uopce ne cuju, samo u jednom trenutku bebica 😌

21. Siječanj 2020. 07:23

Jutro! Lavice sretno! 
    Svaka cast curama koje se uspiju izdojit rucno no meni kap izađe, tako da je meni izdajalica spas. Moj mali popije dnevno oko 700 mL izdojenog mlijeka. Nema samse da bi to rucno bez pomagala izdojila.
    I da... obavezno treba koristiti kremu za bradavice i kad se izdajalica koristi. Meni najbolja ona najjeftinija iz dm-a, bolja je od 5× skuplje Aventove.
    Cajeve za dojile sam pila no pretala sam jer mi se cinilo da mali ima grceve od njih. Pila sam Hipp-ov, dm-ov i Mullerov. Svi imaju isti sastav. Pila sam i Majcine kapi koje su mi pomogle da potaknu produkciju mlijeka. 

annika
    21. Siječanj 2020. 07:28

Aventova električna- super je i nema različitih veličina, jedino ako vam ne paše onaj masažni jastučić možete iz kadulje naručiti deblji

[iimg]

• Stelle123
    21. Siječanj 2020. 07:38

Ja pijem hipov instant caj za dojenje i onaj u vrecicama. I mislim da poticu prdeckanje jer i ja imam problem s time konstantno. 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    21. Siječanj 2020. 07:59

Losa za kremu mislis da ti je najbolja dm-ova? Ona babylove neka mala tubica? Meni su tu preporucili da je isto sto i purelan samo jeftinije.
    Za caj mislim da je opet individualno, nekim bebicama smeta taj secer mozda, al opcenito koromac, anis i kim koji je u sastavu tih cajeva navodno pomaze za grceve. 

Lunica
    21. Siječanj 2020. 08:11

Grizli i Deedee kakvo je stanje kod vas ima li kontrakcija? Kod mene sve kao menstrualni bolovi naprijed i prema leđima ali nikako pravi trudovi da krenu🙊

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

DeeDee
    21. Siječanj 2020. 08:35

Ajme koliko stranica od sinoć, mislila da su bar 3 nove bebe došle a kad ono ništa 😁😁
    Lavice nadam se da se mazite već ❤️
    Beba i ostale cure hvala na lijepim željama 💓
    Grizli smiješno mi je kako se sad na kraju nas dvije pratimo u apsolutno svemu, ja bila na WC-u oko 3 i nisam mogla zaspati više kako mi je krulilo od gladi, doslovno prvi put u trudnoći hahah, jedva čekam sad se najesti 😁
    Lunica kod mene apsolutno ništa ali ja cijelu trudnoću spavam kao anđelić s jednim dizanjem na WC tako da ćemo vidjet sad kad napravim koji korak, još se izležavam ..

[/url

mrgud_zg
    21. Siječanj 2020. 08:37

Lunica jesi ti sljedeca 😉💪
    Cure, jal vasa djeca “lijepo pristojno” jedu ? 🙈😂
    Mi smonakon nekih tjedan dana uspjeli izbacit sesirica, al nisu te moje bradavice skroz idealne. On kad krece treba mu par pokusaja da uhvati, a meni mlijeko cuuuuri 🙈. Pa mu tijekom dojenja bar nekoliko puta ispadne, pa dok se opet narihtamo.. jos uvijek nemre sam. Koristimo one podbratke inace bi ga morala presvlacit nakon svakog dojenja, a i ja si tetru uguram u potkosulju 🙈. Jel to postane bolje? Jel nauce oni? 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.