Pozdrav cure, sve sam uredno procitala al sad vise nemam pojma ko je sta pisao 😂
Mene ledja u donjem dijelu bole za poludit a naprijed osjecam bolove ko menstrualne, medjutim bol je Konstantin tako da pretpostavljam da to nisu trudovi 🙈
Ja sam isto mislila da ce mi beba biti kuci do Bozica i inace imam super intuiciju koja me rijetko prevari Ali ocito mi je trudnoca i to poremetila jer sam sve krivo procijenila 😂
Isto sam uzela sob odijelce i svasta nesto bozicno ali cini mi se da se ovoj maloj ne izlazi jos 🤦♀️
Ove bolove u ledjima da zanemarim I ne smatram nick ozbiljnim iako su dosta jaki i neugodni ali i Konstantin?
Mikio i Red Fox provjerite polozaj. Rasirite im dobro usta prije podoja i nabite glavu na sisu ne bi smilo vise bolit ako je ispravan polozaj. Sad su malo veci i lakse bi trebalo biti. Ako nisu dobro uhvatili, izvucite van i ispocetka. Ja sam inace cijelo ovo vrijeme drzala na zraku dojke, je da majce budu mokre, al prosle su i regrade i bolne bradavice. Ako bas puno boli, stavite kocku leda na bradavicu prije podoja, onda ona utrne.
url=https://lilypie.com]
Znaci procitsm prvi put Konstantin ok, autocorrect. Drugi put Konstantin e sad mi fakat nije jasno kaj je to😂 Supergirl ja sam ti od jucer navecer iz ledja naprijed imala te menstrualne i jutros i nije otislo s magnezijem,osla a pregled sve ok... mislim dok ne zaserafi fest nije to to. Opet ako brines otidji na pregled.
Joj cure meni je krvarila bradavica s malom, sjecam se toga.. nadam se da ću ovaj put izbjeci. Brzo to zarasta...držite se...
Pozdrav ženice, vidim da su pregledi uredno prošli, ja napokon sjela od jutros, čak sam i ručala na stojeći. Leđa me ubijaju, mi čekamo petak da idemo na pregled, onda će me gledat i dolje, bris došao uredan, nije ništa nađeno, usput se riješila i ureaplasme 😁... Želim vam sretno Badnje veće! Mame i bebice neka nam uživaju, a nama ostalima ne preostaje nipta nego čekati. Ljubim vas sve!
Vecer zenske!
Mi smo domaaaa!!!! ☺️
Jutros sam uspjela dobiti napokon njegovu gastricku na rebru i iako mi je razgovor bio katastrofa jer je bila uzasno zivcana i nadrkana, valjda zato kaj je dezurna na badnjak, sretna sam da smo doma. Njeno misljenje je da se radi o nekoj virusnoj infekciji, u petak cemo vaditi krv za mononukleozu, citomegalovirus i veli influencu. Mene je jucer jos dodatno zabrinulo kad ga je uzasno pocela svrbit glava... I danas je tako al to su periodi od nekih pol sata i onda satima nista. Uglavnom ona ne iskljucuje ni kozice pa ga sad svako malo pregledavam. I tak...on je ok, zivahan, sve ok, jedino uzasno blijed i ima neki osip oko usta. Za tjedan dana ponovno vadimo jetrene probe pa se nadam da ce napokon biti u padu... 🤞🏼
Uglavnom domaaaa smoooo!!!!!! 🎉🎉🎉🎉
url=https://lilypie.com][/url
Meni je još nestvarno da smo doma skupa, totalna panika oko nekih stvari. Hvala na savjetima svima, super ste!!
Meni je isto načela jednu bradavicu, ali nedamo se. Stavljamo kremicu i pokušavamo i dalje. Inače ponudila sam joj dohranu nakon cica i odbila je. I sad ne znam je li gladna, nije gladna.. Valjda nije..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Lavice pa ovo kod tebe sa OIBom je bas ludo. Meni je intuicija do uvijek jaka i neke stvari predosjetim jako puno unaprijed. Recimo kad smo mm i ja odlucili se zeniti ja sam u jednom trenutku rekla kako me strah da ce mi neko jako blizak umrijeti dok budemo planirali pir 2 godine prije datuma. On mi je reko da nisam normalna. Odabrali mi datum, sve dogovorili, tati pozlilo, 2 mj prije zakazanog pira umre. Tako da smo sve odgodili te godine i mm je onda rekao ti stvarno nisi normalna. Onda sam jednom rekla nakon 1.spontanog da tek od 9 pokusaja cemo mi ostvariti trudnocu ovim tempom i na kraju je bilo tako 4 spontana + 4 neuspjela ivf-a... 9. pokusaj je ovo moje cudoviste malo. Tako da ovo je rekao da ako pogodim da stvarno ce pocet sumnjat da sam vjestica i bojat me se.
Piba hehe znaci ima sanse i da prenesem 🙈. Jedino sto je meni danas onako bilo malo zao sto je gin rekla da ce mozda u TA htjet me inducirat ranije ili drzat u bolnici do poroda. Mene je to bas razalostilo. Mislim sve sto treba za bebili, ali nekako si priželjkujemo da dodje prirodno do toga. Iskreno ne znam dal je to rekla jer mi je kao secer granicni u trudnoci, jer sam si davala fragmine do 26tt, zato je je beba veca i nisko ili zato jer je ivf i spontane iza sebe.
Ajme otkrile ste mi da pelene imaju indikatore. Ja sam sad ko da sam loto osvojila vikla od srece. Nemam pojma zasto al to me bas razveselilo.
Petra super da ste doma 🎄
Lavica i jos netko ko je napisao za bradavicu, kaj da onda radim, da mu i dalje dajem tu koja je malo sa krasticom i stisnem zube ili da mu dajem samk drugu? Bojim se da ce mi i drugu naceti. On je ko mali morski pas,da vidite kaj zjeva kad hvata. A polozaj mu je idealan, i patronazna je provjerila, samo ja imam osjetljice bradavice. I moja je greska bila kaj sam ga ostavila skoro cijelu noc na cici kad se plakao umjesto da sam ga na drugi nacin utjesila ili premotala 🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji