ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    31. Prosinac 2019. 15:23

Lavica27

Hej curke! Lorija tako mi je drago sto si se javila i luda si sto si mislila da bi pokvarila ozracje,samo bi dobila sto baba koje vibraju za vas ❤ Cuvaj se molim te jos malo i na sigurnom smo😘
    Mikio ja sam dobila od frendice i Medela jastucice ti su uvjerljivo najveci i najbolji bili,ne znam gdje ih ima za kupiti. Tommee Tippee uvoznik ti je Fun Baby firma,imaju mislim trgovinu u Badalicevoj i preko weba mozes kupiti,cesto budu popusti.
    Netko je pitao za usce, ako je unutarnje usce skroz otvoreno (kao kod tebe znaci da nema cerviksa vise),dalje se sad vanjsko usce otvara do 10 prstiju i bum beba van😁 Sretno!!
    Gdje nam je Mrgud??
    Grizli te bljeskove sam ja imala u prvoj T, inace patim od migrene s aurom koja se u trudnoci pogorsava (prethode joj ti trnci), sad mi je ok ali su me pred termin zbog tog (uz poviseni tlak i otok) ostavili i inducirali jer je slicno simptomima preklampsije. Dok ne natices i nemas visok tlak mislim bema brige. Drugo stanje u punom smislu te rijeci🙈
    Sorkac sve sam zaboravila drugo🙈🙈🙈

ja pitala za usce i tnx na objasnjenju! 😁 rekla je doc da uveselim muza danas i da se uhvatmo akcije i probamo izazvat trudove 🙈😂 Ne pamtim da se ikad toliko veselio doceku kod kuce 😂🙈

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Točkica37
    31. Prosinac 2019. 15:27

Grizli

Lorija bas mi je drago da si se javila. Drzim sve placeve da izdrzite sto duze u komadu.
    Evo mene opet uhvatili bljeskovi. Sad se vec pocinjem brinut. Mjerila sa fetal doplerom sebi otkucaje i na 99-110 su prosjecno, al cim narastu preko 120 pogorsaju se ti bljeskovi. Danas su mi kao u lijevom dijelu vidnog polja, u subotu bili u desnom. Al danas nema vrtoglavice niti osjecaja slabosti danas. I bebi sam mjerila otkucaje uredni 130-142. Morat xu opet se zaliti gin na to.

Ja sam u prosloj imala bljeskove. Prvo kao munjica ispred oka a onda nestane pola slike. Trajalo je cca pola sata i prestalo. Tlak bio ok, bila cak i kod retinologa, secer mi je isto bio pod kontrolom uglavnom tak da uopce nismo otkrili sto je to bilo. 
    Proslo cca 3do6 mj od poroda.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    31. Prosinac 2019. 15:28

Meni je cervix 27mm pa je rekao da cu kakti ranije... 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Hrabrica
    31. Prosinac 2019. 15:29

Grizli

Marene ne meni nisu zvijezdice meni bas zamucen vid bude skroz i ko da gledam u svijetlo.
    Hrabriceznaci normala sve. 😳 Jos jedna car me sustigla. Ponekad imam osjecaj sta sve odjednom m3 uhvatilo, al sad vidim da zapravo meni se sve javlja tek sad pred sam kraj a vama nekima dosta ranije.
    Thinkpink odustala od vozenja vec nekih 15 dana. Bas mi tesko dodje ne voziti nego kad sam negdje sama di god da krenem umorim se pa mi najcesce auto daleko, a ovako kad je mm samnom fino onda on mene iskrca di trebam, nosi stvari, ceka red jer 99.8% ljudi ne bi pustilo valjda ni vlastite kceri s trbuhom preko reda.
    Ovo za porast grama bebe to je nesto malo cini mi se ili moja raste abnormalno na tjedan. Ja dobivam ravnih 300 gr tjedno. 😁
    Drago mi je cure da su pregledi dobro prosli. Meni na zadnjem nis nije rekla za cervix koliko je, samo da sam zatvorena, a mislim da nije ni htjela gledat sa sondom posto je bebi glavu dotakla cim je prstima vaginalno me pregledavala.
    Lavice ja inace nemam nikakve migrene pa mi je ovo bas neobicno sve skupa. Za sad se drzim one da je zbog trudnoce i nadam se da je to tod toga.
    Lorena nama su na tecaju rekli da se beba pred kraj slabije giba i osjeca. Prvo nemaju bas mjesta a i plodne je puno manje, a pripremaju se bebe i za porod. To su nas zezale da je zatisje pred buru. Pa moze biti da je to od toga.

ma da, pa tijelo se priprema kroz cijelu trudnocu za taj finish samo mi ne gledamo to tako.. zato i imamo te "slatke" muke 🙂 ti zapravo imas srece da kod tebe tegobice dodu kasnije ali mi smo zene i sta je to za nas 😁💪

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Damnarexx 🌺
    31. Prosinac 2019. 16:20

Točkica37

Meni je cervix 27mm pa je rekao da cu kakti ranije…

Sta sam ja jedina ovdje zacementirana 🤔 🤷
    u 33tt+2 cerviks 40mm. 
    Iduci tj idem u TA pa cemo vidjet jel se skratio sta..bilo bi pozeljno da je 😅😅

mala.le.90.
    31. Prosinac 2019. 16:28

Lorena moj se pred porod toliko umirio da mu na 3 ctga u danu skoro pa nisu nasli otkucaje, dakle, beba se umiri pred porod...koliko god su mi digli paniku, toliko je sve bilo u redu...ne brini, to je normalno...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lorena94
    31. Prosinac 2019. 17:22

Curke hvala vam puno, malo ste me umirile! Evo prije koju min me je toliko našutirao ispod rebra da zvijezde vidim 😂😂😂 a i sve me živo boli, samo mi nije jasno zašto sam zatvorena 🙄

Lavica27
    31. Prosinac 2019. 17:34

Lorena malo me zbunjujes? Jel nemas ti dva termina,4. I 24.1.? Mozes bit totalka zabetonirana danas u 18h u 22h ti moze puknut vodenjak.. ne razbijaj glavu s tim...

MaRe
    31. Prosinac 2019. 18:17

damnarexx

Točkica37

Meni je cervix 27mm pa je rekao da cu kakti ranije…

Sta sam ja jedina ovdje zacementirana 🤔 🤷
    u 33tt+2 cerviks 40mm.
    Iduci tj idem u TA pa cemo vidjet jel se skratio sta..bilo bi pozeljno da je 😅😅

Ja pojma nemam kakvo je kod mene stanje jer me nijedna dr nije gledala dolje od kolovoza xD Sad u čet/pet kad odem u TA će me gledati pa ću saznati. 
    Hrabrice go girl  

Lorena94
    31. Prosinac 2019. 18:18

Lavica27

Lorena malo me zbunjujes? Jel nemas ti dva termina,4. I 24.1.? Mozes bit totalka zabetonirana danas u 18h u 22h ti moze puknut vodenjak.. ne razbijaj glavu s tim…

Imam 2 termina, al danas je i moja preko HZZOa dr rekla da je tu između 4.1-11.1. Po njenom uzvu 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.