Stelle nismo trebali ic u split (dr za kukove imamo cak tu) 🤣
Tako i ja njega oblacim skafander i tanki kombinezon ili debele hlace maica i jakna i naravno nigdje bez kape. Nevjerovatno mi je da neke mamice stavu u ono jaje bebu od 2 mj i setaju se po zraku s njim.
Pjenusavo moze bit od zraka a sluzavo od sline.
Meni on brutalno slini ko da ce mu sutra zub izbit
Imate kukove, a nemate pedijatra 🤔
Cili je danas razdrazljiv jos taj osip se siri i mozda svrbi, cini se da cemo opet morat do pedijatrice.
url=https://lilypie.com]
Nama je patronazna rekla da je to jer se najede zraka. I crvena mu je guza od toga. Pa taj dio matemo sa sudokremon. Sad ga dizem dok doji da podrigne jer je halapljivo poceo jest.
Moj nekako manje sise i bljuca bas usireno mlijeko. Al ok je na vagi.
url=https://lilypie.com]
Kuzim Lavice, nekako mi kad vidim tvoj termin zvuči ful rano, ali po tjednima i nije.. ma bit Ce to sve super 🖤
Tko zna ako nam je Sofie rodila?
I C1M4 i Sarita se vec već dulje vrijeme ne javljaju, ako nisam nešto preskočila.. cure je sve ok? :)
[/url
Samojed i PetraB znaci iste muke su nam. I ja sa jednom PetraB imam. Osjecaj da cu ponekad eksplodirat doslovce. Ko da se beba unutra upre svom snagom o kozu. Nemam niti jednu striju bar sto uspjevam vidit, al me jako svrbi koza.
Lavice 😍😍😍 super da znas sad kad ocekivat CR, drzat cemo fige da sve prodje uspjesno!
Simbalija a koliko je beba duga?
Thinkpink meni jucer recimo 3 put bili oni bljeskovi. Ja mislim da bioprognoza nije bas nesto jer puno ljudo se zali na tegob3 zadnja 2 dana. Iz kreveta se dizem tako kako si rekla, cak ni ne mogu drukcije nego samo tamo, al mislim da sam nesto istegl kad sam se dizala sa stolica u TA neki dan jer od onda me to boli, a stolice su one crvene niske nagnute za nazad pa bas mi tesko ustat bilo iz njih a morala sam se dizat vise puta. Ili to sto kažeš da trbuh raste ubrzano pa zateze.
Losa stalno da cu pitat pa zaboravim jesu tebe trazili ponavljanje ogtt sad nakon par mjeseci? Mozda si i pisala pa nisam popamtila.
DeeDee kužim,tako je meni bilo kad netlo rodi prije reda a oko mog termina je odmah me panika opere🙈🙈 PetraB bas jebate😂🙊
Hvala cure😘 Sad do pon imam vremena oblizat svakinkut stana za koji nisam znala da postoji😂
P.s. Grizli prijavljuje i ja glupe bljeskove zadnja dva dana. Prognoza i bioprognoza su za ubit se🙄
Grizli nisu... uopce me na Petrovoj nitko nije pitao za GD jer kad su mi tamo vadili krv ujutro mi bilo 4.1. Pitala sam svog foktora opce prakse pa mi je rekao da eventualno mogu imat inzulinsku rezistenciju ako mi je ujutro secer dobar i da nema potrebe me maltretirati
Jucer sam i ja imala zvijezdice ored ocima prilikom dizanja a nisam vise trudna
Samojed i PetraBznaci iste muke su nam. I ja sa jednom PetraB imam. Osjecaj da cu ponekad eksplodirat doslovce. Ko da se beba unutra upre svom snagom o kozu. Nemam niti jednu striju bar sto uspjevam vidit, al me jako svrbi koza.
Lavice😍😍😍 super da znas sad kad ocekivat CR, drzat cemo fige da sve prodje uspjesno!
Simbalijaa koliko je beba duga?
Thinkpinkmeni jucer recimo 3 put bili oni bljeskovi. Ja mislim da bioprognoza nije bas nesto jer puno ljudo se zali na tegob3 zadnja 2 dana. Iz kreveta se dizem tako kako si rekla, cak ni ne mogu drukcije nego samo tamo, al mislim da sam nesto istegl kad sam se dizala sa stolica u TA neki dan jer od onda me to boli, a stolice su one crvene niske nagnute za nazad pa bas mi tesko ustat bilo iz njih a morala sam se dizat vise puta. Ili to sto kažeš da trbuh raste ubrzano pa zateze.
Losa stalno da cu pitat pa zaboravim jesu tebe trazili ponavljanje ogtt sad nakon par mjeseci? Mozda si i pisala pa nisam popamtila.
Rodila se sa 50cm, u pon idemo na prvi pregled pa ćemo vidjeti koliko smo narasli, patronažna je samo izvaže svaki put ali je ne mjeri. A meni se previše migolji da bih je sama mogla izmjeriti 🙈 po odjeći bi rekla da nije puno narasla u svemu pliva, a ima i švedsku pelenu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija pitam jer se još dvoumim dal da idem kupiti sto 50 velicine ili ne. Tnx. Mislim da necu jer imam par dobica iz c&a i neke tutice sto mi izgeldaju manje, a valjda joj ostalo 56 ne bude bas preprevelilo.
Losa hvala za odgovor. Bas me zanima sta ce meni reci na kraju. Vidim da je jucer bio dan od bljeskova.
Cure koji dan u mjesecu dolazi naknada na rodiljnom - na zabu?
Simbalija pitam jer se još dvoumim dal da idem kupiti sto 50 velicine ili ne. Tnx. Mislim da necu jer imam par dobica iz c&a i neke tutice sto mi izgeldaju manje, a valjda joj ostalo 56 ne bude bas preprevelilo.
Losa hvala za odgovor. Bas me zanima sta ce meni reci na kraju. Vidim da je jucer bio dan od bljeskova.
Cure koji dan u mjesecu dolazi naknada na rodiljnom - na zabu?
Ja se nekako nadam 17.tom 🙈 kao i komplikacije...
A i mislim da sam negdje taj datum procitala🤔
Meni ovaj mjesec dolazi isplata komplikacija + par dana porodiljnog. Sjecam se da su neke pricale o povratu poreza od kompl.? Dal da se nadam tome, posto nisam dobila od firme bozicnicu🙈😂
Sortiraj odgovore
Najstariji