Cestitke i Supergirl i Valentini!
Lorija da je bar od vina😂 Dobro sam dobro... hvala sto brines! Kako je maleni?P.s. jeste odlucili za ime??
E i Mikio da ne zaboravim...da probate najmanje pelene od nekog drugog proizvodjaca? Jer ne odgovara svaka pelena svakoj gradji bebice. Npr moja jenimala uvijek nekako izrazenu skembicu i neke pelene bi joj tu pustale oko trbuha kolko god ja stisnula...
I evoo nas, duga 49cm i teska 3300 💓 i veeeelika je maza 😊dok mama ceska je mir ali i protest kad prestane 😂💪 Znaci u pola 4 ispada cep, odlazi voda i pocinju odmah trudovi na 5 min. U pola pet dolazimo u bolnicu sa tri cm, do sedam setnja i tad ulazimo u box i krecu gogantski trudovi do 110! Kunem ludim i dobivam epi tek u 9 ali i drip. Epi je zaaaakon a teta koja ju daje andeo 😂💓 I tad smo na 5,5cm. U 12 sok, i dalje na 5,5 a malenoj padaju otkucaji. Zaustavljaju drip opet pustaju epi i jos nes i za pol sata na 7cm. Jos spol sata kasnije na 9cm i tu staje otvaranje. ona visoko u busi sa losim otkucajima, vade joj krv iz glave jedno pet puta kroz podne, opet vracaju drip i kad je doslo do crvenog hitan carski pod ful uspavljivanjem. Sad smo obje super ali ce nocas bit kod njih da se odmorim! I da, svi su super ljubazni! 💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
I Tonkice ja sam ti jos u sobi za oporavak ali su nam otvorena vrata
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
I evoo nas, duga 49cm i teska 3300 💓 i veeeelika je maza 😊dok mama ceska je mir ali i protest kad prestane 😂💪 Znaci u pola 4 ispada cep, odlazi voda i pocinju odmah trudovi na 5 min. U pola pet dolazimo u bolnicu sa tri cm, do sedam setnja i tad ulazimo u box i krecu gogantski trudovi do 110! Kunem ludim i dobivam epi tek u 9 ali i drip. Epi je zaaaakon a teta koja ju daje andeo 😂💓 I tad smo na 5,5cm. U 12 sok, i dalje na 5,5 a malenoj padaju otkucaji. Zaustavljaju drip opet pustaju epi i jos nes i za pol sata na 7cm. Jos spol sata kasnije na 9cm i tu staje otvaranje. ona visoko u busi sa losim otkucajima, vade joj krv iz glave jedno pet puta kroz podne, opet vracaju drip i kad je doslo do crvenog hitan carski pod ful uspavljivanjem. Sad smo obje super ali ce nocas bit kod njih da se odmorim! I da, svi su super ljubazni! 💓
Čestitam ❤️❤️ brz oporavak ti želim, uzivaj sa svojom bebicom 😍❤️
Uf, neka ste dobro obje💓🙏čestitam od srca i brzi oporavak
Oho... Nema me cijelo popodne i odmah za tri bebice saznam 🤭
Supergirl, Valentina i Hrabrica cestitam od ❤️.
Da, bas puno carskih 🤔... Ja sam isto mislila da je to onak kad je bas, bas hica neka ili panika, al dosta je krenulo prirodno pa zavrsile na carskom, bas sam se iznenadila. 🤷🏻♀️
Evo danas me opet opalilo da sam stvarno pri kraju jer me endokrinologica narucila NAKON poroda da se javim 🙈... Uf, dobro... A kad sam izgovorila da sam danas 31+1...kud prije?!
url=https://lilypie.com][/url
Uuuu Hrabrica bas si se izmucila Al ajde cini mi se da ti je epid malo ipak pomogla.. E te bebe se znaju tako visoko drzati.. Puno puta sam cula takvu situaciju.. Nesto se ocito nije poklopilo za prirodni porod.. A kad im otkucaj padnu nema vise kockanja...carski i gotovo... Najvažnije je da ste obje dobro i sada uzivajte... Mazite se i odmorite.. 💞💞💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Supergirl, Valentina(mada ne znam tko je🙈) iii Hrabrice cestitkee!! 🥳🥳💟💟
Zao mi je sto je na kraju ispao hitan carski, al jbg glavno da je sve okej sada :) brz oporavak zelim!
Jutro. Sretno danas ako ima tko pregled. Ta lista nam se izgubila 🤣🤣🤣
Cestitke.mamicama.i novimbebicama 💙♥️
Mi.imamo sutra pregled.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji