Eh cure da vam javim da je pregled prošao polu uredno bebica se je okrenula glavicom prema dolee🤗🤗 i nije uopste veća bebica sada ima 2400gr dobila sam uputnicu za TA uradila briseve i tako. Međutim problem je taj molim nekog ako sta zna o tome da mi kaže uglavnom kaže mi da su bebici izvodni kanalići bubrega malo uvećani nije nista puno kao ali je na granici nešto kao jedan je 1.5cm drugi 1 cm i kao kada se porodim da o tome obavjestimo pedijatra jer kao to treba da se prati zbog infekcije molim nekog da mi to pojasni ako zna da li je to nešto opasno
Ja sam cijelu trudnocu vodila privatno i kad sam pitala svog ginekologa je li moram ici u TA, rekao je da nisam obavezna i da mogu i kod njih do kraja, samo nakon termina dolazim svako dva dana..
Je li po vama bolje mozda da ipak krenem u TA i jel se tamo inace narucujete ili samo dodete? 🤔
Ee i on jako puno kaka. Ali mu sporo izlazi iz organizma. Njemu su vec dva put vadili krv u bolnici kad smo bili. Iz glave (jos placem kad sam to vidila) a sad su mu napokon iz ruke.
Rekla je doktorica da se ne brinem da je to laktavijska zutica i da nije nista opasno ali svejedno na sunce i da puno jede i puno kaka. Isto vam je bitno da ima intervale budnosti jer ako primjetite da vise spava i da ga je tesko probudit znaci da je zutica skocila.
Za bradavice vas sve totalno razumijem on se rodio s skoro 5 kila odma mi je pojeo sve bradavice do krvi prije nego sto je doslo mlijeko (moja pogreska je sto sam ga stalno stavljala na dojke samo da ga umirim)
Nisam mogla od boli (toliko da me bolilo da mi pidjama nije smila taknut grudi odma me uzasno bolilo). Probajte spavat jednu noc bez icega i namazat purelan i sljedeci put stalno mlijeko po njima. Meni su tako kroz jedan dan ozdravile.
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Red fox sretan rockaaaas! Ja sam na tu bradavicu sa sesiricem dojila dok se nije malo dobila...
Samojed nazalost nisam cula za to jos... :/
PetraB hvala Bogu da ste doma! Raspon bolesti koji je gasticka nabrojala je ono... ko kad prognoza kaze mjestimicno oblacno sa suncem,mogucnoscu kise i snijega. Wtf🙄 drzim fige da je za vas najpovoljnije na kraju! Uživajte doma❤
Grizli znaci i ti si specijalka ko i ja... sto se indukcije tice ro je sad vec pod normalno kolko sam shvatila.😕
Supergirl ne znam sto bi ti rekla. Meni je odgovaralo da idem u bolnicu nekako da se upoznam s prostorom, doktorima itd...
Petra bas mi je drago da ste doma. Obiteljski Badnjak i Bozic🎄❤️
Kakve su ovo vjestice po grupi😱 zekiim se hahah😂
Moja intuicija je toliko dobra da nikad nista ne bi pogodila🤷♀️
I sve sto ste doma s bebicama, pa vi najljepše poklone imatee 😍🤗
I sretna vam Badnja vecer.
II sretan rodendan fox 🍰🥂
Ujutro se moram javit na hitnu u 7 na ctg, drzite fige da se jos taj izvucem i nakon sutra mogu rodit kad god njima pase samo nek mi Bozic ne diraju😅😅
Aaa sve me pocelo bolit i zatezat. Imam osjećaj koda sam se dodatno otvorila, mozda je samo i moja psiha jer sutra bas bas zelim biti sa svojom gremlinkom i muzom🙈
Supergirl evo ja sam ti krenula u TA samo jer je moja posumnjala na manjak plodne pa me poslala tamo. I sad mi je bas drago da je iz istog razloga kao i Lavici. Upoznas i prostor i doktore. Jedino sta provedem sate i sate tamo 🤷♀️
Hvala svima 😊 bio je bas najljepsi rodendan do sad 😊
Jedva cekam vas ostale da stignu bebice 🥰 znate ono kak vas je strah kak cete ih oblaciti, prematati, sve se svlada u 2-3 dana i dode skroz prirodno. Jedino je to dojenje bas zahtjevno i tesko al ne smije se odustati. Mi smo danas uspjeli bez sesirica i puno mi je tak ugodnije tak da sad nastavljamo vjezbati.
