Sretan i blagoslovljen Bozic vama svima i vasim.obiteljima ♥️💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro zenske! Sretan Bozic svima koje ga slavite! Nek bude ovo jedan lijep i miran dan svima nama. Uzivajte!
PetraB drago mi je da ste svi zajedno danas. Nadam se da ste uspjeli bor okititi i da ce svi nalzi biti uredu malenom.
Thinkpink ne znam sto cu dobiti za rođendan od tebe jer meni se prikazu samo kockice pa ako moze objasnjenje da znam sto da ocekujem. 🤣 Sala mala. Pitala i za iscjedak rekla da je sve normalno. Tokom noci beba ne stvara takav pritisak mi na mjehur i donji dio, a misici se opuste, tako da ujutro kad krene pritisak na te misice jednostavno veca kolicina iscjetka izadje van. Po njoj nista zabrinjavajuce. Uglavnom i taj cesti nagon na mokrenje, teze hodanje po stepenicama, iscjedak jaci, pritisak dole na pubicnu kost... Sve je to jer se gospodicna glavom zabila dole nisko.
Samojed mm je imao tu dijagnozu kao beba. S time da su to onda otkrili tek nakon poroda kad je imao par mjeseci, pa je zbog urinoinfekcije bio u klaicevoj neko vrijeme, al poslije nikad nikakvih komplikacija s time, bubrezi uredno odradjuju svoje. Jedino sto je malo skloniji urinoinfekcijama.
Hvala vam cure puno, nadam se da neće biti nekih problema 🙏🙏🙏🙏
I svim curama koje slave želim sretan Bozic😘😘
Cure sretan vam i blagoslovljen Bozic i zelim vam da ga provedete u krugu najdrazih.. Oni koji ne slave, takoder uzivajte u lijepom i mirnom danu 🎄🥰
Mene nocas sve probadalo i da se nastavilo bila bi otisla u bolnicu al prestalo je nakon nekog vremena pa cekam petak i pregled ako nista ne krene prije 🙈
Samojed super je odjelce 😍
Samojed preslatko odjelce! Mali ce biti pravi šminker🤩🤩🤩
Grizli metla je u pitanju, kao prijevozno sredstvo...😂😂😂
Sretan vam Bozic cureee! 🎉🎉🎁🎄
Samojed nadam se da ce sve biti okej :)
Grizli i Lavice, bome imamo opake vjestice! Bas su mi creepy vase price, al ujedno i zanimljive 😅🤷
Neka sve koje su u terminu izguraju danasnji dan pa nek krene od sutra pa na dalje s novim bebuskama 💟💟 kod nas je sve okej, hvala bogu :)
Curee...sretan i blagoslovljen Bozic svima koje slavite!! 🤗🎄 Da dan provedete u krugu najdrazih i sa sto manje ovih trudnickih tegoba...
Alii...moram priznati da sam se ja nadala bar jednoj bozicnoj bebici u grupi (al ne da ja rodim, meni jos rano 🤣)
Ps. Samojed preslatko odjelce!! 😍
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji