C1M4 nistaaaaa, nista se ne pokreceeeee, luda sam vise. Bas ne zeli ovaj mali van 🤭🤭
Lorena zvuci obecavajuce, brzo ce to 💪💪🤞🤞
Tonkice cemo se mijenjat, ja svaki dan imam neke nove simptome tek toliko da mali zeza😂😂 ja sam bas bila uvjerena da ce se to pokrenut ono kako si bila u bolnici i stalno citam, ali vidim ne da se mali jos😜
Lobi, Hani, Samonezelje iskrene čestitke!!! ♥️
Lorena sretno, brzo će to, skupljaj snagu 😊
Drugim curama sretno ako je nešto počelo!
Što se tiče čaja od maline, ja sam pila šalicu od 33.tjedna, kad sam ušla u 37.sam došle do litre na dan i jela sam datulje svaki dan. Sama sam se otvorila 3-4cm, a na dripu za nekih tri sata potpuno. Drip je išao jer je plodna voda bila mekonijska pa je bilo nužno ubrzati.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ja kad se sjetim mene su odma na drip kad sam bila tipa 2cm jer se nisam otvarala od tipa 2 u noci do 11 ujutro.... a sve to prodje i dodju neke nove muke 😅
Ja kad se sjetim mene su odma na drip kad sam bila tipa 2cm jer se nisam otvarala od tipa 2 u noci do 11 ujutro…. a sve to prodje i dodju neke nove muke 😅
i nemaš više mira idućih 20-30 godina
Što se tiče čaja od maline, ja sam pila šalicu od 33.tjedna, kad sam ušla u 37.sam došle do litre na dan i jela sam datulje svaki dan. Sama sam se otvorila 3-4cm, a na dripu za nekih tri sata potpuno. Drip je išao jer je plodna voda bila mekonijska pa je bilo nužno ubrzati.
Pila si bas caj od maline ili caj od lista maline? Vidjela sam da se prodaje posebno to dvoje pa reko koje je kod tebe djelovalo? haha
Ja kad se sjetim mene su odma na drip kad sam bila tipa 2cm jer se nisam otvarala od tipa 2 u noci do 11 ujutro…. a sve to prodje i dodju neke nove muke 😅
i nemaš više mira idućih 20-30 godina
Najbolje mi je kad neki kazu 18😂 reko ja imam 23 pa eno moja mama jos nema mira sa mnom, stalno sam joj tamo😂😂😂
Lorena,jesi trazila bar nesto protiv bolova? Ako baš ne daju epiduralnu barem da ti spice spasmex??
Cima ne kaki (seri)da ti tak moram rec,pitala sam neki
dan za tebe! Joj pazi s tim tlakom... drzim fige da ti s porodom sve te boljke odu!
Lorija... ma ne znam sta bi ti rekla. Sklona sam pretjeranom razmisljanju l da, pocelo me bit frka... kako ti s iscjetkom?
Grizli iskreno, vrtic ti prva tri mj ne treba...di ih stavis tamo rastu😂
Pila si bas caj od maline ili caj od lista maline? Vidjela sam da se prodaje posebno to dvoje pa reko koje je kod tebe djelovalo? haha
List maline 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Zaboravila napisat Samonezelje cestitam!
Lavice ma taj vrtic ce mi biti u dnevnom boravku da beba nije stalno u kreveticu u sobi, a imam neki koji je na početku visoko ppstavljena podnica pa se spusta kako djete raste. Kauc nam je vise nagnuto sjediste, a fortelja je ona za ljuljanje bas jako nagnuta pa mi ni jedno nije bas da bi na tome legla bebu. Tako d au pocetku ce sluziti za bebili da bude u tome dok sam ja u fotelji ili eventualno u kuhinji.
Sortiraj odgovore
Najstariji