Grizli i Samojed evo me u istim problemima. Prvo kad se dizem iz lezeceg mi treba jedno deset koraka da donekle normalno mogu zakoracit a da to ne boli. A o hodanju i stajanju uopce necu pricat. Mene je cak zadnjih dana pocela uzasno pec koza na trbuhu, kao da je dosla do svoje granice rastezanja i sad jedino jos mogu puknut. I to ne u stilu strija jer je trbuh sav u strijama vec mjesecima nego bas da popuca. Mislim znam da nece al takav mi je osjecaj. Tako da ja to pripisujem tjednima trudnoce, iako sam ja tek na 32 al kak su dvije ja si racunam to kao vasih 37/38 tjedana pa vjerujem da je do njihovog pritiska to sad vec. A i kazem naocigled mi se spuatio trnuh tak da...🤞🏼 da mi u petak na pregledu i dalje sve bude zatvoreno kao do sad i da jos neka 3-4 tjedna ne moram u bolnicu pa da sve pripremim dragom i klincima. Ipak on ostaje s njih dvoje solo.
Grizli ja par puta spomenula vazektomiju kad me nazivcira da vidis kak prekrizi noge i zasuti 🤣🤣🤭🤭
url=https://lilypie.com][/url
Bas me zanima vase misljenje i kolko su vase bebe dobile do sad na kilazi. Mi smo izasli iz rodilista sa 3180, a prosli cetvrtak je imao 3560. Patronazna je rekla da je to premalo i da mu dajem svakih 2 sata po 100 ml ili dohrane ili svog mlijeka. Pokusala sam ga tak hraniti, al to je nemoguce. Nekad ga ne mogu probuditi i ne moze tolko pojesti.on ima oko 4-5 pokakanih pelena i 7-8 mokrih sto bi po onim smjernicama trebalo biti ok
Moja je rođena sa 3500 pala na 3150 pri izlasku, što je točno 10% porođajne pa sam se malo prepala. Ipak nisam davala dohranu jer je brzo napredovala u kilaži. Danas vagana ima 4300 🥰
Nosimo 56 broj, s tim da nam je malo i velik, beba ima veliki stomačić, ali nije duga.
Patronažna je rekla da je od pola kile za mjesec dana sasvim ok, a gornje granice nema na majčinom mlijeku jer ih se ne bi smjelo odbijati kad traže cicu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Što se tiče boje očiju mene ful zanima kakve će biti jer ja imam ful tamne skoro crne, a muž ful plave. Beba za sad ima tamnoplave, ali koliko sam shvatila većina beba se rađa sa takvom nijansom. Kada su se vašim promijenile?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Hej cure evo mene a turneje po bolnici. Ugl, na ctg ujutro pravilna stezanja maternice al nedovoljno "jaka", a i on je bio zivlji. Uzv, malo manje plodne vode al nista alarmantno,ima cca 3kg (2980),u ponedjeljak se opet javljam nanpregled i u utorak carski zakazan😱😱😱
Simbalija wow tvoja beba bas izvrsno napreduje 👌
Moj je roden s 3500, iz rodilista izasli s 3400 (4.dan). 9. Dan nam je bila patronazna i vagala ga i imao je 3650. U ponedjeljak je bila opet al nije nosila vagu nego je rekla da se javimo sljedeci tj pa cemo se dog koji dan ce doc. Ja sam nekak mislila da dodu bar svaki tj vagat ga, al ocito je ok i rjede pa cemo vidjet..
Mi smo jedva docekali ovo sunce i otisli u prvu setnju. Bas sam u soku kak je hladno u zagrebu 🙈 nisam ni ja danima bila vani 😂. Kak ih vi oblacite za van? Mi nemamo skafander al imam ono ful debelo medo odijelo plus kosara od kolica ima ko “gornju stranu” za zatvorit veci dio..
Ja ovdi na suncu pa mu oblacim skafander za u setnju, a ispod tanku pidjamu.
Ili deblju jaketu + dekicu. Bas voli bit u toplo lakse zaspe. A i ako ga eventualno moram dignit.
url=https://lilypie.com]
Hej cure evo mene a turneje po bolnici. Ugl, na ctg ujutro pravilna stezanja maternice al nedovoljno "jaka", a i on je bio zivlji. Uzv, malo manje plodne vode al nista alarmantno,ima cca 3kg (2980),u ponedjeljak se opet javljam nanpregled i u utorak carski zakazan😱😱😱
Ojojoj pa to je sad, ja sam zaboravila/izignorirala/nedozivjela da ces ti toliko preko reda 😮
Sretno 🤞🤞🤞
[/url
Tnx curke! U zadnje vrijeme su mi bas intenzinije te glavobolje. Tlak je u granicnim vrijednostima, nit oticem nit ikakvih drugih simptoma...To valjda kak se blizimo kraju...😱😱😱
Lavice ajme!!! Vec?!? Baš tooo...😱😱😱 Samo da prođe sve ok! 🙏🙏Sad kad znas tocan datum kakav je osjecaj? Da se znam pripremit psihicki za sljedeci pregled u srijedu😬😰🙈
Petra ti ko moja frendica🙃 Ona vec kod kolegice na rebru dogovorila vazektomiju, samo nikak da se pojave. Sva sreca za njega da zive 300km od zagreba😂😂😂. Bome svaka ti cast! To ti mogu napisat svaki put kad se javim. Treba sve to zdurat i zbehandlat u takvom stanju👌👏🤝
Pitala bi te ako nije problem vezano za blizanacke trudnoce. Frendica mi bas javila da je trudna i nosi blizance. Tek je 7tt. Navodno joj gin reko da postoji bas centar za pracenje blizanaca, al joj nista vise nije detaljnije objasnio. Pa rekoh da te priupitam...ti ziher znas i upucena si u sve...
Grizli bome ne znam zasto bi te tzv.trbusnjaci bolili ako ih nisi naprezala...mozda si se jako i naglo cimnula kad si se digla iz kreveta a dovoljan je samo trzaj u ovom stanju. Ne znam kak se dizes iz kreveta, ali je preporucljivo prvo na bok, spustit noge uz krevet pa tek onda sjest (ak sam dobro objasnila da me skuzis) ili postoji cak mogucnost da ti sad naglo raste busonja a time se šire i trbušnjaci pa da zbog toga bole...
Stelle ti si u splitu jel da? Ah ljubomorna sam ove godine na te tople zime. U zg minusi stigli, mraz i magla.
Lavice wow!! Pa imas datum 😁! Krece odbrojavanje! 😁
Zna li tko sto znaci kad kaki pjenusavo? Danas vec 2 takve obilne kakice.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji