ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Juno
    21. Prosinac 2019. 21:11

Simbalija i Angie čestitke na bebicama.
    Mikio sretan ročkas, zaista si dobila najljepši rođendanski poklon. Takav i ja uskoro očekujem.
    Nas isto stalno maltretira svekrva za ime curke. Neki dan izjavila da trebamo gledati prema katoličkom kalendaru kad se beba rodi onda izabrati ime koje slijedi. Puknuli se mi smijati i velim mužu da me sjeti da kad dođemo doma od nje da si u kofer spakiram taj kalendar pa se uvrijedila. Drugi dan nabrkala svekra da pita i vidimo kako sastrane prisluškuje a on bubnuo neko ime pa mu rekla da je luđak. Jučer došli k nama i veli da ju je zvala prijateljica, isto jedna luda baba i rekla joj kako će se dijete sigurno zvati po njoj, da zato im nećemo reći jer joj spremamo veliko iznenađenje.
    Ne znam kaj bi nato uopće komentirala. I još me pita za koliko su mi pomaknuli termin da ranije rodim a ja ju u čudu gledam i velim kako je sve super bilo na kontroli, da sam zatvorena. Ona sva jadna veli kako misli da ću ja ipak dosta ranije roditi pa da vidi unuku i na miru otputuje jer su mislili da ću ranije roditi i kupili karte za Kanadu za 22.01.Pričam to mužu jer je bio na poslu kad su došli pa veli da mu je stara totalno prolupala i da si ne uzimam previše srcu šta baljezga. Na kraju me ipak razvedelila što su tako rano kupili karte jer imali su vremena otputovati do stedine 3. mjeseca i bila sam koma kad sam razmišljala da će mi svaki dan visiti iznad mene kad ću dojiti, buljiti u sise i davati savjete

Lorena94
    21. Prosinac 2019. 21:42

Ženice mene pucaju hormoni danas, tko god da mi nešto kaže ja se samo rasplačem... Grudi me ubijaju, počelo nepto curkat 😣

Lavica27
    21. Prosinac 2019. 21:50

Thinkpink ja kojoj je drugo sam si spremila tvoje fotke, nikad ne znam sto ce me ovaj put sustici. .. s prvom nisam imala ni mastitis nit je trebalp kvrge razbijati,nekako je to islo samo od sebe osim ragada al nista neizdrzivo. Hvala ti jos jednom na svakom savjetu!
    Mi smo ime rekli svima i iznenadjena sam kolko su dobre reakcije,osim muzevih,njihova je nela rekacija bila "aha ok". Malo su tradicionalni (a realno u prijevodu ime znaci Bozic,Bozo,sta ces vise tradicionalno od tog😁).
    Mikio ne nagovaram te (nit ikog drugog) al eto mislim da pogotovo kad beba bas ne spava duda dodje kao spas. Saimnjam da bi se od dude odviknula od dojenja. Ja sam mozda imala srece,mojoj boca,sisa whatever,daj mi da jedem. Nikad nije s kasicama bila izbirljiva i dan danas s hranom (cak pretjeruje,al bolje to nego da je naganjam sa žlicom). Koliko sam iz primjera oko sebe (iako moj staž majke od 2.5god je zanemariv) vidjela bebe iskljucivo na dojci su teze prihvaćale i poslije boca/casa za piti, druge okuse i slicno. Mozda se potrefilo,ne znam.. nek se jave iskusnije mame. Kako god odlucis i ti i svi, sretna i odmorna mama- sretna beba :).

Grizli
    21. Prosinac 2019. 21:55

Valkris ne znam kakav mi tlak jer garmin na koji inace sam si ga mjerila otkazao poslušnost pa ga mm poslao na servis tako da nisam imala cime danas provjeriti. Al inace cijelo vrijeme mi je tlak uredan. Ne naticem nista, al bas kad je ova juzina i zadnji put i danas me uhvate ti bljeskovi i ko da gledam kroz vodu imam osjecaj. Bas ruzno. I glava me boli. Nadam se samo da nisam pokupila virozu, jer tek veceras mi sestra javila da imam pol obitelji ocito zakinuto za inteligenciju. Moja teta i sestrica sa djecom dosli kod mene i nis nisu rekli iako su tri dana imali svi temperature, klinci preko noci povracali... Znaci nemam komentara. Glupace sta drugo im rec. Mm poludio sad kad je cuo.
    Ovo za imena po katolickom pa moje djete bi imalo sjajno ime jer izbor imena u sijecnju je strasan...🤭

