ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    04. Siječanj 2020. 12:32

Cima to ti tlak od straha pao i ne diže se  Neka bitno da je sad normalan..nije se s njime za zezati.
    Kako bole trudovi? Dolje, gore ili cijeli trbuh? Svako toliko me nekak stisne al ne dolje nego odozgo prema dolje. Znam da je neka rekla i da od leđa kreću... vjerovatno su pripremna stezanja kod mene...baš ću vidjet hoće prestati dok legnem, samo da ručak završim xD 
    I od jučer sam valjda 5 puta bila na wc-u...toliko u zadnje vrijeme ne odem u mjesec dana  Def. se priprema za izlazak 

MaRe
    04. Siječanj 2020. 12:35

Lorena94

mala.le.90.

Lorena, i ja sam do zadnje tipkala s obitelji, podsjecas me sad na moj porod, hhh…a vidit ces kad sastavi, nece ti past napamet pisat🤣🤦‍♀️
    Mikio, moja frendica isto imala mastitis, al kaze treba joj 2 sata na izdajalicu pa i dalje doji…drzim fige da bude ok!

Sad me zašarafilo, da su mi suze pofrcale, a imam stvarno visok prag tolerancije na bol. Dr ima nekog u ambulanti, valjda će me sad brzo porodit, počela sam i krvarit..

Live ko i Jaivanpa :) možeš ti to...sretno!!

mala.le.90.
    04. Siječanj 2020. 12:36

Lorena94

mala.le.90.

Lorena, i ja sam do zadnje tipkala s obitelji, podsjecas me sad na moj porod, hhh…a vidit ces kad sastavi, nece ti past napamet pisat🤣🤦‍♀️
    Mikio, moja frendica isto imala mastitis, al kaze treba joj 2 sata na izdajalicu pa i dalje doji…drzim fige da bude ok!

Sad me zašarafilo, da su mi suze pofrcale, a imam stvarno visok prag tolerancije na bol. Dr ima nekog u ambulanti, valjda će me sad brzo porodit, počela sam i krvarit..

Ako sam dobro ubrala, sve je krenulo, ali nisi bas puno otvorena? Mene su stavili na drip kad sam dosla na 5 prstiju. Ako te induciraju, nemoj se plasiti, to ti ubrzava porod. Boli svakako, budi hrabra i samo slusaj upute za disanje, tako ces sebi skratit muke a osoblju posao. Sretno!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lorena94
    04. Siječanj 2020. 12:42

Ne znam zašto mene ne stave na drip, ne znam jel me više boli naprijed di su jajnici ili trtica i donji dio leđa 😤😲😣😥 

Damnarexx 🌺
    04. Siječanj 2020. 12:47

Lorena samo hrabro  i uskoro se mazis sa svojim sincicem 🥳🥳💪💪💪👶🏻

C1M4
    04. Siječanj 2020. 12:48

Tonkice🤗🤗 kakva je situacija kod tebe, pokrece li se ista?😁
    Mare da, moguce😂 a bili smo to za blagdane kod moje mame i sad smo se vratili u Zg doma, kako sam tu tako je i tlak super pa sam se zezala reko to mi je bio visok jer sam bila s mamom cijelo vrijeme😂

Grizli
    04. Siječanj 2020. 12:50

Lorena 💪💪💪💪
    Cima drago mi je da si se javila. 🤞 Da tlak bude ok! 
    Mare sretno ako su krenuli trudici. 
    Jao koliko iscekivanja imamo ovih dana! Odmah me uzbudjenje sustigne! Inace bor bi najradje drzala do Uskrsa, al sad vec 2 dana govorim da bi ga sutra morali maknut i napokon montirat u taj dio vrtic za gospodicnu jer mi samo to jos ostalo za sloziti. Bas me ponesu ove situacije s vama... Isla potraziti i Dianatal gel sad na Njuskalu. 🙈 Ako ne budu htjeli ga koristiti proslijedim dalje zar ne? Ako ima koja od vas koje ste rodile da joj je ostalo otkupljujem 😉. 

C1M4
    04. Siječanj 2020. 12:51

MaRe

Cima to ti tlak od straha pao i ne diže seNeka bitno da je sad normalan..nije se s njime za zezati.
    Kako bole trudovi? Dolje, gore ili cijeli trbuh? Svako toliko me nekak stisne al ne dolje nego odozgo prema dolje. Znam da je neka rekla i da od leđa kreću… vjerovatno su pripremna stezanja kod mene…baš ću vidjet hoće prestati dok legnem, samo da ručak završim xD
    I od jučer sam valjda 5 puta bila na wc-u…toliko u zadnje vrijeme ne odem u mjesec danaDef. se priprema za izlazak

Cula sam da kod nekih boli dolje trbuh kao jaki menst. grcevi, kod nekih je bol isla od leda prema trbuhu, a kod nekih se maternica grcila odozgo prema dolje tako sa je sve moguce i moze bit da se beba priprema za van😁😁

mala.le.90.
    04. Siječanj 2020. 12:51

MaRe

Cima to ti tlak od straha pao i ne diže seNeka bitno da je sad normalan..nije se s njime za zezati.
    Kako bole trudovi? Dolje, gore ili cijeli trbuh? Svako toliko me nekak stisne al ne dolje nego odozgo prema dolje. Znam da je neka rekla i da od leđa kreću… vjerovatno su pripremna stezanja kod mene…baš ću vidjet hoće prestati dok legnem, samo da ručak završim xD
    I od jučer sam valjda 5 puta bila na wc-u…toliko u zadnje vrijeme ne odem u mjesec danaDef. se priprema za izlazak

Kako bole trudovi, eeh.. ja ne znam to opisat hhh osim da je to strasan pritisak na trbuh, mislis da ce ti sve dole popucat i eksplodirat, a bome bole te i ruke jer ih stisces od bolova, imas drsku na stolu koja je za to predvidjena...
    Ovisno koliko cesto trudovi nailaze, pred kraj je najintezivnije, ali jednostavno to morate izdrzat, nema nazad, samo jako i izac ce!!
    Ponesite vodu sa sobom...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lorena94
    04. Siječanj 2020. 13:00

Rekli su mi sad 6 prstiju otvorena još malo da budem u sobi pa rađaona. A mene toliko boli da se tresem kad počne trud, a fala Bogu sad su svake 2-3 min 😣😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.