Hej curke! Lorija tako mi je drago sto si se javila i luda si sto si mislila da bi pokvarila ozracje,samo bi dobila sto baba koje vibraju za vas ❤ Cuvaj se molim te jos malo i na sigurnom smo😘
Mikio ja sam dobila od frendice i Medela jastucice ti su uvjerljivo najveci i najbolji bili,ne znam gdje ih ima za kupiti. Tommee Tippee uvoznik ti je Fun Baby firma,imaju mislim trgovinu u Badalicevoj i preko weba mozes kupiti,cesto budu popusti.
Netko je pitao za usce, ako je unutarnje usce skroz otvoreno (kao kod tebe znaci da nema cerviksa vise),dalje se sad vanjsko usce otvara do 10 prstiju i bum beba van😁 Sretno!!
Gdje nam je Mrgud??
Grizli te bljeskove sam ja imala u prvoj T, inace patim od migrene s aurom koja se u trudnoci pogorsava (prethode joj ti trnci), sad mi je ok ali su me pred termin zbog tog (uz poviseni tlak i otok) ostavili i inducirali jer je slicno simptomima preklampsije. Dok ne natices i nemas visok tlak mislim bema brige. Drugo stanje u punom smislu te rijeci🙈
Sorkac sve sam zaboravila drugo🙈🙈🙈
Think,kolko mm ti je cerviks? Moj je prošli tj bio 31mm. Mali s 34tt 2400gr😁
Cervix 39mm, T oblika, zatvoren
Bome tvoj je napredniji😄
Rekla je bas za kilazu da do termina sada dobivaju prosječno 200gr tjedno, a u terminu oko 100gr. Ja se na sljedecem pregledu dogovaram za datum carskog. Si ti dobila termin za carski?
Curke mi smo sad u 39 tjednu, danas i jučer koda beba slabije udara, mislim osjetim i sve ali nešto slabije.. Jel to ok ili da furam na hitnu?
Joooj hvala vam cure punooo ❤❤❤
Zaista pozitivno zracite.
Lezim i jedem ☺ jucer sam bila na kontroli kod svog doktora,rekao je da je sve u redu cak mi je rekao da mogu na vaginalni porod. Blago moje tezi 2,670g 🙈 brojin dane do 37tt jer mi taj tjedan ulijeva povjerenje za moju psihu i kretanje.
Thinki meka mi je full stolica,cak sam imala i proljev kad san izasla iz bolnice. Mislim zahvaljujuci malcu i jaslicama! Rogove dobijem cim pomislim na jaslice.
Tonkice i moj sljedeci pregled je 13.1. 😁
Curke mi smo sad u 39 tjednu, danas i jučer koda beba slabije udara, mislim osjetim i sve ali nešto slabije.. Jel to ok ili da furam na hitnu?
Ma oni se malo smire pred porod. Nista strasno. Ja ne bi na hitnu zbog toga.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Meni sad bas pred kraj pase pilates lopta. U dechatlonu je 60 kn. Super je.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cervix 39mm, T oblika, zatvoren
Bome tvoj je napredniji😄
Rekla je bas za kilazu da do termina sada dobivaju prosječno 200gr tjedno, a u terminu oko 100gr. Ja se na sljedecem pregledu dogovaram za datum carskog. Si ti dobila termin za carski?
A citam do 36.tt je 30-35mm normalno. Nisam,sestra mu je donijela biljeznicu da zapise termin pa je rekao da ce u 1.mj zapisat. Idem u petak k njemu pa pretpostavljam da cemo se tad dogovoriti. Rekao je sa 38tt, racunam znaci cca nekad od 20.1. Ako se malom ne zuri prije...
Mare ne ne meni nisu zvijezdice meni bas zamucen vid bude skroz i ko da gledam u svijetlo.
Hrabrice znaci normala sve. 😳 Jos jedna car me sustigla. Ponekad imam osjecaj sta sve odjednom m3 uhvatilo, al sad vidim da zapravo meni se sve javlja tek sad pred sam kraj a vama nekima dosta ranije.
Thinkpink odustala od vozenja vec nekih 15 dana. Bas mi tesko dodje ne voziti nego kad sam negdje sama di god da krenem umorim se pa mi najcesce auto daleko, a ovako kad je mm samnom fino onda on mene iskrca di trebam, nosi stvari, ceka red jer 99.8% ljudi ne bi pustilo valjda ni vlastite kceri s trbuhom preko reda.
Ovo za porast grama bebe to je nesto malo cini mi se ili moja raste abnormalno na tjedan. Ja dobivam ravnih 300 gr tjedno. 😁
Drago mi je cure da su pregledi dobro prosli. Meni na zadnjem nis nije rekla za cervix koliko je, samo da sam zatvorena, a mislim da nije ni htjela gledat sa sondom posto je bebi glavu dotakla cim je prstima vaginalno me pregledavala.
Lavice ja inace nemam nikakve migrene pa mi je ovo bas neobicno sve skupa. Za sad se drzim one da je zbog trudnoce i nadam se da je to tod toga.
Lorena nama su na tecaju rekli da se beba pred kraj slabije giba i osjeca. Prvo nemaju bas mjesta a i plodne je puno manje, a pripremaju se bebe i za porod. To su nas zezale da je zatisje pred buru. Pa moze biti da je to od toga.
Juno drz se, držim fige da sve bude ok
Kliv čestitke od srca
Lorija, bas si falila i drago mi je da je situacija bolja.
za osječku bolnicu- trebate ponijeti podloge za bebu a za sebe ne trebate, imate tamo.
MaRe pitala si me za velike klince- pomažu super, pogotovo cura, a sin je preuzbuđen cijelo vrijeme
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji