ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    25. Prosinac 2019. 18:17

Grizli

DeeDee bebi je bolje da se sto vise vozi u lezecem polozaju ne u tom polusjedecem kao sto je u jajetu. Tako da ne moras lupovat jaje za kolica jer to je samo nas komoditet. Beba nezna da jaja mogu na kolica pa nece ni saznat da nemate tu opciju nego ce se nauciti da s eiz njega vadi i smjesta u kosaru sto je za bebu bolje. 😉

Odlično 😊😊😊

[/url

MaRe
    25. Prosinac 2019. 19:45

annika

Drage moje, sretan Božić svima koji slave
    Stigla sam vas letimično pročitati. Mi smo još u bolnici, Matija je prvo imao neku laganu temp- crp mu je sa 16 danas pao na 6 što je ok ( kaže dr vjerovatno se malo šokirao dolaskom na svijet a bio je jako, jako plav) ali zato je od jučer na sunčanju. Meni je u bolnuci skroz super, ja sam otpuštena kući ali ostajem tu zbog Matije. Rana me za razliku od epiziotomija u prošlim trudnocama, stvarno nešto ne boli. Prsa su mi buknula pa ih je sestra masirala- sve sam zvijezde brojala. Malo se izdajam, malo on sisa i tako. Skuhano, oprano, dok je na sunčanju stignem i odspavati.

🤞 da što prije bude otpušten iz bolnice...siroce sokirao se kako je brzo stigao 😊
    Nadam da ste sve odmorile danas..mi smo bili kod mojih na rucku pa kod njegovih i onda doma odmarat i sve 4 u zrak 🙂 a sutra mislim da neću iz pidzame izaci 😁

Aristea
    25. Prosinac 2019. 21:09

Drage curke! Sretan i blagoslovljen Božić vama i vasim obiteljicama :) želim vam svima najviše zdravlja, sreće i ljubavi! 🎄🤶🎅🦌⛄ 

Neznam jel koja rodila ali ako je cestitam od srca svima koje jesu. Ne stignem procitati sto pisete, ali mislim na vas. Zelim vam sto manje tegoba, a vise dobrog stanja. Cuvajte se ❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Juno
    25. Prosinac 2019. 21:13

Sretan Božić svima koje slave.
    Meni trbuh doslovce u jednom danu tako buknuo i to najviše iznad pupka, proširio se za sigurno 10 cm, a curka se valjda ispružila kad iako je stalno glavica bila jako nisko, sad je još niže da ne mogu ni hodati, a kamoli sjediti. Imam osjećaj da joj glavu gnječim kad sjednem i sve zvijezde vidim kako me boli. A "gospođa" dolje je tako sva naotekla da se ne mogu ni obrisati dolje nakon piškanja.
    Lavica27 već dvije noći se "čistim" po 2-3puta na wc-u i brojim razmake među kontrakcijama a onda se sve smiri.
    Danas mi nećakinja koja je tu iz Kanade u posjeti kaže:"Ujna, jer ti znaš da sam bila tu i kad se L..... rodila(moja srednja)? Baš bih voljela biti tu kad se bebica rodi." A mm kaže da ne može jer je ona tu samo dva tjedna. Mislim da on nije spreman i stalno nešto izmišlja razloge zašto da još ne rodim kao da to ide po narudžbi🤭. 

Juno
    25. Prosinac 2019. 21:22

I da. Jučer navečer složili mi hobotnicu s krumpirima pečeno u roli i popijem si pola deci bijelog vina, a alkohol nisam okusila cijelu trudnoću ni gutljaj. idem redovno izmjeriti tlak, kad ono 170/110.Koma. Ja se nakljukala tabletama za tlak i normabelom i velim mm da mi spakira ruksak pa ako mi za pola sata-sat vremena se malo ne spusti, idemo na odjel. I spustio se na 150 pa začas na 135, tako da sam ostala doma. Uglavnom, usrali se oboje. Kaže on:nema alkohola više za tebe🤭. 

Omerta
    25. Prosinac 2019. 22:35

annika

Cure, jel može brzinska pomoć? Znam da ste pisale o tome, koja bočica ima sisač najsličniji bradavici i koja električna izdajalicu je najbolja? 

Ja sam cula da je Mimijumi nekako najslicnija! Bila je do nedavno u Bipi 30% snizena.. inace skoro 200kn ako se ne varam? 🤔 Za izdajalicu nisam ziher.

Sretan Božić svima, malima i velikima! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lunica
    25. Prosinac 2019. 23:28

Sretan Božić svima 🌲🌲🌲

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

PetraB
    26. Prosinac 2019. 00:44

Sretan Bozic zenske 🎅🦌🥂⛄🎄
    Kako je lijepo biti doma 🤩
    Stigli maloprije s obiteljskog tradicionalnog druzenja i nemrem mrdnut s kauca trenutno. Jucer bila svekrva i prespavala...🙈 Ja neke ljude stvarno ne kuzim... Cijelo vrijeme se smijala kak se tesko krecem i kak sam sve sporija. Mm radio vanilin kiflice (zezancija s frendicom neka) i stalno je ponavljala kak on i pece kolace...jbt imam rane po jeziku koliko sam ga grizla da joj ne odbrusim da je to naucio jos dok je s njom zivio jer ona u ovih 18 god koliko smo mi skupa nije ispekla niti jedan kolac 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️. Sad je on jadan jer eto ja sam troma i spora pa mora on neke stvari...🙄... Bas me nekad izbaci iz takta... A da ne kazem da jedan tanjur nije iza sebe odnijela sa stola, kamoli nesto drugo... Al iscudjavanje kako mi je tesko i kako cu ja to do kraja mi je stvarno islo na zivce 😅
    Sutra je plan laganini.
    Idem vas citati jer nisam danas nis popratila. 🤗

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    26. Prosinac 2019. 02:52

Juno ma to je od hobotnice 😁 Tvoj muz kao i moj kad kazem da danas mogu rodit...samo ponavlja da nije jos 11.1. 😂😂
    Petra svekrvu ti bolje izgubit nego naći...nemas dosta jos ti ona fali i umjesto da pomogne jos podhebava...moja mog jos tjera da radi nešto umjesto mene a ne da ga žali 😁 Neki dan sam prala suđe dok je zvala pa je rekla da sam to mužu trebala ostaviti jer je rekao da mi ne treba perilica 😂😂
    Mikio za e gradane nam treba taj neki citac kartice?Sad imamo oboje nove osobne tak da mislim da cemo i mi to tako kad bude vrijeme.

Grizli
    26. Prosinac 2019. 08:09

Jutro! I jesmo prezivjele? Vidim nema bozicnih bebana al ima kakvih naznaka kojoj danas?
    Juno moj kad je u uto cuo da je beba nisko i da bi mogla roditi ranije vec 2 dana napinje da si ja ipak spakujem torbe jer on ce sigurno nesto krivo. I da izjavio je on ce i sebi spakirat tprbu sa pidzamom, rezervnom robom, hranom i vodom. 😂
    Sinoc kazem da me sve steze i boli kao nikad (naravno jer sam se prezderala ko prasica), a on problijedio da su me trudovi uhvatili. I izjavi a kako cemo mi znat dal ti imas trudove ili te to beba udara. 🙈 Reko ti nikako, al ja mislim da bi ipak trebala skuziti. 
    PetraB ma jel ti doslo da svekrvi pokazes lagano srednji prst. Mislim da bi ja bez pardona pa nek se i uvrijedi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.