ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    25. Prosinac 2019. 14:53

Cure sretan Božić svima koji slave 

kl1v
    25. Prosinac 2019. 15:05

Sretan Bozic!!!!!!

Angelly
    25. Prosinac 2019. 15:07

Joj da bar postoji kucni test za nase male zuce...ovak si ga stalno promatram i gledam jel ide na bolje il trebam ic nes poduzimat 😓bas me to stresira... on sr jako uspava dok jede al zato se ja izdojim i to sve pojede, popisiki i pokaka (bas obilno)... nadam se da ce uskoro otic ta zutica...
    E i jedno pitanje, jel koja od vas putem e- gradjana prijavljivala dijete? Ja danas usla u sustav i kaze mi da nema djeteta jos reg na meni...a 17.12 sam rodila😕jel netko nes zeznuo il taj upis u sustav nije najazurniji??

DeeDee
    25. Prosinac 2019. 15:44

Sto puta pretresena tema ali..
    Dobili smo na poklon super kvalitetno jaje i to nam je odlično za auto, ali ne paše na kolica, adapteri ne pomažu.. Da li beba dok je u kolicima može biti u košari ili svejedno moramo kupit još jedno jaje za šetnju? #izgubljenauprijevodu 🤔🤔🤔

[/url

• Stelle123
    25. Prosinac 2019. 15:56

Angelly

Joj da bar postoji kucni test za nase male zuce…ovak si ga stalno promatram i gledam jel ide na bolje il trebam ic nes poduzimat 😓bas me to stresira… on sr jako uspava dok jede al zato se ja izdojim i to sve pojede, popisiki i pokaka (bas obilno)… nadam se da ce uskoro otic ta zutica…
    E i jedno pitanje, jel koja od vas putem e- gradjana prijavljivala dijete? Ja danas usla u sustav i kaze mi da nema djeteta jos reg na meni…a 17.12 sam rodila😕jel netko nes zeznuo il taj upis u sustav nije najazurniji??

Nama je u e gradjanima bilo odmah sljedeci dan vidljivo. Vjv ovisi do bolnice, a sad su godisnji pa mozda i to steka.
    Danas je nama nemoguc dan zaspe 10 minuti pa se zacrveni, place. I tako cijeli dan. Luda sam vise. Jos mi se cini da ga i nos muci pa hvata zrak. 
    Sretan Bozic svima. Bilo bi lakse da je jos u busici.

url=https://lilypie.com]

Lavica27
    25. Prosinac 2019. 16:34

DeeDee

Dobili smo na poklon super kvalitetno jaje i to nam je odlično za auto, ali ne paše na kolica, adapteri ne pomažu.. Da li beba dok je u kolicima može biti u košari ili svejedno moramo kupit još jedno jaje za šetnju? #izgubljenauprijevodu 🤔🤔🤔

Deedee ne znam zakaj vas buni to jaje. Jaje je prvenstveno za voznju,a bonus je da ti pomogne npr. ako zaspi u autu u jajetu a ides nesto obaviti da ga ne premjestas u kosaru. U jaju ionako max 2 sata smije biti u komadu pa odmor a u kosari (znaci na ravnom) i bi moralo biti barem do 4-5 mjeseci starosti. Znaci nemorate kupovat extra jaje.

Simbalija
    25. Prosinac 2019. 17:05

Sretan i blagoslovljen Božić svima!! ♥️♥️♥️
    Redfox sretan rođendan od srca!!
    Samojed odjelce je prekul, baš je krasno!

Uživajte curke u blagdanima, sretno svima koji čekate 🥰

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    25. Prosinac 2019. 17:49

DeeDee bebi je bolje da se sto vise vozi u lezecem polozaju ne u tom polusjedecem kao sto je u jajetu. Tako da ne moras lupovat jaje za kolica jer to je samo nas komoditet. Beba nezna da jaja mogu na kolica pa nece ni saznat da nemate tu opciju nego ce se nauciti da s eiz njega vadi i smjesta u kosaru sto je za bebu bolje. 😉

Taani
    25. Prosinac 2019. 18:02

Želim sretan Božić svima koji slave! Da se odmorite, uživate, najedete i nemate nepotrebnih tegoba 

DeeDee
    25. Prosinac 2019. 18:16

Lavica27

DeeDee

Deedee ne znam zakaj vas buni to jaje. Jaje je prvenstveno za voznju,a bonus je da ti pomogne npr. ako zaspi u autu u jajetu a ides nesto obaviti da ga ne premjestas u kosaru. U jaju ionako max 2 sata smije biti u komadu pa odmor a u kosari (znaci na ravnom) i bi moralo biti barem do 4-5 mjeseci starosti. Znaci nemorate kupovat extra jaje.

A zato jer mi svatko ima neku svoju teoriju... Ali i ja sam zaključila ovo šta si napisala. Eto riješeno ☺️☺️

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.