Reserved mene isto tak boli kad mi je pidama po njima tak da bum probala da su sto vise na zraku. Cini mi se da taman malo bude bolje i onda se on probudi gladan 🤦🏼♀️
Zelim vam svima mirnu noc i budemo vidjeli jel bude bozicnih beba 🤗
Red ja sam imala rane na obje i nastavila dojit. S vremenom (10-ak dana) su kraste otpale. Nego, evo ti jedan savjet iz starih dana, mozda je to i meni djelovalo. Namazala sam Bepanthen baby kremom izmedju podoja. Peklo je ko vrag, ali stvarno vec dan poslije su se vidili rezultati. Jedino bi Bepanthen trebalo oprati prije dojenja.
Reserved da vade iz glave, ali to je njima rutinski. Puno manje komplicirano nego iz ruke. Taman sam skuzila da jedna od nuspojava terapije Zinnatom na kojoj sam sad moze bit povecanje bilirubina, a kako se on izlucuje u majcino mlijeko 🤕😢 Al dobro, kazu da u najgorem slucaju treba dan-dva preci na AD i da se sve ocisti. I sad se sam budi iako jos uvik jede i spava.
url=https://lilypie.com]
Sretan i blagoslovljen Božić svima kojji slave ❤❤❤🎄 da provedete današnji dan u miru i s obitelji a sutra možemo nastaviti s dolaskom bebica ☺
Bila sam u malom zaostatku ova dva dana pa nisam puno popamtila ali mi je drago da je Petra ipak doma s malim i Cima nadam se da ce te sto prije proći..bas te sve zadesi :/
Ostale curke koliko vidim ste dobro,neka tako i ostane 🙏
Red sretan rođendan 🎉
Lavice za spol 😂😂 kontam da bi pala s onog stola da mi sad kazu da je cura 😂😂😂
Ajmeee cure koliko novih bebica. Nije me bilo par dana i sad sam stvarno imala sta procitati. Cestitam vam od srca.
Isto tako zelim cestit Bozic svima koji slave.
Evo ja cijelu noc umirem od bolova od zgaravice a i na cijeli badnjak me dolje p... boljela, imala osjecaj kao da ce se razletit.
Uzivajte sa vasim najmilijima
Jutro curke i sretan Bozic svima koje ga slave!🎄☃️🎅
Lavice i Grizli ajme koje price. Za rockas dobivate 🧹🧹 od mene😂😂😂😂
Lavice koji šok! Koja luda dr🙈😄🤭🙊
Grizli ja skroz zaboravila pitat za to bljeskanje pred ocima, super da je sve ok. Si pitala i za iscjedak- vjerujem da je normalno...
RedFox sretan rockas!!!🥳🥳🥳 Dobila si najvrijedniji poklon u zivotu❤
Petra juppppiii!!! Kod kuce ste za badnjak-Bozic u krugu obitelji ❤
Samojed od frendice mala je imala problem s time do 7 godine, sad je sve ok, al su bili stalno na pretragama i pregledima jer njoj je otišlo dalje. S obzirom da su kod tvog bebana ti kanalici granicne velicine, vjerujem da ce se spontano proci i da nece biti nista ozbiljno. Mozda ni nije dobro izmjerio. Inace, na tom mjestu gdje je prosiren kanalic se zadrzava urin koji bi trebao otjecati prema mokracnom mjehuru. Ali zadrzavanjem urina moze uzrokovati uroinfekcije i reflux. Zato je najbitnije da su redovite i ceste kontole nefrologa+UZV, pretrage sedimenta urina i urinokulture, a po potrebi i šira obrda. I znaju dat th.antibioticima kao pofilaksu. Al kod vas sam sigurna da ce biti sve ok🍀🥰❤
Friške mame, uzivajte u prvom Bozicu sa svojim mazama, a mi koje jos imamo buše nadoknađujemo sve za sljedeci Bozic🎄🥰❤
Sortiraj odgovore
Najstariji