Lavica27
    21. Prosinac 2019. 22:19

Grizli a tek glupih ljudi kad rodis... dodju u goste s viroznom djecom,kao ma tak mu je stalno,ja bi to tukla po glavi!!

ajvi54
    21. Prosinac 2019. 22:33

Ne znam koje curke su tocno pitale za Merkur, ali evo ja sam bila prvi put sad u petak pa da javim dojmove. Sad u petak je bila dok. Zmijanac, ali je guzva bila uzasna da su na kraju nas par poslali gore u rodiliste na pregled i bas mi je drago da jesu jer je gore bio super doktor neki mladi :)
    Ali isto tako za dok. Zmijanac sam cula sve super i sad ovaj petak idem ponovo pa mogu javiti dojmove ako dopadnem kod nje. 
    I da definitivno sam skuzila da ili je najbolje doci odmah rano znaci tipa oko pola 8 da predate uputnicu ili kasnije oko 12, dok se guzva malo rascisti. Bar sam ja tako stekla dojam.

Damnarexx 🌺
    21. Prosinac 2019. 22:46

ajvi54

Ne znam koje curke su tocno pitale za Merkur, ali evo ja sam bila prvi put sad u petak pa da javim dojmove. Sad u petak je bila dok. Zmijanac, ali je guzva bila uzasna da su na kraju nas par poslali gore u rodiliste na pregled i bas mi je drago da jesu jer je gore bio super doktor neki mladi :)
    Ali isto tako za dok. Zmijanac sam cula sve super i sad ovaj petak idem ponovo pa mogu javiti dojmove ako dopadnem kod nje.
    I da definitivno sam skuzila da ili je najbolje doci odmah rano znaci tipa oko pola 8 da predate uputnicu ili kasnije oko 12, dok se guzva malo rascisti. Bar sam ja tako stekla dojam.

Napisi dojmove svakako! :)

• piba7
    22. Prosinac 2019. 00:19

Lorena94

Ženice mene pucaju hormoni danas, tko god da mi nešto kaže ja se samo rasplačem… Grudi me ubijaju, počelo nepto curkat 😣

I meni je takav dan. Cijeli dan samo placem..

kl1v
    22. Prosinac 2019. 01:03

DeeDee

kl1v

Simbalija cestitam!!!! Ja sam na 38+1 molim gataru predvidjanje 😂😂

Ma ništa ti još, 2020. bi mogla prva ili druga kad ti se već žuri✌️🤣🤣

Hahaha moja kcer zeli da bude 27.12. Jer ce biti Ivan .jer se i ona rodila na imendan. Tad nismo znali ali ona zeli da i braci bude ista sudbina

kl1v
    22. Prosinac 2019. 01:27

A ne znam to s imenima, mi smo od prvog puta kad smo razgovarali o toj temi, jos dok smo hodali, rekli da ce biti Klara i Ivor. Meni je i dalje izbor Ivor ali muz zali Ivan. I cim sam ostala trudna, pomazio je i poljubio trbuh i rekao bit ce to moj Ivan a ne Ivor. Pitao me jel se slazem i pristala sam. Nismo imali puno dilema. Za Klaru je svekrva htjela da bude Karla jer je njoj ljepse. Pa kad su ju pitali znala je reci i Krala....muz joj je ispisao na A4 velikim slovima i zalijepio na regal dok nije zapamtila 😄😄

Sinoc sam muza odvezla na domjenak. Sveki je digla hajku, zvala je na kucni, pa muza i kcer i nitko joj se nije javio..onda je kasnije opet zvala i izribala me kad sam rekla da sam muza ostavila na domjenku a ja otisla kupit poklone.  Rekla  mi je da ja ne smijem vise nikud ici i stalno puni mm glavu time jer se mogu  porodit na cesti. Pa reko imate troje djece, jel vam koje ispalo i tak ste se porodili ???????

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.