Samojed ajme koje medeno odjelce za frajera! 😍 Mi smo curki ipak odabrali jednu uobicajeniju kombinaciju na pahuljice. Jedino posebnije sto ce imati za doma je kapica i dekica koje je moja mama isplela. I to mi je toliko slatko da sam i sebi zicala jednu kapicu.
Thinkpink ahhahaha puno puta sam dobila na poklon metle i jos si mislim valjda zato jer stalno pospremam, al sad mi jasnije. 🤭
Neka se terminuse danas najedu fino, nauzivaju bozicnog ugodjaja pa sutra odu na porod ili preksutra kad nece biti samo dezurni doktori. 😊
Jutro cure, sretan Božić 🥰
Vidim nema novih bebuška, sve po planu pristojno čekaju da se najedete i nauživate hehe.
Ja jučer cijeli dan u kuhanju i kolačima i navečer me jedva dečko nagovorio da idemo prošetat, na kraju sreli ekipu i došli doma u 2, izlazak i pol, baš mi je to jako falilo😊😊😊
Danas laganini, obiteljsko druženje i što više kauča u planu
[/url
Curke koje eanas slave, želim vam sretan i blagoslovljen Bozić.. Da ga provedete u miru i veselhu sa svojim obiteljima.. Novim mamama i bebicama da uživaju u 1.zajedničkom Božiću, a nama ostalima da čekamo naše bebice! 😘
Trudnice moje i mame, nek vam je sretan svima Bozic! I vama i bebacima i vasim obiteljima. Sve najbolje vam zelim! ❤️🎄❤️
Grizli, tebe cekam da ti zauzmem mjesto. Pogodila sam da ce bit curka! Bas mi je drago.
Pusa svima! ❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure sretan Bozic svima koji slave 🎄🎉🎁🍰🍾❤️🍖💫!!
Red fox sretan rockas 🎂🎉🎉!!!
Petra jako mi je drago da ste doma i da niste morali u bolnicu. Drzim fige da se stanje smiri i nadam se da si ti smanjila tempo i da cete uspjet malo odmorit i odahnut ovih dana!
Kod nas i dalje nista novo 😁. Bili sinoc s ekipom u gradu do pol 2, bas mi je bilo dobro. Jutros me malisa tolko “iscipelario” kako je to mm opisao, kaze da jos tulumari od sinoc, da uziva i ne zuri mu se 😁 🤞.
Mi imamo rucak s jednom familijom, popodne kavu s drugom i nadam se da cu to sve bit u komadu 🙈.
Zelim vam svima da uzivate danas, sto u novim sastavima 🤱 sto u starim 🤰, bez stresa, samo mir i ljubav ❤️🎄😊
Drage moje koje slavite, sretan vam Božić od srca! Najedite se!
Thinkpink hvala na poklonu,ostavim podatke u reziji😂😂
DeeSB imamo jos 12 sati vremena za bozicnu bebicu🥰🎄
Inace cure,nocas sam se usrala...doslovce i figurativno🙈 Naime jucer kroz dan sam bila dva puta na wc-u,nista alarmantno al za mene koja idem svakih 7 dana napredak. I u pola 2 me zafrce u trbuhu,skocila sam inrekla je*ote,muz se izbezumio,sta jel puko vodenjak?? Ja jedva do wc-a dosla i tako tri puta. 2 sata sam bila budna u strahu sta akonje to the ciscenje. Al smirilo se🙈
Drage moje koje slavite, sretan vam Božić od srca! Najedite se!
Thinkpink hvala na poklonu,ostavim podatke u reziji😂😂
DeeSB imamo jos 12 sati vremena za bozicnu bebicu🥰🎄
Inace cure,nocas sam se usrala…doslovce i figurativno🙈 Naime jucer kroz dan sam bila dva puta na wc-u,nista alarmantno al za mene koja idem svakih 7 dana napredak. I u pola 2 me zafrce u trbuhu,skocila sam inrekla je*ote,muz se izbezumio,sta jel puko vodenjak?? Ja jedva do wc-a dosla i tako tri puta. 2 sata sam bila budna u strahu sta akonje to the ciscenje. Al smirilo se🙈
😂😂😂😂
Mogu ti reć da ja svaki put kad se doslovno, bome userem i figurativno 🙈🙈
Pred par dana sam bila točno 17 puta u dva dana, pa kako da ne umrem. Nakon toga kao da se nista nikad nije desilo
[/url
Drage moje, sretan Božić svima koji slave
Stigla sam vas letimično pročitati. Mi smo još u bolnici, Matija je prvo imao neku laganu temp- crp mu je sa 16 danas pao na 6 što je ok ( kaže dr vjerovatno se malo šokirao dolaskom na svijet a bio je jako, jako plav) ali zato je od jučer na sunčanju. Meni je u bolnuci skroz super, ja sam otpuštena kući ali ostajem tu zbog Matije. Rana me za razliku od epiziotomija u prošlim trudnocama, stvarno nešto ne boli. Prsa su mi buknula pa ih je sestra masirala- sve sam zvijezde brojala. Malo se izdajam, malo on sisa i tako. Skuhano, oprano, dok je na sunčanju stignem i odspavati.
[iimg]
Cure drage, zelim vam sretan Bozic 🎀 i poseban buducim mamama i onima koje to vec jesu 🤗
Moram priznati da i ja navijam za jednu bozicnu bebicu da nam stigne 🍼😉
Sortiraj odgovore
Najstariji